Şimdi Ara

Forumdaki efsane kasa corolla düşmanlığının sebebi ne (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hurda corolla'ya 30 bin lira vereceğime gider 2007 mitsubishi lancer alırım, 2009 colt alırım vs vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

hurda corolla'ya 30 bin lira vereceğime gider 2007 mitsubishi lancer alırım, 2009 colt alırım vs vs..

o hurda lancerı tokatlar ama
  • Erestor kullanıcısına yanıt
    hadi yav mitsubishi'de de sütçü beygiri var demi? 1.5 mivec lancer 1.6 corolla'yı yer

kafa kafaya çarpıştıralım bir de bakalım kim sağ çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

hadi yav mitsubishi'de de sütçü beygiri var demi? 1.5 mivec lancer 1.6 corolla'yı yer

kafa kafaya çarpıştıralım bir de bakalım kim sağ çıkacak

tamam gel makas kapıştıralım kim kimi yer görürüz

benim lancer'ım yok ki colt'um var

şaka bi yana eski kasa corolla'nın performansına laf edemem, evet güçlü. ama eskidi artık aga kabul et bunu da. en yenisi 98 model, anca special paketinde tek hava yastığı ve abs var güvenlik donanımlarından yoksun. ayrıca yaşlandı da artık eski sağlamlığında değil metal yorgunluğu diye bişey var. lancer daha yeni, Allah korusun ciddi bir kazada lancer'ın içinden tek parça çıkma ihtimalin daha yüksek. varsın corolla 195 bassın lancer 185 bassın ikisi de performans olarak kötü değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Erestor

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Bahsettiğin araba ne peki çokmu çekilir 4 teker 1 direksiyon. Camı filan var mı?

ben araba sürmeyi bunda öğrendim, 3 yıl kullandım. valla ondan aldığım hazzı f30'dan almıyorum hocam

Bende de E90 var ama corolla nin konforunun yarisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bahsettiğin araba ne peki çokmu çekilir 4 teker 1 direksiyon. Camı filan var mı?

Evet paket olarak bos ama bizim burda sorunsuz dedigimiz kismi motoru. 20 yasin araç bu zamana kadar bir damla yag kacirmaz mi? Ayrica motor verimliligi %91 cikti. Umarim anlatabilmisimdir.

• Efsane kasa corolla
    90 modeller 20 bin
    20 modeller 30bine gittiği için

Civic 90 20bin
    20 30 bin
    25 40bin

corolla ve civic çiler iğrençsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Evet paket olarak bos ama bizim burda sorunsuz dedigimiz kismi motoru. 20 yasin araç bu zamana kadar bir damla yag kacirmaz mi? Ayrica motor verimliligi %91 cikti. Umarim anlatabilmisimdir.

2. üyeliğin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2. üyeliğin ?

değil. asıl üyeliğim ancelica'dan daha çok tanınırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erestor

quote:

quote:

quote:

2. üyeliğin ?

değil. asıl üyeliğim ancelica'dan daha çok tanınırdı.

Değil derken bile belli etmişsin

• quote:

quote:

quote:

2. üyeliğin ?

Ben 2006 yilinda programlanan 2. nesil botum.

• Polis bı arkadaşın ekip arablarından birisi 1.000.000 km gectı diyor hala fişek gibi araba demesi onu efsane yapmya yeter

• Araba 10 milyarlık araba istenen 25-30 milyar, o yüzden.
  • hiçç, gıcıklığına düşmanız, haketmediğimiz için erişemediğimiz için düşmanınız,o efsane bizim bindiklerimiz teneke, şimdi kaybol!
    hocam burada da (abd) golfler mustang'den pahali :)
  • Adamın attığı araç F30 bile değil, F20. Boşuna tartışmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

2007 yılında 1997 model 1.6 xei modelini babam 10500 tl ye satmıstı.. Arabanın ilk sahibiydik ne bir kaza ne bir boya vs..sadece 82000 km deydi arac.. beklesek heralde bu ölmüs 250 binde tüplüler 25 ediyosa bu 35 ederdi.. Saçmalığa bak.. Aradan geçen 10 yılda değeri dahada düşmesi gerekirken 3 e katlamış. Cok garip bi ülkeyiz..

Yazık gunah bu arabaların maksimum ederi 10 bin olmalı..Almanya da para etmiyo bunlar 500 euro ya alırsın.. TR de şarap gibi yıllandıkca degerlenmis..

Almayın,fırsat vermemek lazım bunlara ..

almanyada edeceği maximum 100 euro .. o da çöpe atma masrafı yerine adam al git der sana...
  • Bu japon sahipleri nedense araçlarını bulunmaz hint kumaşı sanıyor 1.6 ies civiclerede 30 bin istiyorlar.
  • Efsane kasa corollo denen aracı sürme fırsatım oldu. Koyu yeşil renkti. Arkadaş bir koltuk bu kadar mı rahatsız edici olur, bu kadar mı küçük olur. Koltuğu hiç sevmedim ayrıca direksiyonda öyle. Orta kısmını doldurur insan o ne öyle anadol gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.