Şimdi Ara

Forumdakilerin Tıp Seçeceklerin Hayatını Kararttığını Sanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frank pais

Ahahahaha olm siz ne bos adamlarsiniz ya? Hayir cevrenizde hic mi doktor yok insaf yav. Her yil 10.000 kisi basariyor bu sizin anlata anlata bitiremediginiz zebaniyi. Bos yapmayin kardesim.
    Universite sinavinda ilk 2000'e girebilmis insan uniyi bitirir. Giren de bitiriyor zaten.
    Turkiyenin egitimde lise ve uni sinavi belirleyici ve zordur. Mesela almanyada tam tersi uniyi okuyup bitirmek zordur. Hic donem kacirmadan bitirebilen ciddi manada azdir.
    O yuzden bos yapmayin yani, tibbin t'sini bilmeden koy kahvesinden duyduklarinizi burada anlatip milletin gozunu korkutmayin.

Yaşayın ve görün
    Ben sadece çekirdeğimi çitleyip izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustelik bu sacma sapan lise seviyesindeki ask hikayesiyle tip egitime dair cikarim yapmak en hafif tabiriyle ahmakliktir. Sen tibbi falan bosver, kavak yelleri izle kardesim.

• quote:

Ustelik bu sacma sapan lise seviyesindeki ask hikayesiyle tip egitime dair cikarim yapmak en hafif tabiriyle ahmakliktir. Sen tibbi falan bosver, kavak yelleri izle kardesim.

tamam <3
    seneye bu zamanlar tekrar konuşalım olur mu
    hayırlı olsun tıpınız tıpçılar

• aynen kardeşim , diyorlar tıp da bitersin hayatın kayar.Diyenlere tıp puanı versen hemen yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A09B98E5 -- 5 Temmuz 2015; 19:41:42 >
  • lisemi zor

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Ustelik bu sacma sapan lise seviyesindeki ask hikayesiyle tip egitime dair cikarim yapmak en hafif tabiriyle ahmakliktir. Sen tibbi falan bosver, kavak yelleri izle kardesim.

tamam <3

'Psikolojik' bir çıkarımda bulunayım: sen Tıp Fakültesi okumak isteyip de okuyamamış bir insansın; büyük ihtimalle bu içine oturmuş ve şimdi de Tıp Fakültesine gideceklere kızdığın için (Psikoloji'de bunun bir adı var, bilirsin;) şu kuzen yalanını falan uyduruyorsun.

Tıpçı olamamışsın ama dert etme, ileride sende 'Psikolog' yerine; 'Doktorum' dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

tamam <3

'Psikolojik' bir çıkarımda bulunayım: sen Tıp Fakültesi okumak isteyip de okuyamamış bir insansın; büyük ihtimalle bu içine oturmuş ve şimdi de Tıp Fakültesine gideceklere kızdığın için (Psikoloji'de bunun bir adı var, bilirsin;) şu kuzen yalanını falan uyduruyorsun.

Tıpçı olamamışsın ama dert etme, ileride sende 'Psikolog' yerine; 'Doktorum' dersin.

ben kan,damar,organ,kadavra vs dayanamam ki neden tıp okumak isteyim,düşününce bile midem kalkıyo
    ben sadece size gerçekleri anlattım
    ayrıca psikolog doktor değildir
    psikiyatri doktordur
    ben de bunun farkındayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.