Şimdi Ara

Forumdaki Mobil Kullanıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene hiç yoktu bu sene 2 katına çıktılar, herkes telefon alıp paket yaptı bizde hala masaüstünde kalas gibi oturalım

• adamlar cool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 29 Nisan 2013; 21:18:41 >
  • Sen tuvaletten foruma girmenin ne demek olduğunu da bilmezsin
  • 4 senedir masaüstüne en fazla 5 kere girmişimdir.

iPhone ve şuan galaxy s3
  • teşekkür ederim gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

4 senedir masaüstüne en fazla 5 kere girmişimdir.

iPhone ve şuan galaxy s3

tabi, smartphone un hali başka olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha Lothbrok

teşekkür ederim gençler
    telefon hattım sağolsun, sınırsız internet 11tl, ama akşamları masaüstündeyim, geceleri yorgan üstünde, yarın da tepeüstünde
  • Yemin ederim masamda pc varken bile açar telefondan takılırım onun dadı başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denyo Bey

geçen sene hiç yoktu bu sene 2 katına çıktılar, herkes telefon alıp paket yaptı bizde hala masaüstünde kalas gibi oturalım

Istersen ayni mesaji masaüstü versiyonu ile atayim. Flash player olmedi kalbimizde yasiyor.
  • Tablet
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

geçen sene hiç yoktu bu sene 2 katına çıktılar, herkes telefon alıp paket yaptı bizde hala masaüstünde kalas gibi oturalım

Istersen ayni mesaji masaüstü versiyonu ile atayim. Flash player olmedi kalbimizde yasiyor.

duruşum bozulucak valla sandalyede oturmaktan

• mobil konu disi bir baska güzel
  • quote:

Yok ya ben paket degil de wifi yardimi ile giriyorum Dh'ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5748FE4

quote:

mobil konu dışını ben de normalden daha çok seviyorum evde bile hep telefondan girerim bilgisayara çok nadir geçerim bu da o anlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

benim telefonda da wifi var da akıllı telefon olmayınca zevki çıkmıyor valla
  • evde wifiden yatarak giriyorum daha rahat
  • 5 senedir masaüstüne en fazla 4 kere girmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanizm

mobil konu dışını ben de normalden daha çok seviyorum evde bile hep telefondan girerim bilgisayara çok nadir geçerim bu da o anlardan biri

valla telefon almanın zamanı geldi demek bir ben mi mahrum kalıyorum şu zevkten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

benim telefonda da wifi var da akıllı telefon olmayınca zevki çıkmıyor valla

Bende galaxy wonder var.Akilli oluyor sanirsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Yemin ederim masamda pc varken bile açar telefondan takılırım onun dadı başka

Ben pc deyken telefondan girip gezerim. anca bi tartışma olacakta pc ye gececem oda hızlı yazmak için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.