Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

artık siyasi mesaj adı altında dini değerlerimize söven yazıları okumaktan bıktık. inanın bu tip insanların forumda bulunmasından ve aynı forumda yazışmaktan utanç duyuyorum. o konuya yazmasam dahi forunda bulunmak çok üzücü.İlahi Morluk kullanıcı adlı şahıs maalesef bu işi çok iyi yapıyor fakat banlandığını bir türlü görmedim. konu gösterimden kaldırılıyor ama sebep olanalar maalesef ya banlanmıyor yada kısa süreli banlanıp vazifelerine geri dönüyorlar. biliyorum talep çok olmuştur ama ya siyasi konu açın yada açanları sonsuza dek banlayın..istirham ediyorum lütfen bu konuya biraz daha hassasiyet gösterelim..

saygılarımla..
  • Profilime girip imzamı değiştirmek istiyorum ama cep telefonumuda vermek istemiyorum bu sorunu nasıl çözerim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ Ünal Korkmaz, düzeltilecek.

@ .TaneR. , gereksizler bölümü bildiğin üzere deneme mesajları atmak için açılmış bir bölümdür. Sonradan geyik yapmak için uygun bir ortam olarak görülmüş ve bu şekilde devam etmiştir. Bunca süre edit butonu varken milletin birbirine küfür, hakaret vs. edip sonradan editlemesi ile uğraşılmaz bir hal aldı. "Diğer bölümlerde de var bu" diyebilirsin ancak gereksizlerde özellikle olmamasının iki sebebi: 1- Orası deneme mesajları atmak için açılmış bir bölümdür ve böyle saçma şeylerle bizi uğraştırması gereken son bölümdür. 2- Gereksizlerde, diğer bölümledekinin aksine daha çok kişisel muhabbet vardır ve bu da karşılıklı atışmaların, kavgaların ana kaynağıdır. Farkına varmamış olabilirsiniz ancak edit butonunun kaldırılması seviyede mecburen artışa sebep oldu, bizi gereksiz olaylarla uğraşmaktan kurtardı, böylece kendimizi daha önemli işlere verebildik. Belki bunlar abartı gelebilir size ancak bu özellik şu an olmadığı için aradaki farkı tam olarak gözünüzde kestiremediğinizden kaynaklanıyordur.

bence konu dışında da editleme olayı kalkmalı bahsettiğiniz sebeplerden dolayı,

yönetim olarak üye alımını kapatmak düşünülüyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@ Ünal Korkmaz, düzeltilecek.

@ .TaneR. , gereksizler bölümü bildiğin üzere deneme mesajları atmak için açılmış bir bölümdür. Sonradan geyik yapmak için uygun bir ortam olarak görülmüş ve bu şekilde devam etmiştir. Bunca süre edit butonu varken milletin birbirine küfür, hakaret vs. edip sonradan editlemesi ile uğraşılmaz bir hal aldı. "Diğer bölümlerde de var bu" diyebilirsin ancak gereksizlerde özellikle olmamasının iki sebebi: 1- Orası deneme mesajları atmak için açılmış bir bölümdür ve böyle saçma şeylerle bizi uğraştırması gereken son bölümdür. 2- Gereksizlerde, diğer bölümledekinin aksine daha çok kişisel muhabbet vardır ve bu da karşılıklı atışmaların, kavgaların ana kaynağıdır. Farkına varmamış olabilirsiniz ancak edit butonunun kaldırılması seviyede mecburen artışa sebep oldu, bizi gereksiz olaylarla uğraşmaktan kurtardı, böylece kendimizi daha önemli işlere verebildik. Belki bunlar abartı gelebilir size ancak bu özellik şu an olmadığı için aradaki farkı tam olarak gözünüzde kestiremediğinizden kaynaklanıyordur.

Peki mesaj editlemeyi bilmeyen üyeler mesaj editlemeyi nereden öğrenecek.
  • Bir sorunum var lütfen bilgi verin. Beni hatırlayla giriş yapıyorum ve bundan önce hep yeniden açtığımda gösterirdi ama şimdi foruma giriş yapılmamış şekilde açıyor sayfamı bunun nedeni nedir acaba?
  • Yine aynı sorun. Farklı şekilde sorayım, almak istediğim cevap bu sefer farklı.

Mesaj ve konu yolladıktan sonra aldığımız hata sürekli çıkacak mı? Yani buna alışmalı mıyız?
  • Anketi cevapladıktan sonra bu hata ,,,,ve öyle kalıyor..

function getLayerHtml(id) { var inHtml = new String(''); if (document.getElementById) { x = document.getElementById(id); inHtml = x.innerHTML; } else if (document.all) { x = document.all[id]; inHtml = x.innerHTML; } return inHtml; } function setLayerHtml(text,id) { if (document.getElementById) { elemObj = document.getElementById(id); elemObj.innerHTML = text; } else if (document.all) { elemObj = document.all[id]; elemObj.innerHTML = text; } } function markText(txtKeyword, inputHtml,id) { var re; var varMatches; var outHtml; var replaceText; var gelen; var keys; var aramayap=0; keys = txtKeyword.split('&'); j=0; a=0; idarray=id.split('&'); var reptextarray = new Array(); var keykontrol = new Array(); for (var k=0 ; k < keys.length; k++) { var tname=keys[k]; tname=tname.trim(); //alert(urlArray[k]); reptextarray[k]=''+tname+''; keykontrol[k]=0; } //replaceText = '<a href=# id=link'+id+' onMouseOver=displayAd('+id
  • Profilimden postlara ulaşamıyorum böyle bir hata alıyorum.

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

/tm.asp, line 402
  • .TaneR.

bu tarz isteklerinizi o bölümün yöneticisi ile görüşebilir isteğinizi bölüm yöneticine yapabilirsiniz.
    linkini eklemiş olduğunuz konu kilitlenmiş görünüyor.sanırım vazgeçildi.

xweser

söylemiş olduğunuz konularda bu tarz yorum yapan üyeleri şikayet butonu ile isteğinizi belirterek bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

helsloot

imzanızı değiştirmek istiyorsanız gsm numaranızı girerek gsm aktivasyonunu gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
    yinede isteğinizi forumdestek@donanimhaber.com adresinede mail atarakta bildirebilirsiniz.

KırıkKılıç

konu dışı bölümü paylaşıma ve yardımada açık bir bölüm olduğu içinde bu bölümde edit butonunun kaldırılması,forumdada üye alımını kapatmakta şuan için düşünülmüyor.

nieaufgabe

mesaj editlemenin çok zor olduğunu bir üyenin mesaj editlemek için çok fazla uğraşacağını sanmıyorum..

Radikal44

giriş yaptığınızda hatırla sekmesini seçer iseniz başka bir pcden hesabınızı açmaz iseniz tarayıcınızı açtığınızda foruma giriş yaptığınızda sizi otomatik tanıyacaktır.pcyi kapattığınızda pc ve tarayıcınızın ayarları ile ilgili olarak bu durum değişecektir.bu durum ile ilgili şuanda bir sorun gözükmemektedir.

JANT! , YalnızEnes

programcılarımız bu yönde çalışmalarını sürdürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 28 Aralık 2008; 12:40:48 >
  • turk kizlari diye konu acmistim neden sildiniz sebebini ogrenebilirmiyim lutfen
  • Ayrıca profilime bazen giremiyorum bunun sebebi GSM numarası galiba. Numara girmek istiyorum ama profilimde numara girilen yer kaybollmuş lütfen biri ilgilensin.
  • lovelymadmex

açmış olduğunuz konu kilitlenmiş ayrıca konu kilitlenmeden yani konuya işlem yapılmadan önce siz buraya bu mesajınızı yazmışsınız.

Radikal44

gsm aktivasyonu ile yaşadığınız sorunu forumdestek@donanimhaber.com adresine nikiniz ile birlikte açıklayıcı bir mail atarak gerek hesap durumunuz ile ilgili bilgi, gerek yasadiginiz problemleri bildirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 28 Aralık 2008; 12:39:45 >
  • Sayın semtex960,

Lütfen bu tur küfür içerikli ekran görüntülerini şikayet için dahi olsa forum içerisinde yayınlamayınız. Ayrıca bu tur şikayetlerinizi de şikayet sistemi üzerinden iletiniz.
  • Nasıl yapıcam onu mesajlar silinmiş ve yazanlara 4 gün ceza verilmiş.Anaya sövmenin cezası 4 günse çok vahim bi durum gerçekten
  • semtex960

üyenin şuanda almış olduğu cezası 7 gündür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

semtex960

üyenin şuanda almış olduğu cezası 7 gündür.

Hmm anaya küfrün cezası 7 gün iyiymiş içim rahatladı.Peki bu küfrü size etselerdi ne ceza alıcaklardı acaba?
  • semtex960

eger forum düzeni işlemi konusunda yönetici ye küfür edildi ise ceza isteği konuya göre değişiklik gösterecektir.bu konu ile ilgili bir açıklama admin musAKka tarafından bir önceki sayfada yapılmıştır.üyenin bu tarz davranışı devamında süresi uzamakla birlikte sınırsız banda alabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar zamanında forumdaki sayfalar daha hızlı açılsın diye forum ayarlarından avatar kısmını gösterme diye ayarlamıştım.yani ben foruma giriş yaptıktan sonra aşşağıdaki gibi görünüyor.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

ama artık eski haline geçmek istiyorum. herkesin avatarı filan solda çıkmasını istiyorum. profil kısmından aşşağıda gösterdiğim kutucukları işaretlememe rağmen hiç bir değişiklik olmuyor. yoksa benim yanlış yaptığım bir şey mi var? yardımcı olursanız sevinirim.

• Adminlerin ve yöneticilerin pek bir işe yaradıklarını düşünüyorum,bu sorunu kime belirtebilirim.

Bu forumu kendi beylikleri gibi kullanmaya başladılar,kafalarına göre ceza verme-vermeme,konu kilitleyip -kilitlememe gibi şeyler yapıyorlar,bu açıkca görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

avatarları görmek istiyorsanız prodfil ayarlarından resimdeki kutucuklardan avatarları mesajda gösterme kutucuğunu işaretlemeyeceksiniz

bu işlemden sonra avatarları sol tarafta görebilirsiniz. az önce denedim sorun gözükmüyor.

nickimi değiştirdim

admin ve yöneticiler ile ilgili şikayetiniz var ise bu şikayetinizi forumdestek@donanimhaber.com'a mail atarak bildirebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.