Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba formda radyo dinle gibi bier seçenek varmı?yoksa olsa iyi olmazmı veya müzik dinle.güzel resimler cep telefonları ve pc için müzikler duvar kağıtları proğlamlar olsa ve indir seçenekleri olsa.bir çok site var ama güvenmiyoruz burası güvenli olduğu için burayı tercih ederiz
  • ben haddinden fazla açılan kız konularından şikayetçiyim
    ya bir bölüm açılsın ya da bir konu açılsın bununla ilgili ve burayı kullansınlar.

ya da başka bir çözüm bulunsun. eski konu dışı bölümünü özlüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ben haddinden fazla açılan kız konularından şikayetçiyim
    ya bir bölüm açılsın ya da bir konu açılsın bununla ilgili ve burayı kullansınlar.

O zaman konuya girmezsin olur biter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

benim isteğim ve yapacağım senin haddine değil sınırı aşma
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

benim isteğim ve yapacağım senin haddine değil sınırı aşma

o zaman söylediklerinin çeliştiğininde farkındasındır umarım..
  • söylediklerim çelişmiyor, yönetime bir öneride bulunuyorum, bu öneriye laf atma hakkın yok, itirazın varsa adam gibi yönetime söylersin, her isteyen istediğini yapabilseydi burası forum değil dingonun ahırı olurdu

düzeni sağlamak yöneticilerin görevi ve ben de düzen istiyorum,
  • quote:

söylediklerim çelişmiyor, yönetime bir öneride bulunuyorum, bu öneriye laf atma hakkın yok, itirazın varsa adam gibi yönetime söylersin, her isteyen istediğini yapabilseydi burası forum değil dingonun ahırı olurdu

düzeni sağlamak yöneticilerin görevi ve ben de düzen istiyorum,

laf atmadım sadece öneride bulundum..(sana)
  • @assembly

beni msn'de birisi ekledi, sizinkiyle aynı bir nicki ve bi hayli acayip bir msn adresi vardı bana''dh'den misin?'' diye sorunca engelledim,çünkü birisinin kendisini eğlendirdiğini düşündüm.

Ama hiç ihtimal vermesemde o kişi siz iseniz kusura bakmayın,engelledikten sonra açmak istedim ama o adres kendiliğinden kayboldu
  • rica etsem onay mesajini kaldirirmisiniz buraya yazdigim sizinde sildiginiz ucuncu mesaj oldu
  • Çok Gerksiz Konu Var Cokk
  • Aşağıdaki başlığımı silerseniz sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28213164/tm.htm
  • Konu dışı Gün Bey'in deyimiyle orta geyik olan bir bölüm.2 dk kuralının burada zorunlu olması doğal.Fakat dahili bileşenler gibi forumun temeli

bölümlerde gereksiz olarak düşünüyorum.Benim şikayetlerime bakabilirsiniz, gereksiz cevap yazan herkesi şikayet ederim.Ama mesaj yazacağım zaman

bu karşıma çıkıyor soğumaya başlıyorum.Ciddi bölümlerde de olmasının mantıklı bi açıklamasını söyleyim bişey demicem.. Ama konu dışının suyu çıkar diye

ciddi bölümlerde de bunu yapmanıza gerek yok ki!!!
  • Konu dışında önemli bir konuda soru sorunca cevap yazan olmuyor.Başlığı "diğerlerinin" yaptığı gibi kızlarla ilgili olacak şekilde değiştirip, konuya ilgi çekmek istediğimde ise şikayet ediliyor ve anında siliniyor.Kız mevzularının tartışıldığı konularda resmen XXX muhabbeti geçiyor.Şikayet ettiğim zaman ise benim konum kadar hızlı uçmuyor.Hatta hiç dokunulmayanlar bile var.

Soru: Acep kız konuları çok ilgi çekiliyor ve mesaj patlaması yapıyor diye bir kayırma mı söz konusu?
  • Futbol bölümünün içindeki Beşiktaş bölümünde hiçbir şey yazamıyorum ne mesaj atıyorum ne konu açabiliyorum.Sanırım yeni bir uygulama süresi hakkında fikrinizde yok sanırım.Artık belirlense çok iyi olur.Bıktım bölüme yazamamaktan

Kısacası yasağın kaldırılmasını rica etmekteyim
  • Referans bırakmak istiyorum ama nasıl bırakıldığı hakkında bir bilgim yok.
  • Yönetici sorunu!

@Confusion adlı yöneticiniz Ekran Kart formunda açtığım konuyu gereksiz yere sildi. Konu 9600GT ve 180.48 sürücüsünü ele alıyordu, fakat sorunlu yöneticimiz örnek olarak verdiğim NFS oyununa taktı ve yanlış yerde konu açtığımı iddaa etti. O konuyu sildi. Ardından ben tamamı ile 9600gt ile ilgili bir konu açtım onuda sildi. İşte buna hakkı yok. Siz yöneticilerinize keyfine göre konu silme izni mi veiryorsunuz?

Lütfen gereği yapılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Referans bırakmak istiyorum ama nasıl bırakıldığı hakkında bir bilgim yok.

referans bırakmak istediğin kişinin arkadaş listende olması lazım.

Arkadaş listene ekledikten sonra,o kişinin profilinde en altta referans bırakma ile ilgili bir bölüm çıkıcak,oraya istediğinizi yazarsınız :)
  • Eğer mümkünse, konu içi arama özelliğinin, foruma eklenmesini rica ediyorum. Gerçekten çok kullanışlı olabilir
  • Spor bölümünde yazdığımız mesajları düzenliyemiyoruz, tamam güzel.Ama açtığımız konuları düzenleyebilsek iyi olmaz mı?

Kurduğumuz kulüpleri düzeltmek için 1001 eziyet çekiyoruz onlarca yöneticiye mesaj atıyoruz.

Bence en mantıklısı bu olur.
  • Şahsım adına konuşuyorum, ben burada özgür yazamıyorum. Onun bunun meme ucuna gösterilen tahammül, benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim yazdığım konularda bulunmuyor. Hangi konuya yazsam şaşırıyorum. Zaten eskisi kadar çok giremiyorum, bunda bu yönetim tarzının payı çok yok ama, ben fikir alışverişinde bulunurken bile yazdıklarım siliniyor. Yaklaşık 4 aydır böyle oluyor. Yöneticiler kuralları uygulayacağım diye kasıp kavuruyor etrafı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.