Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gereksiz gördüğünüz kural dışı konuları şikayet et sistemi ile bize bildirir iseniz gerekli işlem yapılacaktır.

nForcer
    başlığınız silinmiş görünüyor

uynus
    öneride bulunmuş olduğunuz durumla alakalı teknik bölümlerdede ciddi sıkıntılar oluyor en basit örneği bu bölümlerde post kasmak isteyen üyeler,
    daha bir çok örnek verebilirim bu sürenin kısaltılması gibi bir durum şuanda düşünülmüyor

Ata

söylediğiniz durumla ilgili bir kayırma söz konusu değildir oandaki bölümde bulunan yöneticilerin şikayet sisteminine bakıp ona göre hareket etmeleri ile alakalı bir durum size özel bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Kènan

daha önce yaptığınız bir hatadan dolayı bölüme özel ceza almışsınız isteğinizi nikinizle birlikte forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz durumunuz tekrar incelenecektir

N!ghTM@sTeR

referans bırakmak için ilk önce o kullanıcıyı kontak listenize ekleyip daha sonra üyenin profiline tıklayıp referans bırakabilirsiniz

JANT!

Bu sitedeki herhangi bir yöneticinin yanlış bir karar verdiğini düşünüyorsanız forumdestek@donanimhaber.com'a mail atınız.

BJKKKKK,Yılmaz

bu isteklerinizi programcı arkadaşlara iletiyorum.

Siempré
    forum kuralları ve yazmış olduğunuz bölümün kuralları açıktır eğerki forum kurallarına uygun yazıyor ve mesajlarınız siliniyorsa bu durumu konu linkinikiniz ile birlikte forumdestek@donanimhaber.com mail atarak yada yazmış olduğunuz bölümün yöneticisine pm ile şikayetinizi bildirir iseniz şikayetinizle ilgilenilecektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Aralık 2008; 9:12:31 >
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

baska dıyeceğım bısey yok bıktım artık yaa dun oğlenden berıdır doyle ustelık forumun yuklenmesı cok uzun suruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 8 Aralık 2008; 8:37:12 >
  • Futbol bölümünün mevcut düzende yoluna girmesi çok zor. Böyle gelmiş böyle gider anlayışı var.

Tüm taraftar gruplarının serbestçe birbirine yazabildiği yerde düzen olmaz.
    Bölüm adeta nefret kusma, birbirine laf çarpma, bilgisayarlarında eski mesajlar dosyalayıp daha sonra bunlar konularak sözde üyeleri rezil etme egolarını tatmin etme (halen bu tür konular açıktır ve müdahale edilmemektedir), ve hep aynı tür mesajlarla bıkmadan s.dik yarışı yapma durumu kısır döngü içinde devam ediyor. Seviye deseniz hep sıfırın altında devam ediyor.

Bana göre kişinin profilinde tuttuğu takım hakkında bir seçenek olmalı. Kişi futbol bölümüne girdiğinde okuma yapabilmeli ama mesaj atmak istediğinde profilindeki takım kısmı doldurması istenmeli ve o kısım bir daha değişmemeli. Daha sonra mesaj yazmak isteyen kişinin futbol bölümüne girdiğinde hangi takım taraftarı olduğu isminin altında yazmalı ve ondan sonra da herkes kendi takımının konusuna yazmalı, diğer takımların konularını sadece okuyabilmeli ama yazamamalı.
    Bu şekilde bir futbol bölümü daha seviyeli ve gerçekten futbolun konuşulduğu bir bölüm olacaktır.
  • Haber bölümü ve ekonomi bölümü olsa hiç fena olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

baska dıyeceğım bısey yok bıktım artık yaa dun oğlenden berıdır doyle ustelık forumun yuklenmesı cok uzun suruyor

yaw kafayı yıyecem kac tane browser denedım sadece google chrome duzgun calısıyor onun dısında hangısı ıle foruma gırsem bozuk

wındoswsu kuralı 2 gun oldu daha tertemız sıstem

bırı su soruna el atsın artık yaaa
  • FRED BAKER

internet explorer ve firefox tarayıcı ile kontrol ettim şuanda bir sorun görünmüyor.ama forumun bazı bölümlerinde ie ile alakalı uyumluluk
    sorunları yaşanabiliyor bu durum ile alakalı programcılarımız çalışmalarını sürdürmektedir.sorunun büyüğü ie tarayıcısı ile alakalı uyumluluk sorunudur.

.TaneR.

bu bölüm ile ilgili düzeni yöneticilerimiz sağlamaktadır.size bu bölümlerde kural dışı konuları ve yorumları şikayet sistemi üzerinden bildirir iseniz gereği yapılacaktır.öneriniz düşünülebilir yönetime iletiyorum.

lonely_man

güncel haberler için konu dışı bölümü kullanılıyor.ekonomi konusuda ticari amaçlar güdüldüğü için forumda açılması sıkıntılı olacak bir bölüm.şuanda böyle bir bölüm açılması düşünülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Aralık 2008; 9:14:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

nForcer
    başlığınız silinmiş görünüyor
    Hayır, silinmemiş daha. 3 gündür duruyor öyle ve kimse silmek için ilgilenmiyor.
  • @GeceBekcisi adlı üyemizin bir önerisi var:

http://forum.donanimhaber.com/m_28291726/mpage_1/key_//tm.htm#28302097

İlgilenirseniz sevinirim.
  • Provider error '80004005'

Unspecified error

D:\WWW\RESIM_DONANIMHABER_COM\HTTP\DUKKAN_INCLUDES\../ads.asp, line 271
  • nForcer

konunuz silinmiştir.

GeceBekcisi

belirtmiş olduğunuz istek konu dışı bölümü için geçerli teknik bölümlerde bu tarz sıkıntılar yaşanmamaktadır.konu dışına bakan mod sayımız kesinlikle
    yeterlidir mod sayısı ne kadar fazla olursa olsun konu dışının denetimi herzaman zor olacaktır.belirtmiş olduğunuz istekte üyelere yetki verilerek forumdaki denetimi dahada güçlendirmek peki bu yetkileri alan üyelerin yetkilerini kötüye kullanabileceğini hiç düşündünüzmü.
    eger üyelerin bizimle el ele vererek hareket etmesi gerekiyorsa şikayet et butonu kesinlikle üyelere yetecek bir özelliktir açtığınız konuda

quote:

şikayet sisteminde şikayetimi kim okuyor ve nasıl bir çözüm üretiliyor bilmiyorum,
    şikayet sistemimizde şikayet ettiğiniz mesajın konunu sebebini yazacağınız bölüm bulunmakla birlikte şikayetinizle ilgilenen moduda verdiği cevabı ilede görebiliyorsunuz.egerki şikayet sisteminde yapılan şikayet ile doğru karar verilmediğini düşündü iseniz tekrar aynı şikayet sistemi üzerinden şikayetinizi tekrar iletebiliyorsunuzki bu şekilde kesinlikle şikayet sistemini kullanan üyenin aklında şikayet ile ilgili sorun kalmayacaktır.dahada ilerisini düşünürsek şikayetiniz ile ilgilenen moda pm ilede sorununuzu iletebilirsiniz.bu şekilde yapılan ve forumumuzda kullanılan bu özellik kesinlikle demokratiktir.

quote:

bir kullanıcının diyelim ki üslubundan rahatsız oluyorsam o kullanıcının tüm mesajlarının bana gözükmemesini sağlayabilsem.. Gerçi bu sadece kişiye has bi çözüm olur ancak istatistiki bir veri de elde edilebilinir bundan, diyelim ki bi mesajı 10 dan fazla kişi engellediyse otomatik herkese engellenmesini sağlayabilir sistem.. Geliştirmeye açık

forumumuzda bu şekilde sistem bulunuyor yorumlarını okumak istemediğiniz Blok isimli kırmızı el resmine tıkladığınızda bu üyeye ait atılan mesajları görmüyorsunuz
    forum öneri ve şikayetleriniz için bu bölüm kullanılmaktadır bu konu ile ilgili alt forum açılması düşünülmüyor gerekli cevaplarınız açmış olduğu konuda verilmesine rağmen ben yinede bazı açıklamalarıda eklemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Aralık 2008; 20:04:50 >
  • Sn. farukkk;
    hazır konulara cevap yazmaya başlamışken bir önceki sayfadaki mesajımı buaya kopyalayayım, zira buradaki mesajlara pek bakılmıyor ve hepsine cevap verme nezaketi gösterilmiyor.

quote:

Şikayette bulunduğumuz mesajlara kimin baktığını ve kapattığını görüyoruz ama ne işlem yapıldığını göremiyoruz.
    Belki uyarı verildi, belki uzaklaştırma, belki de ceza konusu olmadı.
    Bunları bilmek bence üyelere hem saygıdır, hem de forumu kullanma açısından, kuralları bilme açısından iyi olacaktır. Neyin karşılığının ne ceza olduğu bilinecek, ceza konusu olmayanların şikayeti tekrarlanmayıp, gereksiz şikayetler bulunulmayacaktır.
    Ama bu önerimin değerlendileceğini sanmıyorum, çünkü zaten hangi nedene karşılık hangi cezaların verildiği tam net olarak tarif edilmiş değil, varsa öyle bir yer linkini verirseniz sevinirim. Sanırım cezalar az çok karşılıkları belli olsa da, yöneticilerin yorumlarına ve o anki ruh haline bağlı gibi bir şey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Sn. farukkk;
    hazır konulara cevap yazmaya başlamışken bir önceki sayfadaki mesajımı buaya kopyalayayım, zira buradaki mesajlara pek bakılmıyor ve hepsine cevap verme nezaketi gösterilmiyor.

quote:

Şikayette bulunduğumuz mesajlara kimin baktığını ve kapattığını görüyoruz ama ne işlem yapıldığını göremiyoruz.
    Belki uyarı verildi, belki uzaklaştırma, belki de ceza konusu olmadı.
    Bunları bilmek bence üyelere hem saygıdır, hem de forumu kullanma açısından, kuralları bilme açısından iyi olacaktır. Neyin karşılığının ne ceza olduğu bilinecek, ceza konusu olmayanların şikayeti tekrarlanmayıp, gereksiz şikayetler bulunulmayacaktır.
    Ama bu önerimin değerlendileceğini sanmıyorum, çünkü zaten hangi nedene karşılık hangi cezaların verildiği tam net olarak tarif edilmiş değil, varsa öyle bir yer linkini verirseniz sevinirim. Sanırım cezalar az çok karşılıkları belli olsa da, yöneticilerin yorumlarına ve o anki ruh haline bağlı gibi bir şey.

bölümlere göre cezalar farklılık göstermekle birlikte bir çok bölümde bölüm kuraları açıkça yazılmıştır bu kuralara uymayan üye ilk başta uyarı puanı ile uyarılırken ceza ihlalinin devamında uyarı puanı yükselir hala devamında ise üye ceza alır.forumda ağır hakaretli tartışma ağır küfürlü konular ve fake üyelik genel anlamda ceza gerektiren genel kurallardır.
  • Halen yuvarlak yazıyorsunuz.
    Bir link verirmisiniz, hangi mesajın, hangi kelimenin karşılığı kaç ceza puanıdır veya kaç gün banlamadır ?
    Bahsettiğiniz farklılık gösterme ölçüsü bence yöneticiden yöneticiye değişmektedir. Çünkü hangi sebebin kesin olarak cezasının ne olduğu açıkca yazmamaktadır. En azından biz üyeler bilmiyoruz. Doğal olarak bizler hakkımızı arayamıyoruz, bu da tabi ki sizin işinize geliyor. Demek istediğim cezalar kesin belirlenmiş kurallara göre değil yorumlarınıza göre veriliyor.
    Bir de şikayetlerimizin sonucunda yapılan işlemi veya yapılmaya gerek görülmeyen işlemi neden göremiyoruz ?
    Neden bu konularda şeffaf değilsiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Halen yuvarlak yazıyorsunuz.
    Bir link verirmisiniz, hangi mesajın, hangi kelimenin karşılığı kaç ceza puanıdır veya kaç gün banlamadır ?
    Bahsettiğiniz farklılık gösterme ölçüsü bence yöneticiden yöneticiye değişmektedir. Çünkü hangi sebebin kesin olarak cezasının ne olduğu açıkca yazmamaktadır. En azından biz üyeler bilmiyoruz. Doğal olarak bizler hakkımızı arayamıyoruz, bu da tabi ki sizin işinize geliyor. Demek istediğim cezalar kesin belirlenmiş kurallara göre değil yorumlarınıza göre veriliyor.
    Bir de şikayetlerimizin sonucunda yapılan işlemi veya yapılmaya gerek görülmeyen işlemi neden göremiyoruz ?
    Neden bu konularda şeffaf değilsiniz ?

bu isteğiniz ile alakalı bir link veremeyeceğimi sizde biliyorsunuz şimdi verdiğim cevap genel anlamda verilen cezalar,konu dışı hariç başka bölümlere bakar iseniz başka bölümün bölüm kurallarını okur iseniz çoğu bölümde uyarı puanları ve ceza gerektiren konular açıkça açıklanmıştır.bu konulara bakar iseniz yukarıda ne demek istediğimi cezaları daha iyi anlayacaksınız.yöneticilerin vereceği ceza puanları cezalar kesinlikle yöneticilere kurallar ile bildirilmekle birlikte verilen ceza ve uyarılar bir üst yönetim yani admin onayından geçerek verilmektedir. bu onayda onaylanmayan geri çevrilen uyarılarda bulunmaktadır.bu şekilde verilen uyarılarda cezalarda en az hata yapma oranı bulunmaktadır.şikayetiniz sonucunda yaptığınız işlemi görebilirsiniz sadece üyenin aldığı uyarıyı göremezsiniz. eğer üye şikayetiniz sonucunda ceza almışsa uzaklaştırılmıştır ve bunu görebilirsiniz şikayetinizde tartışma olan yada küfür olan bölümlerde şikayetinizi bildirdi iseniz tekrar konuyu kontrol ettiğinizde mesajların yada konunun silindiğini görebilirsiniz. üye bu anlamda sadece yaptığı şikayette verilen uyarıyı göremiyor ama yukarıda belirttiğim gibi bu konularda kesinlikle gereğinin yapıldığını anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Aralık 2008; 21:45:54 >
  • Çok oldu ama son bir soru.
    Tüm tarayıcıları denedim ama sorunu çözemiyorum. Dünden beri bu forumdaki ikonları göremiyorum, aşağıya ss de koyuyorum.
    İnternetimde sorun yok, başka forumlara giriyorum oradaki ikonlarda sorun yok.
    Profilime gireyim dedim ve ingilizce yazan dili türkçe yapayım istedim (gerçi o bir şey farkettirmiyor) ama uygula dediğimde hiç bir tepki olmuyor sayfa öyle kalıyor. Telefon numaram kayıtlı zaten 2 gün öncesine kadar da değişiklikler yapıyordum.
    Teknik bölüme konuyu açtım ama ilgilenen olmadı.
    Acaba sorun ne olabilir ?

• belirtmiş olduğunuz istek konu dışı bölümü için geçerli teknik bölümlerde bu tarz sıkıntılar yaşanmamaktadır.konu dışına bakan mod sayımız kesinlikle yeterlidir mod sayısı ne kadar fazla olursa olsun konu dışının denetimi herzaman zor olacaktır

Konu dışı bölümünün denetimi hakkında konuştuğumu hatırlamıyorum.
    -------------------------------------------------
    peki bu yetkileri alan üyelerin yetkilerini kötüye kullanabileceğini hiç düşündünüzmü

bunu düşünerek sadece bir adım atmış olmak için bu yönde onlardan daha yetkili bir moderatör aksini onaylayana dek şeklinde bir fikir üretmiştim. Kaldı ki mod seçerken de bu ihtimal var değil mi

Ayrıca DonanımHaber yönetimi olarak fikrime saygı gösterip tartışmaya açık bıraksaydınız, belki başka arkadaşlardan çok daha iyi fikirler de ortaya çıkardı ve şu an hayır demenize neden olan gerekçeleriniz konusunda sizin de içiniz rahatlardı ama buna lüzum dahi görmediniz. Anlaşılıyor ki kullanıcıların ne düşündüğü değil sizin ne düşündüğünüz çok daha önemli. Demokrasi dediğiniz her alanda uygulanmadığı zaman demokrasi olmaz!
    şikayet sistemimizde şikayet ettiğiniz mesajın konunu sebebini yazacağınız bölüm bulunmakla birlikte şikayetinizle ilgilenen moduda verdiği cevabı ilede görebiliyorsunuz.egerki şikayet sisteminde yapılan şikayet ile doğru karar verilmediğini düşündü iseniz tekrar aynı şikayet sistemi üzerinden şikayetinizi tekrar iletebiliyorsunuzki bu şekilde kesinlikle şikayet sistemini kullanan üyenin aklında şikayet ile ilgili sorun kalmayacaktır.dahada ilerisini düşünürsek şikayetiniz ile ilgilenen moda pm ilede sorununuzu iletebilirsiniz.bu şekilde yapılan ve forumumuzda kullanılan bu özellik kesinlikle demokratiktir.

Şikayet özelliğini hiç kullanmadığım için özellikle bilmiyorum kelimesini seçtim, belli değil demek yerine. Bilgiler için teşekkür ederim.
    forumumuzda bu şekilde sistem bulunuyor yorumlarını okumak istemediğiniz Blok isimli kırmızı el resmine tıkladığınızda bu üyeye ait atılan mesajları görmüyorsunuz

Bunu zaten fikirlerimi paylaştığım konuda bir arkadaş hatırlattı ancak yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
    forum öneri ve şikayetleriniz için bu bölüm kullanılmaktadır bu konu ile ilgili alt forum açılması düşünülmüyor gerekli cevaplarınız açmış olduğu konuda verilmesine rağmen ben yinede bazı açıklamalarıda eklemek istedim

Peki, bir öneride bulundum ve (katılmasam da fikrinize) olması gerektiği şekilde cevabımı da aldım. Teşekkür ederim.

Şimdi bir sorum olacak. İlk defa bir konum silindi (http://forum.donanimhaber.com/m_28302768/tm.htm) ancak neden böyle bir eyleme girişildiği konusunda en ufak bilgilendirme yapılmadı. Hatamı bilmezsem tekrarlamamam nasıl mümkün olabilir?

Ayrıca şeffaflık konusunda .TaneR.'e katılıyorum, keyfi bir müdahale yapıldığı zaman, hakkımızı aramak için bunu en üst yöneticilere iletirken referans alınabilecek kesin bir kurallar & cezalar bilgisi elimizde mevcut değil. Ancak konu dışı bölümünün denetimi hakkında konuşmadığım halde oraya değinmeniz gibi yanlış yönlenmenizi engellemek için doğrudan söyleyeceğim: Kastım daha çok kendi başıma gelen gibi, bir konunun kilitlenmesi / silinmesi ile ilgili, çünkü henüz ceza almadığım için uygulamalarınıza bizzat şahit değilim.
  • GeceBekcisi

quote:

Konu dışı bölümünün denetimi hakkında konuştuğumu hatırlamıyorum.

diğer bölümlerde özellikle teknik donanım bölümlerde yönetim açığı yaşanmamaktadırki bu konu ile öneriniz direk geri çevrilir.

quote:

onlardan daha yetkili bir moderatör aksini onaylayana dek şeklinde bir fikir üretmiştim

sunmuş olduğunuz istekte eğer onlardan daha yetkili bir modaratörden geçecekse bu şuanki bulunan durumdanda zor bir durum

quote:

Ayrıca DonanımHaber yönetimi olarak fikrime saygı gösterip tartışmaya açık bıraksaydınız, belki başka arkadaşlardan çok daha iyi fikirler de ortaya çıkardı ve şu an hayır demenize neden olan gerekçeleriniz konusunda sizin de içiniz rahatlardı ama buna lüzum dahi görmediniz. Anlaşılıyor ki kullanıcıların ne düşündüğü değil sizin ne düşündüğünüz çok daha önemli. Demokrasi dediğiniz her alanda uygulanmadığı zaman demokrasi olmaz!

açmış olduğunuz konudada size belirtildiği gibi önerilerinizi isteklerinizi bu konuya yapabilirsiniz önceki sayfalarıda gözden geçirir iseniz sorun ve isteklerle ilgilenildiğini görebilirsiniz bunu için yeni bir konu açmaya gerek yoktu.

quote:

İlk defa bir konum silindi (http://forum.donanimhaber.com/m_28302768/tm.htm) ancak neden böyle bir eyleme girişildiği konusunda en ufak bilgilendirme yapılmadı. Hatamı bilmezsem tekrarlamamam nasıl mümkün olabilir?

bu silinen konunuz ile ilgili size bilgilendirme icg nikli yöneticmiz tarafından ilk açtığınız konuda yapılmıştır ve bu konu kilitlenmiştir ama siz oradaki uyarıyı düşünmeyerek farklı başlık altında aynı tarz konu açtığınız için 2,konunuz silinmiştir.

diğer sorunuzla alakalı olarakra üst bölümde gerekli açıklamaları yaptığıma inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Aralık 2008; 22:56:37 >
  • Profilimi düzenledikten sonra 'Tamam' tuşuna basıyorum, bir süre bekliyorum ama devamında hata alıyorum. Bütün tarayıcılarla denedim, cep telefonu numaramda girilmiştir. Çözüm bulabilirsek sevinirim
  • diğer bölümlerde özellikle teknik donanım bölümlerde yönetim açığı yaşanmamaktadırki bu konu ile öneriniz direk geri çevrilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_28245051/tm.htm#28289327 şeklinde bir mesajın 24 saattir yerinde duruyor olması öyle düşündürmüyor ama neyse..

sunmuş olduğunuz istekte eğer onlardan daha yetkili bir modaratörden geçecekse bu şuanki bulunan durumdanda zor bir durum

moderatörler kullanıcıların sansürledikleri konularda yanlış bir eylem yaptıklarını düşünürlerse sansürü kaldırabilirler demeye çalışıyordum, lütfen dikkatlice okuyun yazdıklarımı. yazdıklarımı dikkatlice okumadan cevap verip duruyorsunuz..

açmış olduğunuz konudada size belirtildiği gibi önerilerinizi isteklerinizi bu konuya yapabilirsiniz önceki sayfalarıda gözden geçirir iseniz sorun ve isteklerle ilgilenildiğini görebilirsiniz bunu için yeni bir konu açmaya gerek yoktu.

sadece gülümsüyorum cümlem ile alakası olmayan kaçamak cevabınıza..

bu silinen konunuz ile ilgili size bilgilendirme icg nikli yöneticmiz tarafından ilk açtığınız konuda yapılmıştır ve bu konu kilitlenmiştir ama siz oradaki uyarıyı düşünmeyerek farklı başlık altında aynı tarz konu açtığınız için 2,konunuz silinmiştir.

peki acaba bu silinme eylemi neden bir arkadaş seviyesizlik yapana dek olmadı? bu durumda arkadaşlığın seviyesizliğinin cezasını benim çektiğimi düşünmem normal değil mi?

zaten bu başlığın dikkate değer bir kısmı zaten taleplerden değil yaşanan sorunlardan oluşuyor, kaldı ki benim gibi birisi birşeylerin altını kurcalayınca verdiğiniz kaçamak cevabınızın altında yatan yönetimimiz mükemmeldir sorgulanamaz anlayışını güttüğünüz sürece burada yapılan taleplerin hepsi boş konuşmalardan ibaret hale dönüşüyor kullanıcılar için çünkü tamamen göstermelik oluyor!
  • GeceBekcisi

http://forum.donanimhaber.com/m_28245051/tm.htm#28289327 bu bölümle attığınız mesajda karşılıklı 2 diyalog bulunmaktadır ve konuda mesajın silinmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır.

quote:

moderatörler kullanıcıların sansürledikleri konularda yanlış bir eylem yaptıklarını düşünürlerse sansürü kaldırabilirler demeye çalışıyordum, lütfen dikkatlice okuyun yazdıklarımı. yazdıklarımı dikkatlice okumadan cevap verip duruyorsunuz..

peki üyeye haksız yere sansür uygulandığında modaratör bu sansüre geç müdahale ettiğinde sansür uygulanmış konuyu açan üye bu durumda mağdur kalmayacakmı?
    quote:

peki acaba bu silinme eylemi neden bir arkadaş seviyesizlik yapana dek olmadı? bu durumda arkadaşlığın seviyesizliğinin cezasını benim çektiğimi düşünmem normal değil mi?

burada bulunan yöneticileri robot olarakmı görüyorsunuz bilmiyorum ama açmış olduğunuz konu şikayet sistemine düştükten kısa bir süre içinde geri dönüşüm kutusuna kaldırılmıştır.

quote:

zaten bu başlığın dikkate değer bir kısmı zaten taleplerden değil yaşanan sorunlardan oluşuyor, kaldı ki benim gibi birisi birşeylerin altını kurcalayınca verdiğiniz kaçamak cevabınızın altında yatan yönetimimiz mükemmeldir sorgulanamaz anlayışını güttüğünüz sürece burada yapılan taleplerin hepsi boş konuşmalardan ibaret hale dönüşüyor kullanıcılar için çünkü tamamen göstermelik oluyor!

yukarıda size verdiğim cevapları tekrar okumanızı tavsiye ederim hiç bir şekilde kaçamak yanıt vermediğimi yapmış olduğunuz sorulara gerekli yanıtımı verdiğimi görürsünüz. bu konu ile alakalı size yeterince bilgilendirme cevabı verdiğimi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Aralık 2008; 0:14:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.