Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Konularım silindi 2 gün üst üste asla kural dışı değildi sadece bazı üyeler edep seviyesini aştı onların mesajı silinmesi gerekirken benim konularım silinde ve bana en ufak bir açıklama dahi yapılmadı emeğe ve üyeye saygı...

silinmiş konularınızın linklerini ekleyebilirmisiniz?son yzdığınız konularda araştırdım ama bulamadım .

Gerek kalmadı üstadım ilgin ve cevap' ın için teşekkür; Şikayetlerim altında en son ettiğim şikayette de belirttim ama değişen bir şey yok malesef... Kısacası Donanımhaberde adminler her zaman haklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 18 Aralık 2008; 17:51:51 >
  • @ Robinson_Crusoe, son 1 ay içinde açtığınız tüm konuları inceledim, evet 2 adet konunuz silinmiş. Başlıkları da şunlar:

1- 2877 Kişi Şu An Ermenilerden Özür Diliyor... (18+)

2- Başbakan talimat verse IMF'ye olan borcu öderiz.

Oldukça siyasi içerikli oldukları için silinmişlerdir.
  • @ musAKka

İlk konum asla siyasi değildir üzerine basarak söylüyorum aksi olsaydı bu kadar üstelemezdim, Üzülerek gördümki silinen konularımı siyasi olarak görmüş ve onları o şekilde aramışsınız. Oysaki şikayetimde ne diyordum "Adblock ve Ermeni konularım silinmiş " Tarihi bir olayı nasıl siyasi olarak değerlendiriyorsunuz... nasıl siyasi konu malzemesi yapıyorsunuz, anlamıyorum konum siyasi olduğu için değil konuma mesaj atan 3-5 edebsizin yüzünden silindi ve en ufak bir açıklama dahi yapılmadan bura da bana şöyle diyebilirsiniz şu andan sonra ""çok sık gördüğüm şikayet et kullanın, mail atın, size cevap veren olmuş işte, bizden daha başkasını beklemeyin herkese tek tek yetişemeyiz, vs..."" sadece benim konuma değil ora mesaj atan bilnçli cevap veren her üyeye saygısızlıktır bu, Ayrıca ikinci silinen konum o değildi konu dışına bölümüne açtığım adblock konusuydu gerçi onu yeniden açtım web tasarım kısmına daha silinmedi ricam eğer gene silecekseniz nedenini merak ettim sadece ne sebeble olduğunu kolay gelsin iyi çalışmalar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

Merhabalar,
    Benim bir ricam olacaktı programcı arkadaşlardan.
    PM kutusu dolduğunda iletilemeyen mesaj ile başarılı iletilen mesajların uyarı formatı aynı ve genellikle pm kutusu dolan kişiler bunun farkına varamayabiliyor.
    PM kutusu dolduğunda mesaj atma kısmına hiç girilmese daha iyi olmaz mı? Ya da en azından mesaj iletilemedi uyarılarını biraz daha farklılaştıramaz mısınız?
    Kolay gelsin.

Acaba okunuyor mu buraya yazılan istekler?
  • kontrolsuz_guc

isteğiniz programcı arkadaşa iletilmiştir.

not:bu konuda programcı istekleriniz üst yönetim ve programcılarımız ile görüşülüp onaylanırsa
    programcımızın yoğunluğuna ve işlem sırasına göre istekleriniz gerçekleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 19 Aralık 2008; 12:27:54 >
  • suraya yazdigim kacinci rica da artik pek lafla anliyan bir yapiniz yok galiba sevgili adminler ille sizlere hakaret mi ediyim simdi kacinciyadir diyorum ki su onay mesajini kaldirin ne dinleyen var ne de ipleyen

simdi su foruma farkli farkli IP ile girip farkli farkli NICK lerle mi girelim onu mu istiyosaniz ha bunu istiyosaniz soyleyin yapiyim sorun degil siz yeter ki bana yapabilirsiniz diye haber verin lutfen
  • @ lovelymadmex, onay sistemini ne amaçla kullandığımızı öğrenmek için öncelikle imzamdaki linke tıklayabilirsiniz. Sms onayını düzgün bir şekilde gerçekleştirmediğiniz takdirde mesajınız onay sistemine takılmaya devam edecektir. Onay sisteminde sorun yaşadıysanız, sorunuzu düzgün bir dille forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak görevli arkadaşlara iletebilirsiniz. Mail'de nick'inizi ve telefon numaranızı yazmayı unutmayınız.
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57'

Arithmetic overflow error for data type tinyint, value = -1.

/tt.asp, line 722
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ lovelymadmex, onay sistemini ne amaçla kullandığımızı öğrenmek için öncelikle imzamdaki linke tıklayabilirsiniz. Sms onayını düzgün bir şekilde gerçekleştirmediğiniz takdirde mesajınız onay sistemine takılmaya devam edecektir. Onay sisteminde sorun yaşadıysanız, sorunuzu düzgün bir dille forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak görevli arkadaşlara iletebilirsiniz. Mail'de nick'inizi ve telefon numaranızı yazmayı unutmayınız.

Vermis oldugunuz cevap icin tesekkur ederim
    Tr de bulunmamaktayim bu yuzden numarami elli sefer yazdim yine onay mesaji gelmiyor benim sucum degil
  • Beşiktaş formu ile ilgili forum-destek adresine attığım mail'e hala cevap gelmedi. 4.gün doldu. İlgilenirseniz sevinirim.
  • Musakka hocam şu zaman işine bir çözüm bulun uzun bir cevap yazdım diyelim 2 dakika bitmeden tamama basınca geri dönünce bazen yazılar kayboluyor bir daha yazmak işkence gibi geliyor buna bir çözüm bulunmasını talep ediyorum....

Teşekkürler
  • Nike

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Musakka hocam şu zaman işine bir çözüm bulun uzun bir cevap yazdım diyelim 2 dakika bitmeden tamama basınca geri dönünce bazen yazılar kayboluyor bir daha yazmak işkence gibi geliyor buna bir çözüm bulunmasını talep ediyorum....

Teşekkürler

Dostum biliyor musun bilmiyorum, ama şöyle bir durum var. İe ile yazılan mesajı gönderme sonucu 2dk kuralına takılırsan geri döndüğünde mesajın silinmiş oluyor ve konudan çıkıp tekrar girmen gerekiyor.(ie6) 7'de ise çoğu kez siliniyor mesaj ama çıkıp girmene gerek kalmıyor.
    Fakat Mozilla ve Opera da böyle bir sorun yok. İstersen 20kere 2dk kuralı çıksın mesajın yine duruyor..

+
    Yukarıdaki soruma cevap verilirse memnun olurum..
  • quote:

Nike

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.

Ben kaldırılsın demiyorum ki @Polocuk arkadaş gerekli cevabı vermiş tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 21 Aralık 2008; 9:47:11 >
  • Nike

bu yukarıdada söylenildiği gibi tarayıcınız ile alakalı bir sorun yinede bu sorununuzu

programcı arkadaşa iletiyorum yapılacak bir eklenti bir çözüm var ise yapılacaktır
  • quote:

Nike

bu yukarıdada söylenildiği gibi tarayıcınız ile alakalı bir sorun yinede bu sorununuzu

programcı arkadaşa iletiyorum yapılacak bir eklenti bir çözüm var ise yapılacaktır

Teşekkürler...
  • Bana neden cevap verilmiyor?

farukkk? yada diğerleri, 2 kere yazdım hala tınlanmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: polocuk

Bana neden cevap verilmiyor?

pm den cevapladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Aralık 2008; 22:21:18 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: polocuk

Bana neden cevap verilmiyor?

pm den cevapladım

Tamam, teşekkürler.
  • En sevmediğiniz soruyu soracağım.
    - Blog özelliği çalışmıyor, ne zaman düzelecek ?
    Siz aylardır olduğu gibi rutin cevabı vereceksiniz.
    - programcılarımıza iletildi, çalışılıyor.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.