Evet Arkadaşlar Tumblr hesabınız varsa link atın yoruma belki takibe alırız birbirimizi İşte benim hesabım http://banabirkizverin.tumblr.com
quote:Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge Genelde kızlara bakmak için kullanıyorum Tumblr'ın kullanıcı kitlesi genelde gençlerden(18 altı) oluşmaktadır.Bu da daha çok ergen kızlar demek
quote:Orijinalden alıntı: sarıyele quote:Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge Genelde kızlara bakmak için kullanıyorum Tumblr'ın kullanıcı kitlesi genelde gençlerden(18 altı) oluşmaktadır.Bu da daha çok ergen kızlar demek Yok dostum türk kızlarının profiline değil şimdi link atardımda ban yerim yabancı profiller oluyor ya hani resim paylaşan
quote:Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge quote:Orijinalden alıntı: sarıyele quote:Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge Genelde kızlara bakmak için kullanıyorum Tumblr'ın kullanıcı kitlesi genelde gençlerden(18 altı) oluşmaktadır.Bu da daha çok ergen kızlar demek Yok dostum türk kızlarının profiline değil şimdi link atardımda ban yerim yabancı profiller oluyor ya hani resim paylaşan orada acayip postlar oluyor yahu