Şimdi Ara

Forumla ilgili ciddi bir sıkıntım var. Hiç bir şey yapamıyorum. Yöneticilerden yada üyeler yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/sms_rapor.asp, line 50

Bu sorun benim asabımı bozuyor. Bir türlü çözmedim. Allah'ın belası. Bir tek bu forumda var. Ne iş bu anlayamıyorum. Denemediğim halt kalmadı. Bir telefon aktivasyonudur gidiyor. Özelden mesajlara da yanııt atamıyorum. Ya bu ne saçma bir sistem. Telefona ne alakası var. Telefonu olayan ne yapıyor acaba.

Bir de konularda yazdıktan sonra oto abonelik seçimi yapmama rağmen benden sonra yazan olunca da ileti gelmiyor mail kutuma. Gerçekten çok kaışık bir forum düzeniniz var.

tEMAM VE RESİM

Forumla ilgili ciddi bir sıkıntım var. Hiç bir şey yapamıyorum. Yöneticilerden yada üyeler yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @wise -- 18 Mayıs 2011; 5:58:19 >

• Forumun 2. el bölümünde çok fazla dolandırıcılık olayı ve fake üyelikler olduğundan, yönetim sanırım kendince "telefon aktivasyonu" gibi bir önelm düşünmüş. Hiç yoktan iyidir yinede.

Aldığınız hata ise dh forumlarının kardeşidir. O hatalar olmadan forumda yaşam durur. Bu forumlara takıldığınız sürece bu hatalar hep yanınızda olacak, boşa can sıkmayın, çözmeyede uğraşmayın.

Bazen saatlerce foruma giremeyeceğin, girdiğinde sürekli hatalar alacağın durumlar sıklıkla yaşanacak.
  • Profilinizden cep telefounuzu yazarak doğrulayınız
  • Pcnette yavaşlık burada hatalar.

Telefon numaramı giremiyorum ki, aktivasyon kudu gelsin. O hata da, o yüzden yani. Telefon nonun girildiği yer gelmiyor ki?

Özelden sorular soranlar var. Bir türlü cevap yazamadım. Ayıp oldu adamlara ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @wise
    ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/sms_rapor.asp, line 50

Bu sorun benim asabımı bozuyor. Bir türlü çözmedim. Allah'ın belası. Bir tek bu forumda var. Ne iş bu anlayamıyorum. Denemediğim halt kalmadı. Bir telefon aktivasyonudur gidiyor. Özelden mesajlara da yanııt atamıyorum. Ya bu ne saçma bir sistem. Telefona ne alakası var. Telefonu olayan ne yapıyor acaba.

Bir de konularda yazdıktan sonra oto abonelik seçimi yapmama rağmen benden sonra yazan olunca da ileti gelmiyor mail kutuma. Gerçekten çok kaışık bir forum düzeniniz var.

tEMAM VE RESİM

Buldum, geçenlerde internet cafede foruma yeni konu açmak isterken oldu, mozillada aynı hatayı verdi ve açamadım, ama eve gelip wifi den girdiğimde konuyu açılmış olarak gördüm, 2 kere denemiştim 2 kere aynı konu açılmış, sorun büyük ihtimalle mozilla firefoxtan kaynaklanıyo, internet exp. dan dene, bi de bu forumda firefox un internet sayfalarındaki uyumluluk modu ile gezinmeyi dene, adres çubuğunun hemen sağ tarafında yırtık sayfa biçiminde bi resim var onu dene bakalım düzelcek mi

• Kardeşim sen resmen bir devi ademsin.

ya sen ne iyi bir adamsın. Sağol düzeldi. Şimdi telefonla deneyeceğim .. Sağolasın.

ademe deva demek istedim. Yani insana devasın şifasın.

Allah rağzı olsun.
  • quote:

Kardeşim sen resmen bir devi ademsin.

ya sen ne iyi bir adamsın. Sağol düzeldi. Şimdi telefonla deneyeceğim .. Sağolasın.

ademe deva demek istedim. Yani insana devasın şifasın.

Allah rağzı olsun.

Allah senden razı olsun, sen bana çok yardım ettin, bu bişe değil :)
  • Hatırladım seni. Nasılsın. Bir sorunun yoktur umarım.
  • quote:

Hatırladım seni. Nasılsın. Bir sorunun yoktur umarım.

Yok sağol, sayende sistemin yüzde 90 ınını tamamladım, geriye bitek alcağım zamanı beklemek kaldı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.