Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum Destek'e GSM aktivasyon sprunuyla ilgili attığım maile cevap alamadım hala ve bu nedenle forumu kullanırken alıntı yapamıyorum her yeni sayfada giriş yapmak zorunda kalıyorum, profilime her zman giremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

avatarları görmek istiyorsanız prodfil ayarlarından resimdeki kutucuklardan avatarları mesajda gösterme kutucuğunu işaretlemeyeceksiniz

bu işlemden sonra avatarları sol tarafta görebilirsiniz. az önce denedim sorun gözükmüyor.

nickimi değiştirdim

admin ve yöneticiler ile ilgili şikayetiniz var ise bu şikayetinizi forumdestek@donanimhaber.com'a mail atarak bildirebilirsiniz.

ilgilendiğin için teşekkürler ama benim hesapta bir problem var herhalde. avatarları mesajda gösterme seçeneğini dışındakilerde oynama yaptığımda sorunsuzca çalışıyor ama avatarları mesajda gösterme seçeneğindeki kutucuğu işaretlesemde işaretlemesemde hiç bir değişiklik olmuyor. zaten verdiğim resimdeki ayarlar geçerli şu an. yani oradaki 4 kutucukda boş. ama yinede olmuyor. lütfen bu sorunuma yardımcı olursan sevinirim. saygılar.
  • Radikal44

sorununuz düzeltilmiştir.

nokya6260

ie tarayıcınızın ayarlarını kontrol edin yada farklı bir tarayıcı ile tekrar deneyin
    dediğim gibi şuanda bizden kaynaklanan bir sorun gözükmemektedir.

nickimi değiştirdim

şikayetinizi daha öncede belirttiğim gibi forumdestek@donanimhaber.com adresine yapabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konu hortlatmak yasakmış bu akşam onu öğrenmiş olduk :PpP
  • Boş bi vaktimte gereken şikayeti yaparım
  • quote:

nokya6260

ie tarayıcınızın ayarlarını kontrol edin yada farklı bir tarayıcı ile tekrar deneyin
    dediğim gibi şuanda bizden kaynaklanan bir sorun gözükmemektedir.

normalde opera kullanıyorum. bunun dışında firefox ve i.e. da var. hepsinde denedim. hatta başka bir pc de bile denedim. avatarları mesajda gösterme seçeneği işaretli değil ama olmadı bir türlü. :( offf başka bir ayarı varmıdırki bunun? ne yapıcaz?
  • Uyarı alan mesajıma bakın arkadaşlar bakın da konu HORTLATMAYIN,seviyorum BU DH YÖNETİMİNİ

• Bloglar ne zaman düzelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Uyarı alan mesajıma bakın arkadaşlar bakın da konu HORTLATMAYIN,seviyorum BU DH YÖNETİMİNİ

İyi yine uyarı almışsın, bana 4gün ceza vermişlerdi, ama adminin arkadaşı hortlatınca şikayet ettim sorun yok dediler kapattılar şikayeti...
  • osmanlı tarih klubünden dinciler çıkıyo hem toptan banlansın mümkünse ... atatürk ilke ve inkılaplarına karşılar
  • İnsanlara kanıtsız iftira atan birini bilişim suçlarına şikayet ettim.Çünkü şahsıma "hırsızlık" suçlaması yapılmıştır.Ve konuda silinmiştir.Geri dönüşüm kutusundan geri getirebiliyor değilmi?
  • Utorrent ile download isimli konum silinmiş. Forumda torrent vb. konuların yasak olduğunu biliyorum ama konuda sadece bazı taktikleri sordum ve onlar cevaplandı. Forum kurallarına aykırı kimsenin bir mesajı yoktu. Konu neden silindi öğrenebilir miyim?

Birde bazı mesajlar nedeni ile konuyu silmek yerine mesajları silmeyi düşünüyor musunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • nokya6260

bu şikayetinizi programcı arkadaşlara ilettim hesabınızla yaşadığınız sorunla ilgilenilecektir.

Ferfecir

bu sorun ile programcılarımız ilgileniliyor ama nezaman düzeltileceği durumunda bir haber veremiyorum.
    bu sorun düzeltildiğinde konuda bilgi verilecektir.

OnuR

konu hortlatmak suçtur. dikkat ederseniz şikayet sisteminde şikayet ettiğiniz mesajlara sürekli farklı yönetici ve adminler bakıyor.
    yani admin yönetici arkadaşı diye bir durum yoktur .sizin şikayet ettiğiniz mesajda uyarı verilmediğini nerden biliyorsunuz?
    siz üyeye verilen uyarı puanını görebiliyormusunuz?

semih_efendi

bu tarz mesaj ve konuları şikayet sistemi üzerinden bize bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

Fetih

sorununuz ile ilgilenilmiştir.

JANT!

Forumda torrent vb. konuların yasak olduğunu biliyorsanız kural dışı bir konu hakkında yardım konusu açmakta istemekte yasaktır.
    ve bu konu hakkında yapılan işlem doğrudur. 2 sorunuza gelince yapılan şikayetde,
    konu çok fazla tartışma mesajı içeriyorsa sürekli hakaret tarzı mesajlarda konu komple silinir.
    bunun dışında paylaşım yapılan konularda birkaç üyenin yaptığı kurallara uygun olmayan mesajlar temizlenir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bazı internet sitelerinden film izlenebiliyor,bu tür sitelerin linklerini istemek yasak mıdır?
  • öncelikle sitenizden çok memnunum. ama yeni konu açmak istediğimde veya cevaplamada hata mesajı geliyor burası erişime kapalı veya üye değilsiniz diye mesaj geliyor sebebi ne olabilir acaba
  • quote:

nokya6260

bu şikayetinizi programcı arkadaşlara ilettim hesabınızla yaşadığınız sorunla ilgilenilecektir.

çok teşekkür ederim.
  • Diğer forumlarda olduğu gibi üye bölümlerin üstünde o bölümde yetkili olan moderatörlerin (yöneticilerin) isimlerinin yazması mümkün mü ? Böylece sorunlarını çözmek isteyen o konudaki yöneticiye pm ile daha kolay ulaşır.
  • nickimi değiştirdim

bu linkler forum kurallarına göre yasaktır.

kızıl_musti

hesabınız ile ilgili bir sorun gözükmüyor.kullanmış olduğunuz tarayıcınızın güvenlik ayarları ile alakalı bir problemden dolayı bu sorunu alıyor olabilirsiniz.
    tarayıcınızın ayarlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

.TaneR.

forumumuzda çoğu bölümde bölüm kuralları bulunmakta ve bu bölüm kurallarını o bölümün yöneticileri hazırlamaktadır.
    bu şekilde yöneticilere ulaşabilirsiniz. yada bu tarz isteğinizi başka bir yöneticiyede ileterek yada şikayet sistemi üzerinden konunuzla ilgili sonuç alabilirsiniz.bu konuyla alakalı yaptığınız istek yönetim tarafından düşünülecektir.
  • firefoxta "mesaj gönder" dediğimde eğer 2dk geçmediyse bekletiyor "geri" dediğimde gönder tuşu pasif olmuş oluyor.
    neden böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

firefoxta "mesaj gönder" dediğimde eğer 2dk geçmediyse bekletiyor "geri" dediğimde gönder tuşu pasif olmuş oluyor.
    neden böyle?

Evet o sorun maalesef var, konudan çıkıp tekrar girmek gerekiyor. Ama bu explorer da olmuyor.

Farukkk; cevap için tşk.ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 31 Aralık 2008; 9:31:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.