Şimdi Ara

FORUMDAN SOULJA L KAZA GEÇİRDİ !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen şu bahsettiği arkadaşı mısın? hikaye anlatıyordu ya
  • hayır beyler ben halil değilim. ben emre sonradan girecektik hikayeye nasip olmadı ahbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucan Brokoli -- 10 Ağustos 2011; 20:11:14 >
  • Adam Konu Dışı yasağı almış, boş durmamış Fake üyeliği ile böyle bir konu açmış.
  • Yalan söylüyosun.
  • haber linki veya kaza raporu görmeden inanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Adam Konu Dışı yasağı almış, boş durmamış Fake üyeliği ile böyle bir konu açmış.

Baran was here.
  • haha yazılanlara bak gelin şişli etfale zaten 1000 tane insan göreceksiniz gidin sorun kime noldu diye olanları anlatırlar size inandırmak zorunda değilim ben sadece bi dua istedik şu ramazan günü bunu bile cok görerek insanlık hatası yapıyorsunuz gerçi sizlere insan demek bile hakarettir de hadi neyse
  • Kamyoncu insan değilmi serserinin teki geldi girdi arkasına aşırı hızdan başkasının arabasına çarpana ben gelipte geçmiş olsun demem kendi canını bırak masum insanların (Annne babamızın kardeşlerimizin) canlarını tehlikeye atıyorlar.
  • sizden gelip yardım istemedim sadece bi dua istedim onu bile çok gördünüz ne kadar marjinal insan varmış forumda helal olsun.
  • yaaa hikaye yarım kalmasın hacı
  • DH'lılar ölmez Forum Bölünmez :((
    Allah ACİL ŞİFALAR VERSİN !
  • Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.

F
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.

F

A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

quote:

Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.

F

A

K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnyglle -- 10 Ağustos 2011; 22:27:03 >
  • tanımıyorum ama yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Brokoli

sizden gelip yardım istemedim sadece bi dua istedim onu bile çok gördünüz ne kadar marjinal insan varmış forumda helal olsun.

Kardes sende hangi bolumde yattigini soleki kafalarda soru isareti kalmasin.tekrar gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon5366 -- 10 Ağustos 2011; 22:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

quote:

F

A

K

Y

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

quote:

quote:

F

A

K

Y

U

• quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

quote:

quote:

quote:

F

A

K

Y

U

• quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

quote:

quote:

quote:

F

A

K

Y

U

Çok yaşa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.