Şimdi Ara

forumdonannım bitmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Eskiden maniawhirlwind ile 5 saat ogame hakkında konuştuğumu bilirim

5 saat mi dalga mı geciyon la her gun saat 20den 4 e kadar dısarıda ne konusuyodk
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNiA_WhirLWinD

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Eskiden maniawhirlwind ile 5 saat ogame hakkında konuştuğumu bilirim

5 saat mi dalga mı geciyon la her gun saat 20den 4 e kadar dısarıda ne konusuyodk

Arada başka konularada kayıyodu ama o konuların ismini yazamam

• ben e30 da 2. yim. filoda ise 1. ci
  • quote:

forumdonannım bitmiş

"Bit" miymiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eagle®

18 de bende varım madenciyim kademelerim iyi ezik sayılmam ama puan olarak öyleyim
    koor yada nick wer
    eski olsada

nick vereyimde kordinatımı hatırlamıyorum o kadar eskiyim hem madenciysen napacan ben en son filyou bırakırken 1400 komuta 800kru 20bin hafif vardı. şu an o kadar filo cıkarabilcen mi gidip eski hesabımı vurmak için hoş vurulmuşmudur onu bile bilmiyorum arkadaşın tekine hibe etmiştim hesabı

• yeniden baslarsanıs haberim olsun en bastan bile olsa pm atın yeter kuralım ittifagı ogame kralı olalım
    bütün gün online ım sadece bi dershane olayım war 1 de bitiyo ondan sonra hep online

neyse öle yani

oyun oyun oyuncuda oyuncudur fark yapmas
    bisi kasmas

ogame online hayat offline:P

felsefe budur bisde bu kalır bis 4 kişiyis kurulucak her ittifaga gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

bir oyun etrafında bunca insanın bir araya gelmesi, tanışması bile inanılmaz bir olay, mesela beni ogame'e başlatan komşumla oturup saatlerce ogame muhabbeti yapabiliyorum gerçekten bazen ben bile kendime şaşabiliyorum elle tutulur bile olmayan bi mevzu için onca vaktinden ödün verebiliyosun.

bu yüzden bu kadar büyütülecek şey değil bu ogame inanın oyunu bıraktıktan bir iki ay sonra artık adınız bile anılmaz dostlar tek tek gider ( çok yakınlaştıklarınız diil tabe ) yani oyun bu, basit bir oyun

abi bizi bu oyun bulusturdu bu oyun bana cok şey kazandırdı saolsun

bi ara veya yazın :D ittifak kuraruz donanımcak:D

• e20 de ilk 30dayim.. kisa zaman icinde sizee ss atarim..
  • quote:

quote:

bir oyun etrafında bunca insanın bir araya gelmesi, tanışması bile inanılmaz bir olay, mesela beni ogame'e başlatan komşumla oturup saatlerce ogame muhabbeti yapabiliyorum gerçekten bazen ben bile kendime şaşabiliyorum elle tutulur bile olmayan bi mevzu için onca vaktinden ödün verebiliyosun.

bu yüzden bu kadar büyütülecek şey değil bu ogame inanın oyunu bıraktıktan bir iki ay sonra artık adınız bile anılmaz dostlar tek tek gider ( çok yakınlaştıklarınız diil tabe ) yani oyun bu, basit bir oyun

Sen onu bırakta yaz bası yeni bir evrende baslar mısın ogameye ittifak kurak?

olmamı ya hemencik başlıyak

• bende 33. evrende 1.yim
  • quote:

quote:

quote:

Sen onu bırakta yaz bası yeni bir evrende baslar mısın ogameye ittifak kurak?

olmamı ya hemencik başlıyak

Ok kardes msn wersene pmle sole ecel ittifagı gibi bisi kurak baya guzel olur savasları fln yaparız biraz kopya olcak ama

• haziran da kuralım
  • kuracagınıs zaman banada pm atarsınıs:)
  • tmm yazın bende varım ama haziranda oynarım anca okullar kapanınca
  • Eeet bende ole dusundum yazın oynamak daha rahat okul olmayınca:)
  • konuyu acan arkadas e29 da oynamıs bende vardım e29 ertus07 alpine ve since 1907 nickleriyle oynadım uzun zaman ilk 10 da idim sonra rekoru kırıp bıraktım evreni

yani dh ölmemiş ama hasta sürünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrie

bu ne ya ben şu evren iyiym ben bu evrende iyiyim. bırakmadan önce 18. evrende ilk 10da ve 3. evrende ilk 50deydim ne geçti elime hiç bişi boşa vakit kaybı

labrie mi ben bu ismi bi yerden hatirliycam e3 te arwen in filo kirdirdigiyla ilgili söylentilerinde (ki bence gercekti ve sen bunu kanitladin) basroldeki 2 arkadastan biri degil miydin sen yaw gözün aydin arwen in hesap kapandi biraz gec oldu ama kapandi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.