Şimdi Ara

FORUMDAKİ ERGEN SAYISININ ARTMASI VE AÇILAN KONULARIN KALİTESİZLİĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sataşma gibi bir amacım olmadı yanlış anlaşıldıysa yazdıklarım şimdiden zaten özür dilerim ben şikayetimi, yakınmamı belirttim ve üretebilirsek çözüm üretelim dedim ne hikmettir ki yüzdeye vurduğumuzda bu durum yazdıklarımla doğru orantılı olarak da değişmekte aksi bir durum da göremedim bugüne kadar ben de buna cevap arıyorum zaten, sosyolojik bir araştırma da faydalı bir başlık sayılabilir bilmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Ergen kelimesi ve puntoların hepsinin büyük yazılması bir konunun popüler olması anlamına mı geliyor? Adı üstünde başlık yazdığı için büyük yazılmıştır. Hatta 6 7 senedir üyeyim ilk açtığım konudur bu da tahminimce konu dışına.
  • thumt kullanıcısına yanıt
    Bu arada ben forum seviyesinin yukselmesi konusunda size katılıyorum. Baslıgınız yuzunden sadece sizi eleştirmek de dogru değil. Bu tip baslıklar tuttugu için siz de (forumdaki cogunluk da) bu şekilde başlık atıyorsunuz. Problem, vurgulu (ve hafif aşağılayıcı) başlıklara yığılıp diğerlerini gormezden gelen kitlede. Bu da size yonelik değil genel kitleye yonelik bir eleştiri. Uzerinize alınmayın.
  • Şimdi hemen bu konuya da gelip

Dolar 10 lira domates 373839 lira benzin 5 lira nasıl siyaset konuşmayalım diyenler damlar.

Herkes her şeyde uzman,herkesten üstün...

Edep adap yok.

Gerçek hayatta Neyi nerde konuşacağını bilmeyen aynısını forumda yapıyor.

Dalga geçiyor,aşağılıyor.Rahatsız ediyor.Ötekileştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 5 yıldır konudışına girmiyorum. 2 yıl önceyi bilmem ama yıllar önce zaten konudışı bozmuştu inci akımıyla beraber. şimdi rastgele dolaşınca neden bıraktığımı da anlamış oldum. :) ayrıca ekşisözlük'te yazarım, oranın da pek bir farkı kalmadı. dh'den hallice bir durumda.

ayrıca forum konu dışı'ndan ibaret değil. hala aktif olarak forumu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 10 Ocak 2018; 1:20:4 >
  • Forumda saçma sapan durumların olması kalitesizlik aptalca şeylerin olmasının nedeni bana sorarsanız cahillik,aptallık yaşla başla alakası yok bilgisizlik akılsızlık durumu ha bunlar mutlaka olur her platformda olduğu gibi ben bu durumları gördüğümde şahsen zevk alıyorum küçümsemek anlamında değil bunların değişmeyeceğini kabul edelim ha tamam değişeni elbette olur ama hiç bu durumlar olmayacak gibi düşünceler'den kurtulalım bu durumların tamamen değişmeyeceğini insan kabul ettiğinde özgürleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E9A5A8CC -- 10 Ocak 2018; 3:1:3 >
  • 1672672892'ncı forum kalitesizleşti konusu.

1672672893 mü oldu yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    çomar yazmak dışında yeteneği olmayanlar sinirlenmiş hemen :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl sorun ergen olup olmamakta değil ,edep adap ,seviyeyi düşürme durumları çok arttı
    bazı gençler var pırlanta gibi ,bazıları ise tam problem
    aynı şekilde yaşı bir yerlere gelmiş ama edep ,adap bir yerlere gelememiş kişilerde görülüyor

diğer konu ise hiç kimsenin bilmediğini itiraf edememesi ,ya insan bilmeyebilir ,yanlış bilebilir ama yok ,kendisi düştüğü durumu görse dahi asla kabullenmek istemiyor ,sinirlendikçe sinirleniyor en sonunda kendini kaybedip küfürleşmeye kadar gidiyor

aynı yada benzer konuların tekrar tekrar açılması da bayıyor doğrusu

forumda teknoloji konuşulan çok konu var ama eskisi gibi bilgilendirmekten çok uzak ,hatta okuyanlar bir şey alacaksa yorumları okuyunca ne alacağını şaşıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

bence forumdaki ergen sayısı artmıyor tam tersine yaşımız büyüyor ve olgunlaşıyoruz . o yüzden çoğu şey bize çocukça geliyor

Belkide bu daha doğru, biz büyük yaş 30 üstü oldu ergen tayfanın açtığı gereksiz amaçsız konuları çekemez olduk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.