Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cause_of_death

dediğiniz türde oyunlar için bölüm açılması şuanlık düşünülmüyor.

mustang

isteginizi programcı arkadaşlara iletiyorum.şikayet sistemi üzerinden bazen yoğun şekilde şikayet trafiği olduğuiçin şikayetlerde otomatik cevap sistemini kullanıyoruz. siz şikayet sistemi üzerinden şikayet ettiğiniz
    konu ile ilgili yapılanları görebilirsiniz eğer ettiğiniz şikayette eksik şekilde ilgilenildiğini düşünüyor iseniz tekrar aynı şikayet sistemi üzerinden tekrar isteğinizi şikayetinizi bildirebilirsiniz.
  • TüRBiŞoN adlı hesabımı DB den tamamen silemez misiniz ? Adımı soyadımı yazınca çıkıyo ve herkes de istediği gibi okuyabiliyo attıklarımı.Çok acil yardım edin nolur
  • Logic14

Bu tür hesap şikayetlerinizi gerekli bilgileri yazarak forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak hesap durumunuz ile ilgili bilgi, gerek yasadiginiz problemleri bildirebilirsiniz.
  • Donanım Haber Forumu'Platformu dini bilgilerin,dindaşların,dini benimseyip yayılmacı ahiret sorularının mekanı değildir.

Dinizi öğrenmek din soruları sormak istiyorsanız google'da sorularla islamiyet adı altında sitelerde islam ve diğer fıkıhlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.Hristiyanlık,Musevilik vb gibi konularda buraya başvurmayın.

Bu forumda ne DİN ne de Siyaset Yasaktır.

Bizler konu açıyorsak forumumuzun gidişatında farklılaşma cemaatleşme yanlıllarını burada gördüğümüz için onlara cevap vermek için dini ve siyasi konulara gidiyoruz!Bu forumda bu vakte kadar aşırı dini konular ve bir takım zihniyet hükümet yanlılarınıın yayılmacı hareketleri yoktu.

Bu forum 2003'den 2006'ya kadar dini vecizelerin forumu olmamıştır.Türkiye Cumhuriyeti yasal prosedürler içerisinde Türklük ve Atatürk kavramlarını koruyan Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığını koruyan ve saygı gösteren bir forumdur.Herkesin dinine sorgu suhal ayıplama yapmayan bir forumdur.

Yönetimin siyasetten öte dini konularınında açılmamasını arz ederiz.İçinizde dininizi yansıtınız.Gidin din konulu forumlara.
    Forumun çok eski üyesi olarak takip ederek gördüğüm tek şey bu forumda ne namaz ne dini konular yoktu taki 2004'e kadar.
    Herkes kendinde efendice konular açardı.Dini konular yoktu.Saygı ve sevgi şakalaşmalar vardı.

Forum Yönetiminin ve Üyelerinin Dikkate Almalarını İstiyorum.
    İyi Geceler.

Üyeler şikayet bölümüne yazın demişti onları kırmadım burayada ekledim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20069286/mpage_1/key_//tm.htm#20069345

konunun tekrar açılması mümkün mü?
    mümkün olduğunca konuda siyaseti engelliyordum, ben yokken tartışanlar yüzünden konu kilitlendi.
    neredeyse 1 yıl olacka yeniden açılmasını talep ediyorum
  • arkadaşlar mümkünse profildeki ilçe seçeneğine "başakşehir"ide eklemeniz mümkün mü?
    malumununuz artık ilçe oldukta :D
  • israilin filistin de insanlık katliamı yaptığı bu günde elbetteki kullanıcılar israili kınamak için mesajlar atacaktır fakat bazı üyelerin geyiğine olarak yaptıklarını düşündüğüm ortaya israil bayraklarını koymaları israil bayrağını avatar yapmalarına karışılmamasına rağmen bukınama topiclerinini silinmesi hoş olmamış
    bazı şeyleri yaparkende azıcık manevi ve kültürel değerlerimizide unutmayalım
  • quote:

teşekkürler dostum, hızlı davrandım aldım

böyle bir mesajdan neden 2 uyarı puanı aldığımı öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 4 Ocak 2009; 3:52:18 >
  • Baracuda

yönetim olarak bu tarz kanuların önüne geçmeye çalışıyoruz ve bu tarz konuları açan üyeler içinde gerekli yaptırımları uyguluyoruz.bu tarz konuların önüne daha iyi geçmek için duyarlı üyelerimizin bizimle hareket edip bu tarz konuları bize zamanında şikayet etmesi gerekmektedir. yönetim olarak bize düşeni yaptığımıza inanıyorum.ayrıca konuda yaptığınız bilgilendirme içinde teşekkür ederim.

hashus1099

konunun açılması mümkün değildir.sebebi ise konunun sonunda yöneticimizin yaptığı açıklamadır.

-blue-

isteğinizi programcı arkadaşa ileteceğim.

iyi kötü çirkin

bu tarz konuları silerken konunun içeriğine ve gidişatına göre bakılır ve buna göre işlem yapılır.genellikle bu konuların silinmesinin sebebi içerisinde hakaret,tartışma ve siyaset içeriğinin bir hayli fazla olmasıdır.eğer konuda çok fazla bu tarz mesajlar yok ise bu tarz mesajlar silinir.
    konuya devam edilir.bu konularda yönetim olarak hassas davrandığımızı bilmenizi isteriz.

KırıkKılıç

yasak olan konudan davetiye istemiş ve aldığınız için o konuyu açan üyeye ve bu konuya mesaj atan üyelere uyarı puanı verilmiştir.
    yani verilen uyarı puanı doğrudur.eger bu şekilde uyarılarınızın verilen cezaların doğru olmadığını düşünüyor iseniz forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak şikayetinizi bildirebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kural ihlalinde bulunduğum için üç uyarı puanım var.Acaba ne zaman silinir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28804654/mpage_1//tm.htm#28871720

konum klitlenmiş ancak ben ısrarla bu özelliğin açılmasını istiyorum yapmayın Allah aşkına forumu işgal eden birsürü ıvır zıvır yavaşlatmıyorda bu mu yavaşlatıyor
    Hiç değilse haftada bir gün açık kalsın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28851471/tm.htm adresinde amrasc isimli üyenin yasal olmayan imei klonlama konusu hakkında yardım isteme eylemine, veya konuya tek cevap verebilen the_CRIMINAL isimli üyenin de yardım etmek yol göstermek eylemine nasıl karıştığını söyleyebilir misin lütfen farukkk; kaç defa okuduysam da ben her hangi bir şey göremiyorum da?

Evet, belki konu oraya sapabilirdi ama henüz sapmamış, ortada işlenmiş bir suç yokken konu neden kilitlenir ki? Bir üyenin gerçekten böyle bir sorunu varsa, yardım isteyemez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 4 Ocak 2009; 23:11:40 >
  • servecold

uyarı puanları 3 ay sonunda otomatik olarak düşer.

Méxes

bu istek daha öncede programcılarımıza iletilmişti.konuda verilen cevabı almıştık.
    isteğinizi tekrar iletmek istiyorsanız forumdestek@donanimhaber.com adresinede mail atarak isteğinizi yenileyebilirsiniz.

GeceBekcisi

üye olarak konun devamındaki 3 adet silinen mesajı göremediğiniz için dediğinizde haklı olabilirsiniz.konuya verdiğim cevapta bu kural dışı

cevapları yazan üyeler konu hakkında yapılan işlemi anlayacaklardır.konuda yapılan işlem doğrudur.
  • israil filistin konularına cevap yazmak yasaklanmış
    iyimi haberimiz yoktu, mesaj başlığının içindeyken üst konu açmışlar görmedik

sonra da bir konuya cevap verdik, 2 puan yemişiz.

bu çok adaletsiz. insanlık hali nereden göreceğiz. zaten tartışmaya neden olacak birşey de dememiştik.
  • hashus1099

israil filistin konularının yasak olduğunu belirten üst konu mesajı konuya eklenme saati 22:34:44

sizin bu konuyla alakalı uyarı aldığınız mesajı atma saatiniz 1:23:26

bu konu ile alakalı konu açan üye ceza ve bu konulara mesaj atan üyelerde uyarı puanı alacaklardır.
  • anlaşıldı teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

GeceBekcisi

üye olarak konun devamındaki 3 adet silinen mesajı göremediğiniz için dediğinizde haklı olabilirsiniz. konuya verdiğim cevapta bu kural dışı cevapları yazan üyeler konu hakkında yapılan işlemi anlayacaklardır. konuda yapılan işlem doğrudur.

Madem öyle, o halde size bir önerim var.

Bana göre yukarıda ve önceki sayfalarda kullanıcıların yönetime olan güveninin iyice azaldığını görmemizin büyük bir sebebi, benim verdiğim örnekte olduğu gibi biz kullanıcıların gözünde uygulamaların keyfi olduğu imajını uyandıracak şekilde dışarıya kapalı davranılması.

Örneğin o başlıkta Kurallara uymayan mesajlar silinmiştir. şeklinde bir ekleme yapmış olsaydınız, hadisenin nasıl geliştiğine şahit olmayan benim gibi kullanıcıların kafasında da soru işareti oluşmayacaktı.

Yani yönetimin güvenilirliğini kullanıcıların gözünde korumak adına yönetimin el attığı hususlarda açıklama yapılırken nedeni konusunda da biraz daha açıklayıcı, aydınlatıcı olabilirsiniz

---------------------------------------------------------------------------

Bir önerim daha olacak, aynı konuda.

Kullanıcıların yöneticiler hakkındaki düşüncelerini belirtmeleri için e-mail adresi verip hadiseleri topluma kapalı bir şekilde çözümlemeye çalışmaktansa, bunu forum mantığına uyacak şekilde* açık ve ayrı bir başlıkta yaptığınız takdirde, yönetimin halka açık bir şekilde eleştirilere maruz kaldığında salt yönetim olmanın gücünü kullanarak değil de tamamen mantığa dayalı bir şekilde hareket ettiğini görmek kullanıcıların nezdinde şeffaflığınızı arttıracağı için kullanıcıların yönetime olan güveni de artacaktır; aksi halde şu anda uyandırdığınız hasır altı hissi devam edecektir zira gizli işler her zaman yoruma, şüpheye açıktır ve yönetim de maalesef yorum yapılmasının, şüphe edilmesinin önünü kesecek bir adım atmaktan oldukça uzak bir tutum izliyor.

* forum mantığı temelde yazılanların kişiler arasında özel olmamasını ve böylece aynı konuların başkaları tarafından da takip edilebilmesini amaçlamaktadır.
    --------------------------------------------------------------------------

umarım bu önerilerimin altında yatan niyeti, samimiyeti ve önerilerimi doğru bir şekilde algılarsınız ve üst yönetiminize mail atmamı gerektirmeden bu önerilerimi onlara sunarsınız.

==========================================================

Ve hazır ağzımı açmışken, bir de beni rahatsız eden bir hususu belirteyim.

Yakın zamanda bir uyarı aldım. Uyarı almama sebep olan konu, bir kullanıcının inatla konuyu saptırmaya çalışmasından bıkarak "İşte anlama kapasitesi budur!" yazmış olmamdı. Bu kullanıcı yönetime beni "şahsa hakaret" şeklinde şikayet ederken yönetim beni uyarmayı doğru buluyor da, neden bu kullanıcının beni tam da hakaret sayılmayacak (arkadaşın kapasitesi hakkında düşük veya benzeri herhangi bir yorum yapmadığım için hakaret sayılmaz, sadece düşünmeye sevkedecek açık bir cümledir benim kurduğum.) bir cümleyi sarfettirecek ve tahrik sayılabilecek tekrarlı davranışlar içinde bulunması onun uyarılması için sebep olmuyor?

Ya da diğer kullanıcıya bir yaptırım uygulandı da benim mi haberim yok? Şayet öyleyse..

Bir mahkeme kurulduğunda yaptırım uygulanacak kişilerin tümünün yaptırımları, herkesin duyacağı şekilde okunur ki şüpheye yer kalmasın; siz bir yönetim olarak yaptırım uygularken neden diğer kullanıcıların akıbetleri hakkında tüm tarafları bilgilendirmiyorsunuz? Mesela benim örneğimde, diğer kullanıcının davranışları sonucunda bir uyarı alıp almadığını bilmeme izin vermeyerek neden aklımda soru işaretleri bırakıyorsunuz?

Yoksa bunun olması için illa benim de mi şikayet etmem gerekiyor? Eğer öyle ise, bu önce kim şikayet ederse o kazanır halini almıyor mu?

==========================================================

Saygılarımla,
    GeceBekcisi
  • GeceBekcisi

o konuda vermiş olduğum bilgilendirmeyi yaptıktan sonra kısa süre sonra konuyu komple sileceğim için o mesajı kısa süreliğine yazdım.sizin bu konudaki mesjınız için o konuyu bölümde tutmak zorunda kaldım.şuanda konu tamamen silinmiştir.yöneticiler hakkındaki düşüncelerinizi mail adresine atarak bildirdiğinizde forumun en yetkili ismi tarafından
    yöneticiler incelenmektedir.herhangi bir yönetici ile sorununuz olduğu zaman o yöneticiye ulaşmaya çalıştınızmı?yöneticiler kendileri ile yaşadığınız sorunu çözeceklerine inanıyorum.yada bir başka bölüm yöneticisine bu durumu bu şikayetinizide bildirebilirsiniz. eğer bunun ile ilgili bir bölüm açarsak her ceza alan üyenin bu konuya gelip yöneticiler hakkında mesaj yazmasının önüne geçilemeyeceğini söylemek isterim.ayrıca uyarı aldığınız konu ile alakalı incelemeyi bir başka yöneticiye ilettinizmi yada bu sorunları dile getirdinizmi.şuanda uyarı aldığınız konu ile alakalı mesajlarınızı ve silinen mesajları inceledim.bir konu hakkında tartışmaya giriyorsunuz ve üyeye bu sözü sarf ediyorsunuz ''İşte anlama kapasitesi budur! ''işte bu söz uyarı alma sebebidir.sizinle bu dialoğa giren üye ceza yada uyarı almamıştır.çünkü sizin şahsınıza karşı yanlış bir mesajı konuda bulunmamaktadır.bu tip konularda mesajı şikayet eden üye çoğunlukla dikkate alınmaz.konuda kim huzuru bozdu kim kural çiğnedi ise o üyeler ceza alır.yani mesajı şikayet edip etmemek önemli değildir.bu tarz mesajlar hakkında eğerki tahrik olunuyor ise bu sorunu sizin değil şikayet sistemi üzerinden bize bilgi verilerek bizim müdahale etmemiz istenmelidir.
  • o konuda vermiş olduğum bilgilendirmeyi yaptıktan sonra kısa süre sonra konuyu komple sileceğim için o mesajı kısa süreliğine yazdım.sizin bu konudaki mesjınız için o konuyu bölümde tutmak zorunda kaldım.şuanda konu tamamen silinmiştir.

mesajı kısa veya uzun süreli yazmış olmanız herhangi bir şeyi değiştirmez, uygulamanız söylediğim gibi hadisenin nasıl geliştiği konusunda sizin görebildiklerinizi göremeyen 472000 üyenin aklında soru işareti oluşturur. benimki yalnızca bir öneriydi, farklı bir pencereden bakmanızı istediğim için sarf ettiğim cümlelerdi; ama kendinizi bu şekilde savunuyorsanız zaten daha fazla uzatmama gerek yok, aynı vizyonu paylaşamadığımız aşikar.

yöneticiler hakkındaki düşüncelerinizi mail adresine atarak bildirdiğinizde forumun en yetkili ismi tarafından yöneticiler incelenmektedir. herhangi bir yönetici ile sorununuz olduğu zaman o yöneticiye ulaşmaya çalıştınızmı? yöneticiler kendileri ile yaşadığınız sorunu çözeceklerine inanıyorum.yada bir başka bölüm yöneticisine bu durumu bu şikayetinizide bildirebilirsiniz.

aslında ilk mesajımda yanlışlıkla yönetim yerine yöneticiler dediğim için beklediğim açıdan bir cevap alamadım ama yine de cevaplayayım.

herhangi bir yönetici ile doğrudan sorunum olmadı ki bu şekilde ulaşma ihtiyacı duyayım, Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz başlığı yönetim de forumun bir parçası olduğundan genel sorunlarımı iletmek için kafi olmalıydı. Yönetimi burada eleştiremezsin derseniz, karşılığında başlığın isminin Forumla ilgili TEKNİK önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz şeklinde değiştirilmesini beklerim çünkü bundan başka bir amacı kalmamış olur.

evet belki küçük ortamlarda insanlar bunu çok fazla umursamazlar ancak DonanımHaber gibi oldukça geniş bir kullanıcı kitlesi olan bir sitede, yönetim hakkındaki eleştirilerin herkese açık bir şekilde yapılmasını beklerdim, ancak siz yönetimin gizli bir şekilde eleştirilmesini istiyorsunuz yanlış anlamıyorsam..

eğer bunun ile ilgili bir bölüm açarsak her ceza alan üyenin bu konuya gelip yöneticiler hakkında mesaj yazmasının önüne geçilemeyeceğini söylemek isterim.

konu dışı bölümünde ahlaksızlık boyutuna varılan konuların açılmasının önüne geçebiliyor musunuz ki yönetimin eleştirildiği konuların açılmasının önüne geçilememesi de büyük sorun olsun? yapmayın etmeyin, komik duruma düşmeyin; bu olsa olsa yönetimin eleştirilmeyi kaldıramamasının bahanesi olabilir anca!

ayrıca uyarı aldığınız konu ile alakalı incelemeyi bir başka yöneticiye ilettinizmi yada bu sorunları dile getirdinizmi.

burada iletmiş olmam yetersiz midir? sonuçta aldığım uyarı konusundaki rahatsızlığım, yönetimin tutumuydu ve bu başlık da bunun için açılmış bir başlık gibi duruyor; kaldı ki farkındaysanız neden uyarı aldım diye sormadım.

şuanda uyarı aldığınız konu ile alakalı mesajlarınızı ve silinen mesajları inceledim.bir konu hakkında tartışmaya giriyorsunuz ve üyeye bu sözü sarf ediyorsunuz ''İşte anlama kapasitesi budur! ''işte bu söz uyarı alma sebebidir.

verdiğim bilginin konu ile alakasını kavrayamadığı için olaya sadece kavrayabildiği açıdan yaklaşmak ve tarafımdan bu hususta uyarıldığı halde "ben haklıyım sen haksızsın" şeklinde bir konuşmaya girilerek asıl amacından sapmış tartışmanın sürmesi için ısrarlı bir davranış gösterildiği zaman, zaten ben bu tepkiyi vermesem de okuyan insanlar söz konusu kullanıcının anlama kapasitesini değerlendireceklerdir; yani yaptığım bir nev'i zaten ortada olan bir şeyi cümleye dökmekti ama bunu hakaret olarak algıladınız ve uyarı verdiniz...

yıllardır insanlar ile birebir iletişimimi gerektiren işlerde çalışıyorum ve insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini bildiğime inanıyorum bu nedenle de uyarınızı haklı bulmuyorum ancak yönetimin takdirine mecburen saygı duyuyorum.

sizinle bu dialoğa giren üye ceza yada uyarı almamıştır.çünkü sizin şahsınıza karşı yanlış bir mesajı konuda bulunmamaktadır.

ben de şahsına karşı bir yanlış yapmadım, yalnızca yukarıda bahsettiğim tutumunu ifade ettim ve tekrarlıyorum, cümlem bu kullanıcının kapasitesi hakkında düşük veya benzeri herhangi bir yorum yapmadığım için hakaret sayılmaz, sadece düşünmeye sevkedecek açık bir cümledir.

bu tip konularda mesajı şikayet eden üye çoğunlukla dikkate alınmaz.konuda kim huzuru bozdu kim kural çiğnedi ise o üyeler ceza alır.yani mesajı şikayet edip etmemek önemli değildir.

peki, umarım teoriniz ile pratiğiniz birbirine uymaktadır.

bu tarz mesajlar hakkında eğerki tahrik olunuyor ise bu sorunu sizin değil şikayet sistemi üzerinden bize bilgi verilerek bizim müdahale etmemiz istenmelidir.

bir dahaki sefere, inşallah.
  • Ard arda mesaj atma süresini biraz daha indirseniz daha iyi olur.Adminlerin attığı mesajların çoğu yazmaları 2-3 dk.alan mesajlar o yüzden kendilerine göre ayarlamışlar XD
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.