Uyarı puanlarının bir limiti varmı. Ben suana kadar 25 uyarı puanı almısım misal ?
Merhabalar ;
Sistemde kayıtlı olan e-mail adresimi yenisi ile degistirdim fakat bir sorunla karsı karsıya geldım..cep numaram ıle kayıtlı olmama ragmen mail degıstıkten sonra bı daha ıstedı benden yenıden yazdıgımda forumda kayıtlı dıo ama yınede profıl duzenleyemıyorum aktıvasyon gonderme hatası dıor sureklı.
Bu sorun ıle ılgılenırsenız sevınırım PM atamıyorum suan cep numaramı ıstıo kayıt etmek ıstıyorum hata verıo.
Evet bu problemle ilgilenen olursa bende memnun olurum
bendede
TheLastMan
De olan sorun war yardım
quote:
Orjinalden alıntı: senstivity1
bendede
TheLastMan
De olan sorun war yardım
aynı sorun bendede bu ne böyle
quote:
Orjinalden alıntı: Pileyboy
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
quote:
Orjinalden alıntı: Pileyboy
Bu nasıl oluyor..
Cidden bilmiyor musun nasıl olduğunu?
Yoo niye sorayımki..
2. el bölümünün mesaj sayısı diğer bölümlerde gözükenlerden ayrı hesaplanır.Attığınız mesajlarda sayılmaz 2.elde mesaj sayısını arttırmak için sadece konu açmak gerekir. Birde konuya mesaj atınca yukarı taşınmaz.Sürekli aynı yerde kalır...
mavizaman
sorununuz kullanmış olduğunuz tarayıcı ile alakalı bir sorun bizden oluşan bir sorun değildir.bu sorunu almak istemiyorsanız farklı tarayıcıları deneyebilirsiniz.
Kenshi
uyarı puanları sınırı şöyle var üye sürekli aynı uyarılarla ceza alıyor ise hala bu uyarı konularında üye ısrarcı bir davranış sergiliyorsa daha sonraki kural dışı davranışlarında üye uyarı puanı ve ceza süresi bir önceki cezalarından fazla olarak ceza alır hala bu devam ediyorsa dahada uzayacaktır üyenin bu yönde davranışları sürekli olduğu tespit edilince sınırsız olarak uzaklaştırılır.
Bu tür hesap şikayetlerinizde Bize forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak hesap durumunuz ile ilgili bilgi, gerek yasadiginiz problemleri bildirebilirsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
dediginiz mail'e mail attim problemim cözüldü sagolun
Merhabaalar öncelikle webkurdu47 hakkında sahtekarlık konusu acmıstım herkes gorsun nasıl bır ınsan oldugunu dıye sılındı +ban yedım ama eskı yonetıcılerden bırısın actıgı aynı sekılde bır konu sılınmedı banda yemedı sebebı nedır bunun?
arkadaslar gsm no dogrulamak istiyorum hata 11 diyo bu duzeltılebilirmi acaba!!
Blog uygulaması ne zaman düzelecek
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/tt.asp, line 722
İyi akşamlar osmanlı tarih grubu forumda dindar dinsiz gibi ayrımları yapan, insanların hareketlerine göre onları dindar yada dinsiz gibi sıfatlar ile değerlendiren ölmüş insanların bile arkasından konuşan vakit gazatesini destekleyen ve anayasamızda değişmiyecek maddelerden biri olan laikliğe açıkça düşman olanların, buluşma noktası olmuştur forumda olay çıkaran tüm gerici yorumlar bu grup üyeleri tarafından ortaya atılmaktadır zamanında cumhuriyet grubu gibi grupları silerken, aynı özeni bu grup için de göstereceğinizi umuyorum.İyi forumlar,iyi çalışmalar
gfbilker
sahtekarlık konusunda yeterli belge açıklama yok ise bir üye hakkında bu tarz konu açılması yasaktır.bana pmden göndermiş olduğunuz linkte herhangi bir yönetici tarafından bu tarz konuya izin verilmiş olabilir.bu link ile şuanda gerekli araştırmaları yapıyorum sonuca göre işlem yapılacaktır.ayrıca aldığınız uzaklaştırma cezanız açmış olduğunuz bu konu içerisinde küfür içerikli mesajlardan dolayıdır.
emreygt
Bu tür hesap şikayetlerinizde Bize forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak hesap durumunuz ile ilgili bilgi, gerek yasadiginiz problemleri bildirebilirsiniz.
.TaneR. , Robinson_Crusoe
bu konular ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi bir önceki sayfada yapmıştım cevaplar aynen geçerlidir.
diciotto
söylemiş olduğunuz grup ile ilgili idialarınızı bu tarz mesajları şikayet sistemi üzerinden isteğiniz ile bize bildirir iseniz gereği yapılacaktır.
Forumdan ayrı olarak oyun için ayrı bir bölüm falan açılsa, bataktı okeydi vs vs kötü mü olur :P.
Ben mesela ban yediğimde şifremi yanlışda girsem neden ban yediğim görülebiliyor Şifre özelliğinin ban lı ikende işlemesi ve ban sebebimi sadece benim görmem daha doğru olmazmı? Ayrıca yapılan şikayetlere verilen uyarı ve cezaların bize otomatik olarak bildirilmesi daha rahatlatıcı olmazmı? Şikayet için teşekkürler den daha fazla hora geçer.