Şimdi Ara

Forumdakilerin Tıp Seçeceklerin Hayatını Kararttığını Sanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir algı var yahu forumda. Tıp okuyoruz diye insanlıktan çıkmayacağız arkadaşlar? Sizden bir iki kademe yüksek çalışacağız sadece ?

Yani günü gününe notlarını tekrar eden bir insan sınav öncesi sıkıntıya düşmeyecektir. Arada sosyal aktivitelere de zaman bulacağız merak etmeyin arkadaşlar korkmayın özellikle tıp yazacaklara söylüyorum. Sadece son senelerde TUS'a çalışacak olanlar biraz daha zorlanacaktır. O kadar da olsun değil mi ? Uzmanlık sınavını kazanırsak arkasından neler kazanacağımızı da biliyorsunuzdur zaten. Canınızı sıkmayın bu algı yanlış bir algı

• Marbeli Datkap kullanıcısına yanıt
    Tıp okumadan bu yorumu yapıyorsun bu yaptığın yoruma 5te 6da bidaha bakarsan kendine gülersin

Sbsden sonra liseye gitmeden liseyi ortaokul gibi düşünen çocuk gibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @RickyMartin1907 Sen de liseye geçerken insanları korkutmaya çalışan abilere benziyorsun. Ama ne oldu lise hiç de zor çıkmadı. Mesela alışma işidir. İnşallah 5. sınıfta da okurum bu yazımı
  • Tıp para ve statü için okunmamalıdır.Tıpı gerçekten sevenler okumalıdır.Puanı tıp tutuyor diye de tıp yazılmaz.

Sadece tıp 1.sınıfta tüm lise müfredatından fazla konu var 1.sınıfta ygs ve lysye çalıştığın seneden daha fazla çalışacaksın

Tüm bunlara karşın diğerlerinden 5 kat fazla çalışacaksın mesela diğerlerinden 1.5-2 kat fazla kazanacaksın ancak çektiğin çileye eziyete değmeyecek

Annem babam doktor ondan biliyorum

• RickyMartin1907 R kullanıcısına yanıt
    Annen baban zorlanmış olabilir ama benim de tanıdıklarım hiç zorlanmadan bitirdiler Te allahım ya seçme o zaman sen seçenlere de laf yapma! Günü gününe tekrar ederiz biz sen kafanı rahat tut bizi düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marbeli Datkap

@RickyMartin1907 Sen de liseye geçerken insanları korkutmaya çalışan abilere benziyorsun. Ama ne oldu lise hiç de zor çıkmadı. Mesela alışma işidir. İnşallah 5. sınıfta da okurum bu yazımı

Lise hiç de zor çıkmadı mı?Vasat bir anadolu lisesi ya da meslek liseliysen sana öyle gelmiş olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum konuyu öyle bir açmışsın ki bir an tıptan mezunsun sandım. Yeni gireceksin sanırım tıpa. Evet bünyeniz alışık zaten çalışmaya, o yüzden pek zorlanmazsınız. Ama yine de ygs-lys çalışmasından çok daha zor olur diye düşünüyorum. Fakat biyoloji seven insan için biçilmiş kaftandır para bir şekilde kazanılır önemli olan sevilen mesleği yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

quote:

@RickyMartin1907 Sen de liseye geçerken insanları korkutmaya çalışan abilere benziyorsun. Ama ne oldu lise hiç de zor çıkmadı. Mesela alışma işidir. İnşallah 5. sınıfta da okurum bu yazımı

Lise hiç de zor çıkmadı mı?Vasat bir anadolu lisesi ya da meslek liseliysen sana öyle gelmiş olabilir

Gayet yüksek bir anadolu lisesindeydim

• lise zor diyenler olmuş ünide ne yapacaksınız siz

• quote:

Annen baban zorlanmış olabilir ama benim de tanıdıklarım hiç zorlanmadan bitirdiler Te allahım ya seçme o zaman sen seçenlere de laf yapma! Günü gününe tekrar ederiz biz sen kafanı rahat tut bizi düşünme

sen bilirsin istiyosan seç ama şunu unutma hayatın ders çalışmakla geçecek sosyal hayat falan bekleme biraz sosyal hayat yapıyim dersen küt diye sınıfta kalırsın bu herkes için böyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: RickyMartin1907

quote:

sen bilirsin istiyosan seç ama şunu unutma hayatın ders çalışmakla geçecek sosyal hayat falan bekleme biraz sosyal hayat yapıyim dersen küt diye sınıfta kalırsın bu herkes için böyledir

• quote:

Sadece tıp 1.sınıfta tüm lise müfredatından fazla konu var 1.sınıfta ygs ve lysye çalıştığın seneden daha fazla çalışacaksın

Tüm bunlara karşın diğerlerinden 5 kat fazla çalışacaksın mesela diğerlerinden 1.5-2 kat fazla kazanacaksın ancak çektiğin çileye eziyete değmeyecek

Ya kardeşim milleti korkutmayın eğer 4.00 ortalama yapma gibi amacınız yoksa Son 1 hafta eşek gibi çalışacaksınız geçeceksiniz. Tus farklı bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Ya kardeşim milleti korkutmayın eğer 4.00 ortalama yapma gibi amacınız yoksa Son 1 hafta eşek gibi çalışacaksınız geçeceksiniz. Tus farklı bir konu

ok

• Daha tıp okumaya başlamamışsın konuşuyorsun
    kuzenimin sevgilisi ege tıptaydı ve sevgilisi kuzenimi terketti neden biliyor musun???
    derslere odaklanamıyormuş beyefendi sadece tıpı düşünmek istiyormuş
    kuzenim çok zor günler geçirdi,hep yanındaydım
    işte tıp böyle bir şey

• hıhı kuzenin yazmış galiba .s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

Daha tıp okumaya başlamamışsın konuşuyorsun
    kuzenimin sevgilisi ege tıptaydı ve sevgilisi kuzenimi terketti neden biliyor musun???
    işte tıp böyle bir şey

Kuzeninin sevgilisi orada kendine yeni bir çıtır bulmuştur merak etme. Doktora kim bakmaz? Hele karizma da varsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

Daha tıp okumaya başlamamışsın konuşuyorsun
    işte tıp böyle bir şey

Kuzeninin sevgilisi orada kendine yeni bir çıtır bulmuştur merak etme. Doktora kim bakmaz? Hele karizma da varsa...

Kuzenimi çok sevdiği için bırakmıştı
    derslerine odaklanamadığı için...

• RickyMartin1907 R kullanıcısına yanıt
    Yav he he kardes

• Ahahahaha olm siz ne bos adamlarsiniz ya? Hayir cevrenizde hic mi doktor yok insaf yav. Her yil 10.000 kisi basariyor bu sizin anlata anlata bitiremediginiz zebaniyi. Bos yapmayin kardesim.
    Universite sinavinda ilk 2000'e girebilmis insan uniyi bitirir. Giren de bitiriyor zaten.
    Turkiyenin egitimde lise ve uni sinavi belirleyici ve zordur. Mesela almanyada tam tersi uniyi okuyup bitirmek zordur. Hic donem kacirmadan bitirebilen ciddi manada azdir.
    O yuzden bos yapmayin yani, tibbin t'sini bilmeden koy kahvesinden duyduklarinizi burada anlatip milletin gozunu korkutmayin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.