Şimdi Ara

FORUMDAKİ EN UYGUN Sapphire Rx 580 Nitro+ 8Gb+riser hediye (10:00 ıtıbarı ıle Son 12 saat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar
    Elimde 3 adet Sapphire Rx 580 Nitro+ 8GB modelli Türkiye Faturalı ve garantili.
    En ufak sorunu sıkıntısı olmayan 06.03.2018 tarihinde alınmış ekran kartlarım mevcut şuan için maddi ihtiyacımdan dolayı 1 adet ini satacağım daha sonra belki 3 ünü de satabilirim.
    Fiyat zaten iyi bir fiyat vereceğim acil ihtiyacımdan dolayı rica ederim çok değişik rakamlar ile gelmeyiniz.
    Özelden ulaşabilirsiniz. Ankara içi elden teslim daha iyi olur. Diğer türlü önce havale sonra ürün şeklinde gönderim yapabilirim. İstediğim Fiyat 1500TL yanında 1 adet riser da ücretsiz verilecektir.
    İyi Forumlar Diliyorum.FORUMDAKİ EN UYGUN Sapphire Rx 580 Nitro+ 8Gb+riser hediye (10:00 ıtıbarı ıle Son 12 saat)FORUMDAKİ EN UYGUN Sapphire Rx 580 Nitro+ 8Gb+riser hediye (10:00 ıtıbarı ıle Son 12 saat)FORUMDAKİ EN UYGUN Sapphire Rx 580 Nitro+ 8Gb+riser hediye (10:00 ıtıbarı ıle Son 12 saat)FORUMDAKİ EN UYGUN Sapphire Rx 580 Nitro+ 8Gb+riser hediye (10:00 ıtıbarı ıle Son 12 saat)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quinthalu -- 8 Haziran 2018; 10:3:8 >

• Sok Oldum cidden bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolonyası olan var mı? Fiyat şokundayım.
  • Arkadaşlar
    Fiyatı beğenmeyebilirsiniz. Cihaz daha 2.5 aylık 0 sayılır ve normal fiyatının çok aşağısında. Daha uyguna bulabiliyorsanız oradan alabilirsiniz
  • Bedava olduğunu kimse söylemedi zaten bedava bulursanız hemen alın. Fiyat bu tarihte alınıp hiç kullanılmamış kart için çok çok iyi. Araştıran arkadaşlar bilecektir. Ama siz ölü fiyatı beklediğiniz için size uymayabilir
    İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukanka

Kolonyası olan var mı? Fiyat şokundayım.
    Kolonya yok ama boş mezar var gireceksen?

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Lütfen çıktığın yere geri gir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukanka

Lütfen çıktığın yere geri gir.
    Bil mukabele...
  • fiyat gayet uygun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Haziran 2018; 5:43:22 >
  • mining kartımı hocam bunlar?
  • İkinci el ekran kartı veya teknolojik ürünler satan arkadaşların anlamadığı bir nokta var, biz 2. el alıcıları olarak sizin bu kartlara neler yaptığınızı bilemeyiz, oyüzden 2. eli 2 aylık ekran kartını, dolapta değil de dışarda güneşin altında kalmış hamidiye su satar gibi ekran kartı satmaya calısmayın. ederi en fazla 1300 lira
  • Şok fiyat 1850 tl yazıyordu, sonra 1500e düşmüş. Mining kartı da olsa sonuçta garantili kart.
  • tarafımca alınmışlardır.
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler kartların 2 adedi belirtilen fiyata satılmıştır. Elimde 1 adet kendime ayırdığım kart bulunmaktadır. Şuan değil ama daha sonra o Kartı da satabilirim. Nakit ihtiyacım gene doğarsa. Yoksa satmayı düşünmüyorum. Ama bir dahakine bu fiyatlara vermeyeceğim. 1500 tl ye fazla diyen , ederi 1300 diyen arkadaşa seslenmek istiyorum. Bu Kartı Türkiye garantili 2 ay önce alınmış olarak 1300 r bulursan yata satan bulursan söyle ben hemen alacağım.
    Herkese tekrar teşekkürler iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.