Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosef

Kardeşim "Remagx" kullanıcısı yeni mesaj açamıyor.şeklinde uyarı cıkıyor. Firefox veya ie farketmiyor yine çıkıyor.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Durum hala aynı......
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Diyelim 71 sayfa olarak gözüken bir konu var, konunun son mesajına git tuşuna basınca 71. sayfaya gitmeye çalışıyor, ama aslında 71. sayfa yok, o sayfada mesaj yok konu aslında 70 sayfalık. son mesaja git diyince "Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil." diye hata veriyo. Bunu düzeltirseniz güzel olur

Bunu defalarca kez önermiştim ama programcımıza ileteceğiz lafından başka bir şey gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 25 Kasım 2008; 18:49:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Diyelim 71 sayfa olarak gözüken bir konu var, konunun son mesajına git tuşuna basınca 71. sayfaya gitmeye çalışıyor, ama aslında 71. sayfa yok, o sayfada mesaj yok konu aslında 70 sayfalık. son mesaja git diyince "Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil." diye hata veriyo. Bunu düzeltirseniz güzel olur

Bunu defalarca kez önermiştim ama programcımıza ileticeğiz lafından başka bir şey gelmedi...

Blog uygulamasının onarımı için de devamlı ilgilenilecek deniliyor ama sanırım programcının yoğunluğu var.
  • İmzalarımızı oluşturmadan önce profilimizden önizleyebilelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kel_Aynak

GSM onayı kalksın bence saçma sapan imzayla kaldım burda ben

gsm onayı fake'lerin önüne geçmek için yapılan uygulama zannetmiyorum kalkacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Kasım 2008; 17:34:46 >
  • Bölüm Yetkilisi olmak istiyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bölüm Yetkilisi olmak istiyorum.

Teşekkürler

Admin olmak istiyorum.

Teşekkürler

• quote:

quote:

Teşekkürler

Admin olmak istiyorum.

Teşekkürler

siteyi satın almak istiyorum teşekkürler :))
  • Merhabalar,

http://forum.donanimhaber.com/m_28056265/mpage_1/key_//tm.htm#28056265 teknik yardım bölümüne açtıgım konuydu fakat nedense adsl modem bölümüne kaydırılmış sebep nedir acaba? Ben muhtemel bir arızadan/sorundan bahsettim mesajda ürünle ilgili bilgi almak niyetinde değilim ki o bölüme kaydırıldı mesaj?? Ayrıca bu mantıga göre konunun birde laptop bölümüne kaydırılması gerekirdi konu içerisinde laptop mevzusu geçtiğine göre.
  • quote:

Teşekkürler

Cagri105 ' e PM atabilirsin.
  • silinen konuların neden silindiği hakkında konuyu açan kişiye bilgi verilmeli.Geyik konulara hiçbirşey olmuyor,insanları uyandırma,aydınlatma amaçlı gayri siyasi olsa dahi durduk yere siliniyor.silinen konulara yazık oluyor.Konunun içinde bir densizin küfür yada hakaret etmesinden dolayı konular silinmemeli.Suçlu olanı banlayın konuyu neden siliyorsunuz.
  • İnternet explorer 7 kullanıyorum. Forumda tıkladığım konuların çoğu yazıları taşmış durumda. Alttaki kaydırma çubuğunu kullanıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLaL ! -- 27 Kasım 2008; 17:55:21 >
  • Diğer arkadaşlardan PM alamıyorum sizce sebebi ne olabilir ?

• Kendi nickime tıklayınca açılmaması , sürekli nükseden bi konu . . Sinirimi bozuyor .

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/showProfile.asp, line 190
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Timeout expired

/js/globalfunctions.asp, line 729
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Timeout expired

D:\WWW\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/globalfunctions.asp, line 729
  • 2 gün önce bişey yazdım neden burayla kimse ilgilenmiyor
  • 5 gün önce yazı yazdım haksız yere ban yedim 4 gün banlardım geldim belki biri bi cvp yazmıştır diye yine cvp yok
    eskiden konu dışına bişey yazınca 10 dk da hemen şikayaetim halledilirdi.
    forumdestek mail. göndericem
    quote:

Orjinalden alıntı: LsR

2 gün önce bişey yazdım neden burayla kimse ilgilenmiyor
  • ikinci el forumunda satılan malzemeler için yazılan fikir mesajlarının mesaj sayısına ilave edilmemesi acaba sadece bendemi gerçekleşiyor yoksa bu genel bir uygulamamı yada ne zamandır böyle bir durum var. teşekkürler
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/tt.asp, line 722
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.