Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

verdiğim cevapta sizin sorularınız hakkında gerekli bilgiyi verdiğime inanıyorum.

Logic14

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
  • MERHABALAR.

sevgili admin.seni nasıl iyi anladığımı bilemezsin.(bende adminim başka sitelerde) benim bir sorum olacak 2. el bölümünde neden aynı konu altında 2 ilan veremiyorum. misalen nokia 11xx telefonumun ilanını verdim. nokia n series telefonumun ilanını veremeyecekmiyim. hadi veremiyorum diyelim kural ihlali yapan arkadaşlar nasıl yapıyor? farklı bi yere konu açtığımdada taşınıyor kitleniyor siliniyor yada ceza puanı alıyorum. buna bir çözüm getiriniz lütfen.

not: sitede sql açığı tespit ettim.güvenlik açısından teknik ekibinizi uyarın.

saygılar.
  • forumda özel msj yolluyamıyorum ve forumda alıntı yapamıyorum yetkili arkadaşlar hallederse sevinirim...
  • Kesh 12 adlı kullanıcıyı Atatürk'e hakaret etmeyi de aşan küfür eden konusu için savcılığa bildirin elimde görüntü de mevcut
  • Acaba istediğimiz zaman hesabımızı tamamen sildirebiliyor muyuz? Süresiz bznlanmadan ziyade veritabanından tamamen silinecek.
  • 2 uyarı puanım var, gidip kendimi uzaklaştırıyorum 7 gün, -fake hesap bile almıyorum- geri geldiğimde bir bakıyorum 2 uyarı puanımda karşımda duruyor. alkışlar sana geliyor DH!! Bravo!!
  • ucav

sorunuzu üst yönetime ilettim bu konu hakkında bilgilendirme yapıldığı zaman konuya cevabı ekleyeceğim

aLLcHoLiC

profil ayarlarınızdan gsm numarasını aktif edemediğiniz için özel mesaj alamıyorsunuz.gsm numaranızı yazarken sorun yaşamış olabilirsiniz.hesabınız ile ilgili yaşadığınız sorunları gerekli bilgileri ekleyerek forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

diciotto

bu konuyla alakalı gerekli bilgileri forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak bildirebilirsiniz.

Rosenrot

hayır üye hesapları tamamen silinmiyor

fuatturkrap

kendinizi forumdan uzaklaştırdığınızda yada direk ban cezası aldığınızda uyarı puanlarınız silinmiyor.
    eğer uyarı aldığınız zamandan sonra 3 ay uyarı almaz iseniz uyarı puanlarınız siliniyor.
  • @farukkk kişisel olarak soruyorum, mantıklı mı bu durum sence?

• fuatturkrap

kişisel olarak cevap veriyorum adil olduğunu düşünüyorum.bu konuyla alakalı üyenin kural dışı davranışlarından uyarı alıp keyfi ben cezamı kendi istediğim zamanda çekerim gibi bir durum söz konusu olamaz.
  • ben uyarı puanımı doldursam 4 gün ceza alıyorum ama...

neyse saol...
  • Yukarıdaki menüde ;

Ana Sayfa | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Blog sayfam | Dükkanım | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri

Bu Gelen kutusu yerine PM kutusu yada Mesaj Kutusu yazsa olmazmı? Sonuçta o linkte gelen mesajda var gidende ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

Yukarıdaki menüde ;

Ana Sayfa | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Blog sayfam | Dükkanım | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri

Bu Gelen kutusu yerine PM kutusu yada Mesaj Kutusu yazsa olmazmı? Sonuçta o linkte gelen mesajda var gidende ??

(PM) Private Message Bu kelimenin Türkçeyle uzaktan yakından bir ilgisi yok. O nedenle PM kimseye birşey çağrıştırmayacaktır.

Gelen kutusu, şu haliye ihtiyacı karşılıyor diye düşünüyorum. Çünkü amaç burda zaten gelen iletilere bakmak. Gidene bakmaya fazla ihtiyaç duymayız. Zaten birçok e-posta sağlayıcısı da "gelen kutusu" tabirini kullanır.
  • Private ? Personal olmasın ?

Neyse ya banane :)
  • Şikayetim ile ilgilenmesini birde burdan talep ediyorum. Pm yolu ile küfür etmenin cezası sanıyorum uzaklaştırmadan aşağı olmaz. Eğer daha etkili olacaksa mail de atabilirim..

ayrıca yaklaşık 10dk kadar önce forum server hata kodlarıyla doluydu. bu sorun atlatılacak mı ?

iyi çalışmalar.
  • Şikayetim ile ilgilenilmiştir, teşekkür ediyorum.
  • İyi Günler...

ŞU konu ile ilgili:
    http://forum.donanimhaber.com/m_28499010/tm.htm

Şu sayfaya bir yazı yazdım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_17992673/mpage_80/key_//tm.htm#28964220

Yazdığım yazı ise şu:
    quote:

Merhaba arkadaşlar...
    Bir önceki sayfadaki cevaplanmayan sorumun cevabını kendim buldum...

Durum şu:

Ben ilk sayfadaki Xp driverlarının benim 5520'ye olup olmayacağını sormuştum
    cevabı: OLMAZ!...

Çünkü Acer Aspire 5520 ve Acer Aspire 5520g farklı dizüstü bilgisayarlar
    Ve bütün sürücüleri, artıları eksileri farklı...

BUndan sonra 5520 almış biri yine bu foruma yönlendirilirse ona bu iki modelin farklı modeller olduğunu belirtirsiniz...

Herkese iyi paylaşımlar...

Ben bu forumun değişik bölümlerinde mümkün olduğunca bildiğim konular hakkında paylaşım yapıyorum.
    Mesaj sayım az, çünkü ben teşekkür falan etmem, gevezelik falan da yapmam, sadece az ama öz bilgi veririm o yüzden durum bu.
    Ya da belirli bir saygı çerçevesinde küçük ipuçları ve fotoğraf paylaşımı yaparım.
    İlk defa bir sorunumla ilgili bir konu açmıştım ve bundan sonra karşılaşmak istemediğim bir durumla karşılaştım...

DH forumlarından sorumlu arkadaşların konu kapatmadan önce yeteri kadar araştırma yapmaları konusunda biraz daha hassas olmalarını talep ediyorum.
    Bu tabi herkesle ilgili değil, paylaşımlarını ve üsluplarını çok sevdiğim moderatörler de var; ama biraz dikkat değil mi

Herkese eğlenceli mutlu paylaşımlar
    Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 9 Ocak 2009; 15:56:42 >
  • ALINTI YAPILAMIYOR

Mesaja cevap at
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahabe

ALINTI YAPILAMIYOR

Mesaja cevap at

o bazen hesapta giriş çıkış yapınca oluyor veya kullanıcı değiştirince oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

quote:

ALINTI YAPILAMIYOR

Mesaja cevap at

Nasıl yani ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

quote:

ALINTI YAPILAMIYOR

Mesaja cevap at

Nasıl yani ?

Feyk olayları demek ha
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.