Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/tt.asp, line 719
  • Diyelim 71 sayfa olarak gözüken bir konu var, konunun son mesajına git tuşuna basınca 71. sayfaya gitmeye çalışıyor, ama aslında 71. sayfa yok, o sayfada mesaj yok konu aslında 70 sayfalık. son mesaja git diyince "Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil." diye hata veriyo. Bunu düzeltirseniz güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

SÜREKLİ MESAJ ATIYORUM AMA MESAJ SAYIM 221 DE TAKILI KALDI.LÜTFEN DÜZELTİN.SAYGILARIMLA.

konu dışı gruplarına mesaj atarsan mesaj sayın artmaz
  • Şikayette bulunduğumuz mesajlara kimin baktığını ve kapattığını görüyoruz ama ne işlem yapıldığını göremiyoruz.
    Belki uyarı verildi, belki uzaklaştırma, belki de ceza konusu olmadı.
    Bunları bilmek bence üyelere hem saygıdır, hem de forumu kullanma açısından, kuralları bilme açısından iyi olacaktır. Neyin karşılığının ne ceza olduğu bilinecek, ceza konusu olmayanların şikayeti tekrarlanmayıp, gereksiz şikayetler bulunulmayacaktır.
    Ama bu önerimin değerlendileceğini sanmıyorum, çünkü zaten hangi nedene karşılık hangi cezaların verildiği tam net olarak tarif edilmiş değil, varsa öyle bir yer linkini verirseniz sevinirim. Sanırım cezalar az çok karşılıkları belli olsa da, yöneticilerin yorumlarına ve o anki ruh haline bağlı gibi bir şey.
  • Forumda açtığımız konuların başlığını değiştirdiğimizde başlık değişiyor fakat konunun içine geldiğimizde yukarıda ilk hali yazıyor. Bunun düzeltilmesi mümkünmüdür ?
  • Kardeşim "Remagx" kullanıcısı yeni mesaj açamıyor.şeklinde uyarı cıkıyor. Firefox veya ie farketmiyor yine çıkıyor.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...
  • yav yeter artik rica ediyorum su onay mesajini kaldirin artik
  • Referans Yazılarını Silemiyorum ?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Kendimizi uzaklaştırmamız durumda uyarı puanlarımız siliniyormu?

Silinmiyor Malesef.
  • @untouchable

baya güldüm senin referanslara
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosef

Kardeşim "Remagx" kullanıcısı yeni mesaj açamıyor.şeklinde uyarı cıkıyor. Firefox veya ie farketmiyor yine çıkıyor.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Durum aynı bir değişiklik yok hata devam ediyor
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/tt.asp, line 719
  • İmzamı değiştiremiyorum... Bir sorun mu var acaba sitede? Sürekli hata veriyor profilim.
  • GSM onayı kalksın bence saçma sapan imzayla kaldım burda ben
  • nick değişim işleminin onaylanması ne kadar sürüyor
    bu gün sabah b aşvuru yaptım hala onay gelmedi
  • otomobil genelde haksız yere sırf ezilen hakaret edilen bir insanı savundugun için bazı kullanıcılar mod olan arkadaşlarına bildirerek bana uyarı verdirtmişler sanırım
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=456159

aldıgım uyarıyı kabul etmiyorum konunun incelenmesini moda iade edilmesini talep ediyorum.
  • World of Warcraft bölümünde Opera ile mesaj atarken;

''Uyarı ! Tarayıcınızın gizlilik düzeyi en üst seviyede olabilir. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz'' hatası alıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
  • .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Diyelim 71 sayfa olarak gözüken bir konu var, konunun son mesajına git tuşuna basınca 71. sayfaya gitmeye çalışıyor, ama aslında 71. sayfa yok, o sayfada mesaj yok konu aslında 70 sayfalık. son mesaja git diyince "Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil." diye hata veriyo. Bunu düzeltirseniz güzel olur

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.