Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

silinmeli ama niye silsinler, üye sayısını hangi forum azaltmak ister?

100 üyenin 50si yalan olmaktansa 50 üyenin 50si gerçek olsun daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

silinmeli ama niye silsinler, üye sayısını hangi forum azaltmak ister?

100 üyenin 50si yalan olmaktansa 50 üyenin 50si gerçek olsun daha iyi

+1.
    Nickimi değiştirmek istiyorum ama önceden biri almış. Arıyorum o kişinin yazdığı bir mesaj bile yok..
    Bence bazıları yedek olarak alıyorlar, amaçlarıda belli; kayıt tarihide eski olsun ki fake olduğunu kimse anlamasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 28 Ekim 2008; 16:53:58 >
  • [Deleted by Admins]
  • Hep aynı şeyler...
  • Bu forumda kahrolasıca yemek siparişi reklamının ne işi var?
    yada kahrolasıca yemek sipariş reklamını koyacak başka yer bulamadınız mı?

Yahu forumda iki konuya girip çıkarken biz azap cekiyoruz, sizin hiç umrunuzda değil habire reklam alıyorsunuz. Bu forum seneye biter.
  • Şimdi sağa çektiniz. Ne alaka yemek siparişi, pm , blok...
  • Yemek Siparişimi?
    Her satıra reklam verebilcek kadar parayamı susadınız?
    Yazık..
    Bu forum bu hallere düşmemeliydi.
  • Tamam kaliteye önem vermiyorsunuz anlıyoruz ama para için saçma sapan yerlere reklam almanız hiç hoş değil...
  • Heh, kaldırdılar.
  • Eğitim bölümü göçtü sanırım
    bir konuya girince bu çıkıyor

Microsoft VBScript runtime error '800a0009'

Subscript out of range: '[number: 19]'

/tm.asp, line 1920

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 29 Ekim 2008; 17:25:31 >
  • Anime-Manga bölümünde hiçbir konuya girilmiyor.

Microsoft VBScript runtime error '800a0009'

Subscript out of range: '[number: 19]'

/tm.asp, line 1920

hatası veriyor. İlgilenirseniz sevinirim.
  • Tüm bölümdeki sorunlar halledilecek.
  • hesabımı kapatmaya çalışıyorum 2 saattir ama nafile. Açıklayıcı bi yazıyada rastlamadım henüz. !?
  • din ve siyaset başlıklı bir forum açılsa fena olmaz.yerel seçimler yaklaşıyor.
  • sitede konu acma, yazıdan alıntı yapma gibi girişimlerimde asagıdaki uyarıyla karsılasıyorum.

"Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz."

ozelligin niçin kapalı oldugu konusunda bir bilgilendirme mesajı istiyorum.tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Cevapla butonundan mesaj gönderdiğimde ya da birinden alıntı yaptığımda mesaj göndereceğimde açılan pencere mesajı gönderdikten sonra kapanmıyor ve mesajı gönderdiğim konu haliyle yenilemiyor kendini.
    Tamam butonuna bastığımda boş bir ekran geliyor. Kapatıyorum konuyu yenilediğimde mesajım gitmiş oluyor.
    Hızlı cevapta ise bir sorun yok. Sadece cevapla ve alıntı butonlarını kullandığımda oluyor.
    Sadece bende mi geneli mi böyle?

?
  • Madem sorulan sorular cevaplanmıyacak bu başlık neden açıldı?
  • quote:

quote:

Cevapla butonundan mesaj gönderdiğimde ya da birinden alıntı yaptığımda mesaj göndereceğimde açılan pencere mesajı gönderdikten sonra kapanmıyor ve mesajı gönderdiğim konu haliyle yenilemiyor kendini.
    Tamam butonuna bastığımda boş bir ekran geliyor. Kapatıyorum konuyu yenilediğimde mesajım gitmiş oluyor.
    Hızlı cevapta ise bir sorun yok. Sadece cevapla ve alıntı butonlarını kullandığımda oluyor.
    Sadece bende mi geneli mi böyle?

?

Aynı problem bende de mevcut ..
  • EngineerInDefenceInd; imza ve avatar işlemleri yöneticilerin ilgilenmesinden sonra adminlerin onayını bekliyor bu nedenle şikayet kapalı oldugu halde imzaların silinmemiş olması normal bir durum, şikayet ettiğiniz imza/avatar kural dışı ise eninde sonunda silinir bu konuda bir endişeniz olmasın.

antieverything; bahsettiğiniz kısımda mesajların sıralanma şekli sizin konulara mesaj atma sıranıza göre sıralanıyor bu nedenle en son hangi konuya mesaj attıysanız o konu en üstte bulunur.

Engin.K; avatarınızla alakalı sorun düzenleme yaptıgınız esnada avatar upload özelliği bakım için kapatıldıgı ana denk gelmiş. Firefox ile alakalı sorununuz da muhtemelen sizden kayaklanan bir sorun daha öncede belirttiğim gibi firefox a özel böyle bir sorun yani geneli kapsayan böyle bir sorun bulunmamaktır (ben de firefox kullanıyorum böyle bir sorun yok), daha öncede belirttiğim gibi img sunucunun çöktügü dönemde böyle bir sorun olmuştu buda kısa sürede çözüldü ve bu sorun sadece firefox a özel bir sorun değildi

uynus ; Bu isteiğiniz için google.com ile iletişime geçmeniz gerekiyor .)

red a!ert; Evet bannerdan kaynaklanan sorun tarayıcı ile alakalı bir sorun malesef, moz tabanlı tarayıcılarda açılır bannerlar hatalı bir şekilde yorumlanıyor. Sistem paneli hakkında daha öncede belirtildiği gibi aktif edildiğinde duyurulacak lakin bir süre daha pasif durumda kalacak gibi görünüyor. Resimler ile alakalı sorununuz da img sunucunun çökmesinden kaynaklanıyordu bu sorun şuan için halledildi.

JANT! ; Avatar upload özelliğinin kapatılıgı dönemde profilğinizi güncellemiş olabilirsiniz bu nedenle avatarınız kaybolmuştur.

KırıkKılıç; Bu isteğiniz programcı arkadaşa iletildi.

PHI
    ; Bahsettiğiniz sorun halen devam ediyrmu bilgi verirmisiniz lütfen :gro

wartexy ; Öneriniz değerlendirilecektir.

TrDr_22; Böyle bir konu açılmış ise linkini özel mesajlar gönderebilirmisiniz, açılmamış ise konuyu açıp linkini atarsanız üst konu yapılabilir.

fernsehn ; Bazı bölümlerde mesaj değiştirme ve silme özellikleri kapatılmıştır.

krm-iks; Bu konu ile ilgilenilmiş sanırım

BBB ; Bahsettiğiniz türden konuları şikayet ederseniz ilgili bölümlere taşınırlar veya silinirler.

Resen ; İlgili forumda mesaj yazma yetkileriniz kapatılmış durumda olabilir.

Figure; Muhtemelen moz tabanlı bir tarayıcı kullanıyorsunuz, tarayıcınız açılır bannerları hatalı yorumladıgı için alt bölümeki linkler kullanılmaz hale geliyor.

sefa3027 ; Resim sunucusundaki sorunlar nedeni ile avatarınızla alakalı sorun yaşıyordunuz şuan düzelmiş olması lazım.

KırıkKılıç ; Bölümler ile alakalı önerileriniz değerlendirilecektir.

|Uqur| ; Böyle bir şeyi şuan için düşünmüyoruz.

Nihlathak : bu link üzerinden görebilirsiniz.http://resim.donanimhaber.com/address.asp?groupID=1&groupName=Engellenen+Kullan%FDc%FDlar

JANT! ; Kullanılmayan yada sıfır mesajlı uyeliklerin silinmesini düşünmüyoruz bunun sebebi de hiç mesaj atmadıgı halde forumda login olarak dolaşan uyelerin bulunması ayrıca kişisel haklara olan saygıdan sonuç itibari ile foruma kayıt olup daha sonra belli bir süre giremeyen kişiler bulunabilir.

JANT!
    , Angelus ve OnuR ; ilgili reklamın size ne gibi bir zararı var yada ne şekilde rahatsız ediyor belirtirmisiniz lütfen. Mesajları okumanızı mı zorlaştırıyor yada forumda dolaşmanıza mı engel.

Macromedia , Butterfly Effect ; Bbir kaç bölümde böyle bir sorun oluşmuştu ama bu sorun düzeltildi.

Çağdaş ; Şuan için böyle bir şey düşünülmüyor.

Eka01 ; muhtemelen hatalı bir uyarı almışsınız forum üzerinde yada reklam bannerlarında exploid tarzı hiç bir zararlı yazılım bulunmamaktadır.

teknocel ; Bu tur konuların yasak oldugu bir forumda böyle bir bölümün açılması ne kadar mantıklı olur.

Cihan9999 ; Tarayıcınızın gizlilik ayarları ile alakalı bir sorun yaşıyorsunuz gizlilik seviyeniz en yüksek seviyede olabilir kontrol edebilirmisiniz.

HiGHWAYMOUSE ; Programcı arkadaşım ilgilenecek.

PHI, Me®t ; Sorununuzu programcı arkadaşa ilettim forumdan kaynaklanan genel bir hata ise kısa bir sürede çözülecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Assembly

Ben 0 mesajlı üyeleri silin mi dedim? İyi oku istersen. Ben uzun bir süre foruma girmeyen kişilerin silinmesini söyledim. müddet olarakta 6 ay dedim. 6 ay boyunca foruma girmemiş adamın niye bilgilerini saklayasınz?
    Cevabın ile sorum arasındaki farkı anladın umarım.

Reklam konusuna gelince evet bana oldukça zararı var. Neden? biz burda size bi sürü sorun yazıyoruz , sizin onları taktığınızı hiç düşünmüyorum! ama o meşhur programcılarımız reklamlar konusunda gayet başarılılar. Bu kadar reklamla uğraşacagınıza üyeleri memnun etmeyi düşünseniz kimse bu kadar sorun yazmakla uğraşmazdı...

Neyse programcılarımız çalışıyordur, kesin. .. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.