Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ada44mavi

ikinci el forumunda satılan malzemeler için yazılan fikir mesajlarının mesaj sayısına ilave edilmemesi acaba sadece bendemi gerçekleşiyor yoksa bu genel bir uygulamamı yada ne zamandır böyle bir durum var. teşekkürler

Genel bir uygulama, mesaj sayısı sadece konu açınca artıyor.
  • Forumdaki SIMAGE tag ının kaldırılması ve yerine daha mantıklı bişey konulmasını rica ediyorum, tema bölümünde 10 tane resim atılıyor sayfa yarıya gelmeden 25-30MB yi görüyor sayfa boyutu, yazıktır günahtır kotalı kullanıcılara. Koyanlara ne desek anlatamadık, bari yönetim bişey yapsında 2 saat sayfa açılacak diye beklemekten kurtulalım, kotamızıda heba etmeyelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

Forumdaki SIMAGE tag ının kaldırılması ve yerine daha mantıklı bişey konulmasını rica ediyorum, tema bölümünde 10 tane resim atılıyor sayfa yarıya gelmeden 25-30MB yi görüyor sayfa boyutu, yazıktır günahtır kotalı kullanıcılara. Koyanlara ne desek anlatamadık, bari yönetim bişey yapsında 2 saat sayfa açılacak diye beklemekten kurtulalım, kotamızıda heba etmeyelim..

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Diyelim 71 sayfa olarak gözüken bir konu var, konunun son mesajına git tuşuna basınca 71. sayfaya gitmeye çalışıyor, ama aslında 71. sayfa yok, o sayfada mesaj yok konu aslında 70 sayfalık. son mesaja git diyince "Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil." diye hata veriyo. Bunu düzeltirseniz güzel olur

Bunu defalarca kez önermiştim ama programcımıza ileticeğiz lafından başka bir şey gelmedi...

Blog uygulamasının onarımı için de devamlı ilgilenilecek deniliyor ama sanırım programcının yoğunluğu var.

aynen bana da bu cevap verildi, sadece geçici çözüm sağlanabiliyo 2 gün sonra tekrar bozuluyo. admin böyle cevap verince bunu şikayet eden ilk kişi benim diye düşündüm demek değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

İnternet explorer 7 kullanıyorum. Forumda tıkladığım konuların çoğu yazıları taşmış durumda. Alttaki kaydırma çubuğunu kullanıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim.

aynı sorun bende de var. Çok sinir bozucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 30 Kasım 2008; 21:12:37 >
  • PM alamıyorum.

Denemek için gelen kutumu da boşalttım ama yine alamadım. En son PM'i Ağustos'ta almışım. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? (Bir ayarı varsa da hiç oynamadım.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bölüm Yetkilisi olmak istiyorum.

Teşekkürler

Admin olmak istiyorum.

Teşekkürler

siteyi satın almak istiyorum teşekkürler :))

gülmek istiyorum teşekkürler
  • Siz bu siteyi elinizde tutamayacaksınız. Bu kadar hata hiçbir forumda yok yok yok. Az önce siteye girmek için gösterdiğim çaba sonucu 3 hata aldım , ve sonunda girmeyi başardım. Hatalardan biri;

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/tt.asp, line 904

Bunuda programcılarınıza söyleyin bakalım ilgilenecek mi..
  • Arkadaşlar benim birkaç sorunum var yazacak biryerde göremedim en uygun yer burası göründü gözüme

Ben mesajlarımı düzenleyemiyorum alıntı yapamıyorum kısacası mesaj özelliklerini kullanamıyorum.Ayrıca özel mesaj özelliği aktif olmasına rağmen özel mesaj alamıyorum.Profilden üye aktivitesi falan mı yapılacak diye baktım telefon no kısmı görünmüyor.Bununla ilgilenebilecek arkadaşlar var mı yönetici olarak? İyi forumlar herkese.
  • dün gece yaptığım şikayet halen açık duruyor, tam 12 saat oldu.
  • Gereksiz mesajlar bölümünde değiştir butonu olmasını rica ediyorum, zira arada hata yaptığımız zaman düzeltmemiz gerekiyor.
  • kardeşim (nick: remagx) mesaj yazmak istediğinde aşağıdaki adrese yönleniyor ve şu uyarıyı veriyor
    http://res-im.donanimhaber.com/post.asp?do=add&forumid=495 (re-sim yerinde gerçekte "resim" yazıyor bu arada)

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

olması gereken ise

http://forum.donanimhaber.com/post.asp?do=add&forumid=495
    bu sorun hala devam etmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterman

quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

İnternet explorer 7 kullanıyorum. Forumda tıkladığım konuların çoğu yazıları taşmış durumda. Alttaki kaydırma çubuğunu kullanıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim.

aynı sorun bende de var. Çok sinir bozucu

aynen. bu mesajın alıntı tuşuna tıklamak için bile kaydırdım. sevgili programcımız bunu da halletsin
    üstteki arkadaşa katılıyorum bu kadar kullanılıp da bu kadar sorun çıkaran forum daha görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

dün gece yaptığım şikayet halen açık duruyor, tam 12 saat oldu.

Söz konusu başlığımın kilidi açılmış ama şikayet halen açık 24 saat oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 2 Aralık 2008; 20:47:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Gereksiz mesajlar bölümünde değiştir butonu olmasını rica ediyorum, zira arada hata yaptığımız zaman düzeltmemiz gerekiyor.

Evet gerekli bir button.Gereksizlerde illa deneme konuları açılacak diye birşey yok.Değiştir butonunun olmasını rica ediyorum, ediyoruz...

İmzam ve demek istediğim bölümü kurallara uygunmu diye mewluthe mesaj attım hala okumadı.Foruma Son giriş 2 Aralık 2008; 16:47:06 olmasına rağmen hala ilginenilmedi.
    Mewluthun bakacağı yok bu konunun yetkilisi bakıp uygun yada değil diyebilirmi?İlla ceza puanı alıpta değiştirmek gerekmiyor.
  • PM Atamıyorum...
    3 kişiye PM atmaya çalıştım hepsinde aynı hatayı verdi,alamıyor veya seçemiyor diyor...
    Kendime pm atmaya çalıştım yine aynı şey oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

PM Atamıyorum...
    3 kişiye PM atmaya çalıştım hepsinde aynı hatayı verdi,alamıyor veya seçemiyor diyor...
    Kendime pm atmaya çalıştım yine aynı şey oldu.

Ben sana gönderebildim şimdi. Alışta problem yok.
  • suraya mesaj yaziyoruz onu bile siliyorsunuz ayip ya
  • Overclock Paneli??
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.