Eskiden maniawhirlwind ile 5 saat ogame hakkında konuştuğumu bilirim
5 saat mi dalga mı geciyon la her gun saat 20den 4 e kadar dısarıda ne konusuyodk
quote:
Orjinalden alıntı: MaNiA_WhirLWinD
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
Eskiden maniawhirlwind ile 5 saat ogame hakkında konuştuğumu bilirim
5 saat mi dalga mı geciyon la her gun saat 20den 4 e kadar dısarıda ne konusuyodk
Arada başka konularada kayıyodu ama o konuların ismini yazamam
ben e30 da 2. yim. filoda ise 1. ci
quote:
forumdonannım bitmiş
"Bit" miymiş?
quote:
Orjinalden alıntı: Black Eagle®
18 de bende varım madenciyim kademelerim iyi ezik sayılmam ama puan olarak öyleyim koor yada nick wer eski olsada
nick vereyimde kordinatımı hatırlamıyorum o kadar eskiyim hem madenciysen napacan ben en son filyou bırakırken 1400 komuta 800kru 20bin hafif vardı. şu an o kadar filo cıkarabilcen mi gidip eski hesabımı vurmak için hoş vurulmuşmudur onu bile bilmiyorum arkadaşın tekine hibe etmiştim hesabı
yeniden baslarsanıs haberim olsun en bastan bile olsa pm atın yeter kuralım ittifagı ogame kralı olalım bütün gün online ım sadece bi dershane olayım war 1 de bitiyo ondan sonra hep online
neyse öle yani
oyun oyun oyuncuda oyuncudur fark yapmas bisi kasmas
ogame online hayat offline:P
felsefe budur bisde bu kalır bis 4 kişiyis kurulucak her ittifaga gider
quote:
Orjinalden alıntı: HiperX
bir oyun etrafında bunca insanın bir araya gelmesi, tanışması bile inanılmaz bir olay, mesela beni ogame'e başlatan komşumla oturup saatlerce ogame muhabbeti yapabiliyorum gerçekten bazen ben bile kendime şaşabiliyorum elle tutulur bile olmayan bi mevzu için onca vaktinden ödün verebiliyosun.
bu yüzden bu kadar büyütülecek şey değil bu ogame inanın oyunu bıraktıktan bir iki ay sonra artık adınız bile anılmaz dostlar tek tek gider ( çok yakınlaştıklarınız diil tabe ) yani oyun bu, basit bir oyun
abi bizi bu oyun bulusturdu bu oyun bana cok şey kazandırdı saolsun
bi ara veya yazın :D ittifak kuraruz donanımcak:D
e20 de ilk 30dayim.. kisa zaman icinde sizee ss atarim..
quote:
quote:
bir oyun etrafında bunca insanın bir araya gelmesi, tanışması bile inanılmaz bir olay, mesela beni ogame'e başlatan komşumla oturup saatlerce ogame muhabbeti yapabiliyorum gerçekten bazen ben bile kendime şaşabiliyorum elle tutulur bile olmayan bi mevzu için onca vaktinden ödün verebiliyosun.
bu yüzden bu kadar büyütülecek şey değil bu ogame inanın oyunu bıraktıktan bir iki ay sonra artık adınız bile anılmaz dostlar tek tek gider ( çok yakınlaştıklarınız diil tabe ) yani oyun bu, basit bir oyun
Sen onu bırakta yaz bası yeni bir evrende baslar mısın ogameye ittifak kurak?
olmamı ya hemencik başlıyak
bende 33. evrende 1.yim
quote:
quote:
quote:
Sen onu bırakta yaz bası yeni bir evrende baslar mısın ogameye ittifak kurak?
olmamı ya hemencik başlıyak
Ok kardes msn wersene pmle sole ecel ittifagı gibi bisi kurak baya guzel olur savasları fln yaparız biraz kopya olcak ama
haziran da kuralım
kuracagınıs zaman banada pm atarsınıs:)
tmm yazın bende varım ama haziranda oynarım anca okullar kapanınca
Eeet bende ole dusundum yazın oynamak daha rahat okul olmayınca:)
konuyu acan arkadas e29 da oynamıs bende vardım e29 ertus07 alpine ve since 1907 nickleriyle oynadım uzun zaman ilk 10 da idim sonra rekoru kırıp bıraktım evreni
yani dh ölmemiş ama hasta sürünüyo
quote:
Orjinalden alıntı: labrie
bu ne ya ben şu evren iyiym ben bu evrende iyiyim. bırakmadan önce 18. evrende ilk 10da ve 3. evrende ilk 50deydim ne geçti elime hiç bişi boşa vakit kaybı
labrie mi ben bu ismi bi yerden hatirliycam e3 te arwen in filo kirdirdigiyla ilgili söylentilerinde (ki bence gercekti ve sen bunu kanitladin) basroldeki 2 arkadastan biri degil miydin sen yaw gözün aydin arwen in hesap kapandi biraz gec oldu ama kapandi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme