fake olduğunu söyleyen ler var şişli etfala gelin göstereyim beyler adamın annesi babası yok bi kardeşi var böle yapmayın bari onun yerine ben üzülüyorum ulan madem fake üyelik açtım şu bu şunu düşünün bi ben niye kaza soulja l kaza geçirdi diye başlık açayım yapmayın gözünüzü seveyim beyler hikayeyi bilmiyorum şuan yazacak durumda değilim zaten. yoğun bakımda sağ blok 4.kat 318 nolu yoğun bakım odası sadece aile üyeleri alım yapılabiliyor bi kardeşi içerde 10 dk ye çıkarcaklar konuşamıyormuş zaten 2 saat sonrada ameliyat olacak şuan narkoz veriliyor
No ss no güven.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN
quote:
Orijinalden alıntı: Ucan Brokoli
fake olduğunu söyleyen ler var şişli etfala gelin göstereyim beyler adamın annesi babası yok bi kardeşi var böle yapmayın bari onun yerine ben üzülüyorum ulan madem fake üyelik açtım şu bu şunu düşünün bi ben niye kaza soulja l kaza geçirdi diye başlık açayım yapmayın gözünüzü seveyim beyler hikayeyi bilmiyorum şuan yazacak durumda değilim zaten. yoğun bakımda sağ blok 4.kat 318 nolu yoğun bakım odası sadece aile üyeleri alım yapılabiliyor bi kardeşi içerde 10 dk ye çıkarcaklar konuşamıyormuş zaten 2 saat sonrada ameliyat olacak şuan narkoz veriliyor
Ameliyattan 2 saat önce narkoz vermezler.
quote:
Orijinalden alıntı: Ucan Brokoli
sizden gelip yardım istemedim sadece bi dua istedim onu bile çok gördünüz ne kadar marjinal insan varmış forumda helal olsun.
Halil senmisin ? Acil sifalar bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: WienerBlut.
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
quote:
Orijinalden alıntı: tnyglle
quote:
Orijinalden alıntı: Faruk.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.
F
A
K
Y
U
B
quote:
Orijinalden alıntı: Jinnet
quote:
Orijinalden alıntı: WienerBlut.
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
quote:
Orijinalden alıntı: tnyglle
quote:
Orijinalden alıntı: Faruk.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
Adama Soulja L 'in fake i beyler. Cok guzel baslayan bi hikayesi vardi okuyoduk sonra Konu Disi cezasi aldi, fake uyeligi acti.
F
A
K
Y
U
B
B
son durum ?
Son durum iyiye gidiyor diyorlar bende hastaneye gidiyorum suan ameliyat basarili gecmis daha detaylari ogrenemedim