Şimdi Ara

FORUMDAN HABERİ OLMAYAN İNSANLARIN YIĞILMAYI DÜŞÜNMEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğrudur hocam. Ayt matı sanki herkes yapıyor yanılgısına düşmüşüm demek ki. Sizce ayt matta yüne 9600 kişi fuller mi bu sene?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ösym geçen seneki durumu ciddiye alacaktır, sınavı çözmeden yığılma olacak vs. diye başlık başlık dolaşan boşboğazlık ediyordur, yığılmayı beliryecek olan asıl etken Ösym'nin 2021 yks için hazırlayacağı sorulardır.
    (belki de bazı sorular çoktan hazırlanmıştır bile )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reutersakonusanyetkili

Bunlar hep karambadan dolayı. O DEĞİL DE YIĞILMA OLACAK BENCE. Açın birinin deneme günlüğüne bakın. Ayt mat 35 altı görmedim daha awk

Önceki senelerde de deneme günlüklerinde Mat'ta 35 net altı olmuyordu, o açıdan bir sıkıntı yok.

• her sene oluyor bu tipler, 2019'da da girdim 2020'de de, 2 senedir haklı çıkıyorlar gerçi ama moralinizi bozmayın

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir hocam. Geçen acil reaksiyon denemelerine girenlerin netlerine bakayım dedim orda da 35 altı yok gibi. Kimse yığılma istemez ama insanların durumu nedir kimse bilmiyor şu anda. Msü yığılması bizi yanıltır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reutersakonusanyetkili -- 19 Mayıs 2021; 13:38:25 >
  • Gerçekten acınası haldesin dostum eziklik durumundan kastım insanların fikirlerni önemsememe durumuydu ama bunu şahsi algılamışsın galiba ve üzüldüm adına . Profilimdeki ezikliği göremedim aydınlat beni?. Ve belirttiğim doğrular, senin dediğin tayfa değil, belli forumdaki kültüre yeni sahipsin. O senin dediğin tayfa troll zaten sözlernin pek bi önemi yok. Sınav olana kadar kimse bi şey bilemez. Yığılma olayı ile işgili çıkarımlar her zaman sınavdan sonra yapılır ve gerçeği yansıtır. Kastettiğim doğruları söyleyen tayfa bunlardı. Anladıysan mutlu olurum

• Yuh bu konu bir günde ne kadar çok görüntülenmişş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.