Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcak Fırsatlar Bölümündeki karışıklıklar hakkında bir arkadaşın alt forumlara ayrılsın önerisine bir ekleme yapmıştım yöneticilere buradan bunu belirtmek istedim.

quote:

......................
    Ayrıca bu bölümün alt forumlara ayrılmasının fonksiyonel olacağı konusuna pek katılamayacağım. Biz sadece Sıcak Fırsat'ın anlamını çözebilmiş değiliz. Önüne gelen başlık açıyor yönetim her ne kadar silse, taşısa ya da kilitlese de bunun önüne geçmekte başarısız oluyor. Aslında ben bunun için başka bir öneride bulunacağım. Bu forumda (sıcak fırsatlar forumu) açılan başlıklar moderatör onayından geçmeden yayınlanmamalı. Konuya hakim birkaç arkadaş açılacak konunun içeriğini biraz araştırıp Sıcak Fırsat olup olmadığına kanaat getirdikten sonra yayına sunsa sorun ortadan kalkacak. O zaman da zaten günlük 3-5 başlık açılacak ve takip edilir olacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

din ve siyaset başlıklı bir forum açılsa fena olmaz.yerel seçimler yaklaşıyor.

Burası teknoloji ve bilişim sitesi Allah aşkına din ve siyasetin ne alası var. Ve hatta din ile siyasetin ne alakası var?
  • testerenin yaptığı gibi yetkilileri bir sınava sokmak lazım. ondan sonra yaşamaya karar verirler belki
  • arkadaşlar lütfen yardım edin foruma ve konulara cevap yazamıyorum konu açamıyorum bunu hızlı mesaj bölümünden yazıyorum sorun ne olabilir acaba
  • arkadaşlar lütfen yardım edin foruma ve konulara cevap yazamıyorum konu açamıyorum bunu hızlı mesaj bölümünden yazıyorum sorun ne olabilir acaba

edit :alıntı yapamıyorum sadece hızlı cevap tan yazabiliyorum
    telefon numaramı profilimden girdim ve onaylamıştım 1 ay önce ama bu sorun 2 gündür var
  • [simage][/simage] kodu arada çalışmıyor bilginize.
  • Forumda konu açarken, bir konuya cevaplarken veya içeriği geniş bir konuyu değiştirirken bize verilen alan oldukça dar, diğer forum scriptlerdinde (VB,IPB,phpBB vs.) -.+ şeklinde görünen alanı genişletmek için bölüm var, forumda daha önce konusu geçti mi yada yapılabilir mi bilmiyorum ama bu forum için bir eksiklik ilgilenbilirseniz iyi olur.
  • Merhaba ben e-mail'imi değiştirdim fakat mesaj atınca onay bekiyor hatası veriyor nerdeyse iki hafta oldu moderatörlerede mesaj attım fakat sorun halen devam ediyor bu kadar ilgisiz bir yönetim görmedim umarım bu sorunumu çözersiniz yoksa ayrılmak zorunda kalacağım
    .........
    ...........
    ............
    Ancak yeni üye olduğunuz için attığınız mesajlar yönetim tarafından onaylanmadan yayına konmayacaktır.
    Mesajlarınızın yönetim onayına gerek olmaksızın yayına geçmesi için alt tarafta bulunan sms formunu doldurarak cep telefonu numaranızı onaylatmalısınız.
    ............
    ..........
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geexer -- 8 Kasım 2008; 16:47:13 >

telefon numaramı profilimden girdim ve onaylamıştım 1 ay önce ama bu sorun 2 gündür var

LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR SAYIN YÖNETİCİ KURTARIN BENİ BU DURUMDAN
  • benim post neden yükselmiyor aslında fazla önemli değilde bu çok dikkatimi çekti son 3 gündür yada 2 gündür dikkatimi çekti post sayısı 543 de kalmış hiç yükselmiyor
  • profilimi değiştirip uygula yada tamam sesiğimde ''access denied'' şeklinde bir uyarı çıkıyor beyaz sayfada
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkubi

arkadaşlar lütfen yardım edin foruma ve konulara cevap yazamıyorum konu açamıyorum bunu hızlı mesaj bölümünden yazıyorum sorun ne olabilir acaba

firefox mu kullaniyorsun ? adblock etkin oyle ise..
  • http://forum.donanimhaber.com/address.asp?groupID=1&groupName=Engellenen+Kullan%FDc%FDlar

blokladığım kullanıcılar olmasına rağmen listem bomboş bu neyden kaynaklı bir sorun acaba

teşekkrüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

Orjinalden alıntı: denizkubi

arkadaşlar lütfen yardım edin foruma ve konulara cevap yazamıyorum konu açamıyorum bunu hızlı mesaj bölümünden yazıyorum sorun ne olabilir acaba

firefox mu kullaniyorsun ? adblock etkin oyle ise..

hayır hocam ie kullanıyorum antivirüs programı yokmuş o yüzden yazamıyormuşum nod32 yükledim ve sorun çözüldü teşekkürler
  • yazılan şeylere Alıntı yapamıyorum konu açamıyorum
  • Benimde cep numarama onay kodu gelmiyor mail attım cep telefonunuza kod gönderildi denmiş ama kod yok 5-6 saat sonra mesajlarım görünüyor yok mu bunu bir çaresi?
  • Gsm no yazdım , mesaj gelmiyor ?
  • Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,
    Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,

Bir de resim ekle ( IMAGE ) basıyorum bir daha ki sonuç Bu dertten nasıl kurtulurum,foruma mesaj yazmaktan soğudum

[simage]Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,
    Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,

Bir de resim ekle ( IMAGE ) basıyorum bir daha ki sonuç Bu dertten nasıl kurtulurum,foruma mesaj yazmaktan soğudum

[/simage]Arkadaşlar herhangi bir mesaj yazarken üsteki butonlardan ( B, I U, hr ; quote, link vs ) kullandığım anda şöyle birşey oluyor.Aynı anda 3 adet birden kopyalıyor.Cookileri sildim, virüs,trojen vs ne varsa arattım ama sorun hala devam ediyor.Şimdi örneğin Kalın ( B ) tuşunda basıcam sonuçu göreceksiniz.Sonuç kelimesini seçip B ye basıyorum işte sonuç,

• quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

benim post neden yükselmiyor aslında fazla önemli değilde bu çok dikkatimi çekti son 3 gündür yada 2 gündür dikkatimi çekti post sayısı 543 de kalmış hiç yükselmiyor

neden yükselmiyor ya
  • quote:

quote:

benim post neden yükselmiyor aslında fazla önemli değilde bu çok dikkatimi çekti son 3 gündür yada 2 gündür dikkatimi çekti post sayısı 543 de kalmış hiç yükselmiyor

neden yükselmiyor ya

Konu Dışı'na atılan cevaplar post sayınızı yükseltmez.

Sistem panelini ne zaman kullanabileceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.