Şimdi Ara

Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdisina yerlesecegim icin, evimdeki esyalari satisa cikariyorum. Beyaz esyadan mobilyaya, ihtiyaciniz olan her sey icin pm atabilirsiniz. Hepsi 1 yilliktir, ikinci elciye gitmesin istiyorum

İlan basligindaki TV yi bosch bayiinden 04.12.12 de aldim. 3300TL ye, philips disburutor garantisindedir. Kutusu ve 4 adet gozlugu ile sifira yakin temizliktedir. Ölü piksel, bulutlanma vs. Hicbir sorunu yoktur.

İstedigim fiyat : forumdisina satilmistir
     Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_KHA -- 22 Ocak 2014; 21:47:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eşya listesini yazarsanız daha kolay satılır. İyi satışlar

• Bikac resim

Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_KHA -- 18 Ocak 2014; 14:15:35 >

• Eşyalar ne hocam biraz ayrıntı verseniz ?
  • Guncel

Forumdisina satilmistir.Philips 47PFL6007k ve envayi cesit ev esyasi

• Koltuk takımı hakkında bilgi alabilirmiyim
  • tv şuan stokda gold bilgisayarda da 2600tl, istanbulbilişim de 2300tl civarında ancak İ.B stokta yok gözüküyor. 102 led lerin 1350 tl den başladığını düşünürsek 1800tl fiyatda az sayılmaz.forumda hareketli görüntülerde karelenme yaptığı yazılmış ama herşeye değecek tv
    televizyon çok güzelmiş beğendim alabilecek maddi gücüm olsa almayı düşünürdüm. telefonumu satıp para eklesem en fazla 1200tl çıkarabilirim.ay sonunu zor getiriyoruz bu televizyon bize hayel
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.