Şimdi Ara

MSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar.
    Uzun süreli bir iş seyahatine çıkacağımdan dolayı şuanda kullandığım Pc min anakart ve işlemcisini satmaya karar verdim. kasayı komple satmıyorum çünkü diğer parçalarını akrabama vereceğim. Anakart oyunlar için harika bir anakarttır. İşlemci de AMD denin Fx serisinin en başarılı işlemcilerinden biridir. Biliyorsunuz ki daha üst modellerinin elektrik tüketimleri baya fazla. Fiyat performans açısında FX serisinin en çok tutulan işlemcisidir.

FX-8350Tek olarak fiyatı: SATILDI
    MSI 990FXA GAMING ANAKART Tek olarak fiyatı: 575 TL'dir.

Arkadaşlar intel Anakart ihtiyacı doğduğundan, kuzenimin mining yapacağı güzel bir anakart ile takasta olabilir.
    İsteyen arkadaşlar Özelden ulaşabilirler.

Herkese İyi Forumlar diliyorum.MSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLURMSI 990FXA GAMING(GARANTİLİ,FATURALI VE KUTULU)INTEL İLE TAKAS OLUR
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quinthalu -- 30 Haziran 2018; 12:50:15 >

• Yaz gününde bile görünce içim ısındı , hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.