Şimdi Ara

FORUMDAN HABERİ OLMAYAN İNSANLARIN YIĞILMAYI DÜŞÜNMEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen hocam anlıyorum sizi lafım genel olarak ortalığaydı

• Kimse yigilmanin olup olamayacağını bilemez sınavı görmeden ama aslında yığılma dediğimiz şey de basit sınavdan dolayı netlerin böyle uçmasından dolayı yüksek neti görünce insanların sıralamalarını kabullenemeyisi. Sonuçta her sınavda olduğu gibi bu sınavda da herkese aynı sorular gelecek ve yine en çok doğruyu yapanlar önde olacak. Yığılma diye pek ağlamamak lazım bence. (2020 yks girisliyim üniversiteye, 102 tyt 67 ayt 30k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 18 Mayıs 2021; 14:45:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak böyle düşünüyorum. Açıkçası bence basit sınav da senin toplamdaki sıralamanı normale göre çok etkilemeyecek çünkü mantıken zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay

• bunun hakkında kimse yorum yapamaz sınavı görmeden.bence en mantıklı olan sanki 2020 gibi ya da daha da kötüsü gelecekmiş gibi çalışıp ona göre kendini hazırlamak.

• evet çok doğru büyük bir kesim 2019 sıralamaları gibi gelecek zannediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-270A60C93 -- 18 Mayıs 2021; 15:16:1 >
  • neden yolunuza bakmıyorsunuzda saçma sapan şeyleri tartışıyorsunuz yazık akm sizene düşünsün düşünmesin .d

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt
    Bu yorum underrated kalmış

• O İTÜ BURAYA GELECEK kullanıcısına yanıt

dostum ne alaka ilk defa yığılma konusu hakkında ağzımı açtım ben ve bunun sürekli konuşulmasına tepki gösterdim

• Kötümser olmak daha iyi bence böyle konularda sonradan üzülmektense baştan bilinç kazandırıyor ki yığılma da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LucqaD L kullanıcısına yanıt

Kimse yıgılma olacak diyeni linçlemiyor zaten olabilir de ama alakasız konularin altina yıgılma olacak , 90 tyt 70 ayt yapmiyorsan seneye bırak vb sacma sacma şeyler yazıyor cogu , bunun sonucunda da linclemek az bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenilum16 -- 18 Mayıs 2021; 16:4:17 >
  • içerde dışarda söylenen fark etmez, sınavı görmeden bilemeyiz.

• sana söylemedim genel olarak bunun boş boş tartışılması saçma geliyor

• Nereye yığılacaklar o zaman?

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

• Ben katılmıyorum hocam.Bu sınava çalışanları 4 gruba ayırsak hiç çalışmayanlar,az çalışanlar,orta düzeyde çalışanlar,üst düzey çalışanlar.Ösym gerçekten profesyonel bir kurum.Geçmiş seneleri analiz ettiğimde misal türevden 4 soru geliyor,1 kolay 2 orta 1 zor şeklindedir.2 polinom geliyorsa 1 kolay 1 zor veya 1 orta 1 zor şeklindedir.Yani ösym çoğu konuda yukarıda ayırdığım çalışma seviyelerine göre konu dağılımını yapıyor.E şimdi ben orta düzeyde çalıştım 4 soru gelen konunun 3 sorusu kolay olursa,benim başarı puanıma benden az çalışanda ortak olmuş oluyor.Yani ip gibi dizilme çıkıyor ortaya.Geçen sene sorularda zorluk oranı düştüğü için çok çalışanlara az çalışanlarda ortak oldu ve olağan üstü yığılma böyle gerçekleşti.Yığılma her sene artarak olacaktır elbet ama bu kadar uçması bariz sıkıntı demek.Ve geçen sene çok çalışan öğrencilerin hakkına çok çok girildi.Bana kalırsa fetöcülerin soru çaldığı seneden bile daha büyük bir haksızlık söz konusu.Bana göre tüm olay bundan ibaret.

• Hocam bahsettiğin bakış açısı da gayet doğru aslında, haklısın

• Bunlar hep karambadan dolayı. O DEĞİL DE YIĞILMA OLACAK BENCE. Açın birinin deneme günlüğüne bakın. Ayt mat 35 altı görmedim daha awk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasıtlı olarak söylendiğini sanmıyorum. Olacak şeyler söyleniyor. Doğruları söyleyene hakaret etmek veya tahminde bulunmayı engellemeye çalışmak eziklikten başka şey değildir bence. İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Bkz geçen yıl burdaki herkes yığılmaya hazırladı kendini az çok biliyorduk yığılma olacağını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her konunun altına ewewe şu neti yapmıyorsan bırak 2020 x 1,bilmemkaç yazmak mı doğrular .d

yukarıda da yazdığım gibi şuan bunu bilemeyiz veya tahmin edemeyiz uydurmadığımız sürece. geçen senenin olayı şöyle hem süre verildi hem konu çıkarıldı deyince çoğu kişi yığılma olacağını anladı ki çok zor sormadıkları sürece olmaması imkansızdı o şartlar altında.

en basitinden sadece 11+12nin ilk konularının olduğu, aylar önceki özdebirde aytde 75e yakın yaptım ama şuan normal ayt denemelerinde 65-70 yapıyorum yani o sınava tüm konuları full+full bilen de girmişse 75 yapmıştır. böyle durumda yığılma olması kaçınılmaz. hele tyt için yarım saat tam bir fiyasko 30 dk daha olsa normal netlerinden min +5 net yapılır. bu sene için böyle önceden öngörülebilecek bir durum yok

-edit-

ayrıca mesajınızın bir kısmını sonradan gördüm. burada eziklik yaşayacak nasıl bir durum var? ben 110+ tyt 75+ aytnin önünde hiçbir şeyin duramayacağını biliyorum ona göre kendimi hazırlamaya çalışıyorum. siz ilk önce okuduğunuzu anlama sorununu çözün sonra yığılma yorumu yapın mümkünse.

zaten biraz göz geçirdim profilinize kimin eziklik psikolojisi yaşadığı belli oldu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 18 Mayıs 2021; 19:14:19 >

• hocam forumda bu sene max 20 tane deneme günlüğü var (ki bunun çeyreği kadarını gördüm şimdiye kadar) buna göre kıyaslamak ne kadar doğru bilinmez. zaten ben ayt mat yapamıyorum diyip iyi sıralama isteyen pek duymadım geneşde ya tyt sosyal türkçe veya ayt fende sıkıntı oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.