Şimdi Ara

FORUMDAN SOULJA L KAZA GEÇİRDİ !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fake olduğunu söyleyen ler var şişli etfala gelin göstereyim beyler adamın annesi babası yok bi kardeşi var böle yapmayın bari onun yerine ben üzülüyorum ulan madem fake üyelik açtım şu bu şunu düşünün bi ben niye kaza soulja l kaza geçirdi diye başlık açayım yapmayın gözünüzü seveyim beyler hikayeyi bilmiyorum şuan yazacak durumda değilim zaten. yoğun bakımda sağ blok 4.kat 318 nolu yoğun bakım odası sadece aile üyeleri alım yapılabiliyor bi kardeşi içerde 10 dk ye çıkarcaklar konuşamıyormuş zaten 2 saat sonrada ameliyat olacak şuan narkoz veriliyor

• No ss no güven.
  • ALLAH YARDIMCISI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Brokoli

fake olduğunu söyleyen ler var şişli etfala gelin göstereyim beyler adamın annesi babası yok bi kardeşi var böle yapmayın bari onun yerine ben üzülüyorum ulan madem fake üyelik açtım şu bu şunu düşünün bi ben niye kaza soulja l kaza geçirdi diye başlık açayım yapmayın gözünüzü seveyim beyler hikayeyi bilmiyorum şuan yazacak durumda değilim zaten. yoğun bakımda sağ blok 4.kat 318 nolu yoğun bakım odası sadece aile üyeleri alım yapılabiliyor bi kardeşi içerde 10 dk ye çıkarcaklar konuşamıyormuş zaten 2 saat sonrada ameliyat olacak şuan narkoz veriliyor

Ameliyattan 2 saat önce narkoz vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Brokoli

sizden gelip yardım istemedim sadece bi dua istedim onu bile çok gördünüz ne kadar marjinal insan varmış forumda helal olsun.

Halil senmisin ? Acil sifalar bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.

F

A

K

Y

U

B

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.

F

A

K

Y

U

B

B

• son durum ?
  • Son durum iyiye gidiyor diyorlar bende hastaneye gidiyorum suan ameliyat basarili gecmis daha detaylari ogrenemedim
  • buram buram fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

kaza geçirdikten sonra böyle oldu demekki...

http://forum.donanimhaber.com/m_54160743/tm.htm

Adam ismini unutup kampanya başlatmış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.