Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma provoke amaçlı üyeler geliyor ya bunların telefonları bloklansın yada artık adil ceza alsınlar adamın konusu kağanıyor arka arkaya konu açıyor ensonunda dayanamıyorum küfrediyorum adam beni şikayet ediyor ben 4 gün yiyorum adam'a bakıyorum oda 4 gün yiyor , 4 gün sonra birdaha yazıyor ... bunları banlayın artık sıkıyorlar ... insan soğukkanlı davranamıyor belli bir yerden sonra ...
  • .TaneR.

hala probleminiz devam ediyorsa internet tarayıcınızı yeniden yükleyin şuanda size özel bir sorun bulunmamaktadır

Figure,Eh®imeN

profil ayarlarınıza girerek istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz

GoldPunch
    video.donanimhaber.com şuanda çalışıyor

AppendiX
    linkleri sizin profilinizden kontrol ettim linkler çalışıyor.

JANT!
    bayram dolayısıyla forumdestek@donanımhaber.com a gelen mailleri değerlendirme biraz gecikmiştir. haftaya bu sorun giderilecektir

aksoy93

isteğinizi programcı arkadaşlara iletiyorum imzanız hakkındaki bilgilendirmeyi pm olarak ilettim.

murat_asar

profilimden > Forumdan uzaklaşmak istiyorum seçeneğini kullanabilirsiniz.

semih_efendi

hangi konudan hangi üyeden şikayetiniz var ise o mesajın üzerindeki şikayet et butonu ile şikayetinizi bize bildirir iseniz gereği yapılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Aralık 2008; 3:23:51 >
  • @farukk

Güldürdün beni helal sana. Herşey bitti şimdi maillere geç cevap için bir neden,süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

@farukk

Güldürdün beni helal sana. Herşey bitti şimdi maillere geç cevap için bir neden,süper

burada görev yapanlarda sizler gibi insan.ve bu görevi yapanlarında izin ve tatil günleri vardır bunda komik olacak ve gülünecek bir durum göremiyorum.daha önceki sayfalardada bu tarz yorumlarınız mevcut size yardım etmeye çalışan kişilere bu tarz yorum yapmanızıda anlamamaktayım bu tür yorumlar için bu konuyu lütfen kirletmeyin.
  • yönetim kurulu görevini doğru yaptı da biz mi konuyu kirlettik ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Figure,Eh®imeN

profil ayarlarınıza girerek istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz

• quote:

yönetim kurulu görevini doğru yaptı da biz mi konuyu kirlettik ?

sorununuzu önceki sayfalardada iletmiş hepsine cevabını almışsınız.

hala sorununuz var ise buraya istek ,öneri,ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.
  • forumla ilgili sorunu çözdüm (serji nin katkılarına tşk.ler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

yönetim kurulu görevini doğru yaptı da biz mi konuyu kirlettik ?

sorununuzu önceki sayfalardada iletmiş hepsine cevabını almışsınız.

hala sorununuz var ise buraya istek ,öneri,ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Hoca mail attım mail. Ya ona cevap ver yada buraya da yazdım ona cevap ver.
  • Cemal olayı sıkmaya başladı, zaten yeterince tipimiz vardı şimdi de Cemal çıktı.
  • D&T&S nick'ime ait a-mail adresini değiştirdim, dts.06@hotmail.com şeklinde.

Sistem posta adresime onaylama a-mail'i göndereceğini belirtdi, ancak e-mail gelmedi. Tekrar denediğimde ise sistem hata veriyor. Yeniden başka bir nick ile foruma üye olmak zorunda kaldım.

Forumda bir kaç yerde sorunumu dile getirdim, bazı arkadaşlar sorun ilgili kişiye iletilmiştir şeklinde cevap yazdı, ancak 1 haftadır alakadar olan yok. İlgili kişi kimdir, nasıl birebir ulaşırım, lütfen duyarlı olun.TŞK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dts.06

D&T&S nick'ime ait a-mail adresini değiştirdim, dts.06@hotmail.com şeklinde.

Sistem posta adresime onaylama a-mail'i göndereceğini belirtdi, ancak e-mail gelmedi. Tekrar denediğimde ise sistem hata veriyor. Yeniden başka bir nick ile foruma üye olmak zorunda kaldım.

Forumda bir kaç yerde sorunumu dile getirdim, bazı arkadaşlar sorun ilgili kişiye iletilmiştir şeklinde cevap yazdı, ancak 1 haftadır alakadar olan yok. İlgili kişi kimdir, nasıl birebir ulaşırım, lütfen duyarlı olun.TŞK.

Bu konu hakkında bir topic açmışsınız zaten.

Bkz >http://forum.donanimhaber.com/m_28407869/mpage_1/key_//tm.htm#28408782

Size verilen cevap ;

quote:

Sorununuz ilgili kişilere iletilmiştir.
  • quote:

BU NE DUYARSIZLIK BÖYLE BANLIYORMUSUNUZ YOKSA TAMAMEN KAYDIMI MI SİLİYORSUNUZ UMURUMDA DEĞİL ARTIK. TIP Kİ 1 HAFTADIR SİZİN UMURUNUZDA OLMADIĞI GİBİ
  • quote:

quote:

BU NE DUYARSIZLIK BÖYLE BANLIYORMUSUNUZ YOKSA TAMAMEN KAYDIMI MI SİLİYORSUNUZ UMURUMDA DEĞİL ARTIK. TIP Kİ 1 HAFTADIR SİZİN UMURUNUZDA OLMADIĞI GİBİ

sorununuz ile ilgilenmiştir hesap durumunuz ile ilgili sorunlarınızı

forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarakta bildirebilirsiniz.
  • Hala attığım mail ' e cevap gelmedi. @farukkk lütfen ilgili kişilere iletir misin, yoksa bir hafta daha mı beklemeliyim?
  • quote:

Hala attığım mail ' e cevap gelmedi. @farukkk lütfen ilgili kişilere iletir misin, yoksa bir hafta daha mı beklemeliyim?

şikayetinizi yönetime ilettim şuanda şikayetiniz ile yönetimimiz ilgileniyor

size kısa zamanda bu konu ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Aralık 2008; 20:57:16 >
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

yaw allah askına nolur su soruna bı cozum bulun

bazen forum net olrak yuklenıyor bı kac gun duzgun kullanıyorum sonra bı dısk temızleme felan yapıyorum ondan sonra foruma yenıden gırınce durum resımdekı gıbı oluyor

sırf bı olay yuzunden 1 hafta ıcınde 3 kere format attım pcye yınede duzelmedı

kafayı yıyecem artık yaa (duvara kafa atan adam.gıf)
  • @ FRED BAKER,

Bahsettiğiniz durum sadece sizin kişisel probleminizdir. Yani bu durumda bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur, sorun sizin yazılımınızdan kaynaklanmaktadır. Sebebini tam olarak bilmiyorum ancak internet tarayıcınızın ayarlarını kontrol edebilir ya da başka bir tarayıcı kullanabilirsiniz.
  • ''Adminlerin Allah belasını versin

Adminler ve köpekler giremez

Adminlerin hepsi işe yaramaz pisliklerdir

Bu forumun bütün adminlerinin hepsi terörü destekler''

Bu sözleri söyleyen bir üye sınırsız ceza alır mıydı?

Eğer cevap evet ise sözleri bir de şöyle okuyalım

''Kürtlerin Allah belasını versin

Kürtler ve köpekler giremez

Kürtlerin hepsi işe yaramaz pisliklerdir

bütün kürtlerin hepsi terörü destekler''

Peki bu üyeler sınırsız uzaklaştırıldı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ FRED BAKER,

Bahsettiğiniz durum sadece sizin kişisel probleminizdir. Yani bu durumda bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur, sorun sizin yazılımınızdan kaynaklanmaktadır. Sebebini tam olarak bilmiyorum ancak internet tarayıcınızın ayarlarını kontrol edebilir ya da başka bir tarayıcı kullanabilirsiniz.

yıllardır bu foruma gırıyorum hıcbızaman tarayıcımızın ayalarıyla oynamadan sıkıntı yasamadan kullanıyodum ama son zamanlara (yaklasık 15-20 gundur) bu problem benı cıleden cıkartma noktasına getırdırdı sımdı ıse ne yapacağımı bılmıyorum sızın onereceğınız seyler varmı acaba ?

bı programcı arkadaslara felan bı sorsak acaba problem nerde olabılır muhtemel olarak nelere dıkkat etmelıyım bı yardımcı olun lutfen

edit: bu sorun sadece ve sadece dh de var baska sıtelere forumlarda hıc bu sekılde bı sıkıntı olmuyor sızın ornek gesterecığınız bı yer warsa orayıda deneyebılırm ; aha buraya gır
    burda sorun olcakmı gorelım gıbısınden :(

kablonet kullandığımıda not olarak eklıyeyım belki sıtenın kablonet ıle sıkıntıları vardır cunku foruma gırenlerın en az %95 ttnet kullanıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 15 Aralık 2008; 11:00:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.