Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapılan ilerleme şu, Sistem Panelindeki " geçici olarak devre dışı " yazısının font boyutu büyütülmüş ve biçim olarak Comic Sans Ms seçilmiş. Oynayın bakalım nereye kadar.
  • Benim sorum çözümsüz mü
  • imzama osmanli tarihi klubunun imzasini eklermisiniz lutfen
  • yakari_ ; Şikayetiniz değerlendirilecektir.

Cihan9999 ; O zaman eğer bir antivürüs vb.. program kullanıyorsanız bu programı deaktif edip tekrar denermisiniz.

BlackF!Re ; Yazılımcı arkadaşa iletiyorum bir sorun var ise düzelitecektir.

teknocel ; lt yapı çalışmaları sırasında bu tur hatalar olabiliyor şuan böyle bir sorun olmaması lazım..

nickimi değiştirdim ; Sizin yüzünüzden ceza alı diye bir durunm yok her ne yaptıysa forum kurallarını ihlal ettiği için ceza almıştır bu sebeble cezaların açılması gibi bir durum (ceza hatalı değilse) söz konusu değildir.

geexer ; İsteğiniz değerlenirilecektir.

aksoy93 ; Şuan için belirttiğiniz türden bir sorun olmaması gerekmekte.

sony kamera ; Resim derken avatar ve imzaları kastediyorsanız bu forumun düzeni için yapılmış bir kısıtlamadır.

YalnızEnes ; Aldıgınız hatayı belirtirmisiniz lütfen.

HiGHWAYMOUSE ; Bu sorun düzeltildi.

rapture ; Bölümsel ceza uygulaması nedeni ile böyle bir kısılama ile karşılaşmışsınız. İlgili bölümdeki aşırı mesajlarınız sonucunda bölümde cezalı konumdasınız belli bir süre sonra uygun görülürse tekrar cezanız kaldırılabilir.

JANT! ; Aynı soruya kaç kere daha cevap vermemiz gerekiyor bilmiyorum ama tekrar cevaplıyorum. Bu özellikler (Sistem paneli ve Hız aşırtma paneli) aktif edildiğinde forumda duyurulacak lütfen tekrar tekrar aynı soru sorulasın

PHI ; Bu sorun yazılımcıların listesinde sıra geldiğinde düzeltmeler yapılacaktır.

1080p ; Gsm aktivasyonunu gerçeklememiş olabilirsiniz.

kurbagaprens ; Öneriniz değerlendirilecektir. teşekkürler

OnuR ; Programcı arkadaşlara iletirim

geexer ; Gsm aktivasyonunu yapmadıgınız için mesajlarınız onaya düşüyor, Gönderdiğiniz iletilere cevap gelmemesi de yönetimin ilgisizliğinden değil, gsm aktivasyonunu gerçeklemediğiniz için özel ileti alamıyorsunuz.

kemal_raul ; Forumda bazı bölümlerde mesaj sayısı artmamaktadır.

Giray Han ; sorunu programcı arkadaşa iletiyorum.

Nihlathak ; Bir sorun oluşmuş olabilir programcı arkadaşlar ilgileneceklerdir.

ACND ve Escoteric ; sorununuz kontrol edilecektir bir sorun var ise tekrar kod gönderilir.

tenekekutu ; Bahsettiğiniz türden genel bir hata bulunmamaktadır muhtemelen sizden kaynaklanan bir durum bu.

lovelymadmex ; İmzanızı profilinizden değiştirmeniz gerekiyor.
  • Forum sayfası açılmıyor bende forum.donanimhaber.com a girdiğim zaman sadece üstteki forum anasayfasındaki cvzip reklamına kadar açılıyor sağdaki reklamlarında hepsi açılıyor ama forumlar gözükmüyor geçmiş dosyaları falan hep sildim ginede girmiyor.Link olunca giriyor...
  • Forum aracılığı ile hepimiz buradayız. alışveriş vs vs. birçok olayda yapılan haksızlıklarda size şikayette bulunulan konularda en azından yazılan mesaja cevap verme tenezülünde bulunsunlar, bir zahmet
  • (�) Bu karakter nedir anlamış değilim. Her kopyala yapıştır yazıda çıkıp duruyor.
    Bir de blog sorunu tam anlamıyla ne zaman giderilebilecek. ?

Kolay gelsin...
  • Yeni reklamımız hayırlı olsun..

• sn yönetici

Sunucu Teknolojileri ve Donanımları
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_545/tmode_1/smode_1/p_1/tt.htm

linkde belirttiğim bölümde benim açtığım faydalı konular vardı. Bir kısmı duruyor fakat sanırım eksikler var.

İncelemenizi ricaediyorum.
  • sn yönetici bir üstdeki mesajımda belittiğim sorunun tarayıcıdan kaynaklı olduğunun farkına vardım

opera

Mozilla Firefox

linkdeki konuyuda tarayıcının sebep olduğu hatadan dolayı yanlışlıkla açtım

http://forum.donanimhaber.com/m_27859961/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 17 Kasım 2008; 13:55:31 >
  • oyun.donanımhaber 'de kesinlikle bir sorun olduğunu söyleyebilirim. Forumun diğer kısımları gibi değil. Çok yavaş. oyun.donanımhaber altındaki konulara girip bir gözlem yapın. Farkı bariz göreceksiniz.
  • adminler sadece hızlı cevap yazabiliyorum cevap a tıkladığımda bu özellik kapalı diyorne yapmalıyım
  • Şu konulara büyük font ve kalın harfler ile ''F'' vs yazıp devamını getirme olayına bir çözüm bulsanız. Espri yapmaya çalışan bazı arkadaşlar yüzünden konular oldukça kirleniyor. Artık bunu da bazı şeyler gibi yasaklar mısınız bilmem ama bir çözüm getirilirse gerçekten iyi olacak.
  • Elemanın biri insanları kandırıp, zayıflama tozu satayım ve para kazanayım diye sağlık bölümünün resmen içine ediyor. İşi artık alay noktasına ve iyice reklama döktü. Lütfen yaptırım uygulansın.

http://forum.donanimhaber.com/m_27846957/mpage_1/key_//tm.htm#27885103 (şikayet ettim)

http://forum.donanimhaber.com/m_22794252/mpage_6//tm.htm#27885019

http://forum.donanimhaber.com/m_27704232/tm.htm
  • Bu hesabım 4gün banlanmıştı ve süresi bitmiş.Hesabımın silinmesini veya süresiz banlanmasını talep ediyorum.Zira böyle seviyesiz ve insanların dinleri bile hiçe sayılan ortamda adımın anılmasını istemem...
    Gereği yapılsın aksi taktirde farklı yollara başvurmak zorunda kalacağım.....
    Bu konuda forumdesteğede mail yazdım kapamamışlar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxymus41 -- 18 Kasım 2008; 23:53:16 >
  • quote:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/showProfile.asp, line 190

böyle bir hata oluyor herhangi bir kullanıcının profiline girmek isteyince

uzun süredir böyle bir hata mecvut
  • sayın forum yönetımı.
    benim açtıgım mesajlarda...onay beklenıyor...şeklinde yazı çkıyor, ve cevapla kısmından bu mesaja cevap yazılmıyor,sanki kilitli gibi.bana mesaj yazmama yasagı mı kondu.lütfen incelermısınız.slml.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMİRCİEFE

sayın forum yönetımı.
    benim açtıgım mesajlarda...onay beklenıyor...şeklinde yazı çkıyor, ve cevapla kısmından bu mesaja cevap yazılmıyor,sanki kilitli gibi.bana mesaj yazmama yasagı mı kondu.lütfen incelermısınız.slml.

Bunun nedeni profilinize cep telf. numaranızı girmemeniz ya da girdiğiniz halde cep telf. gelen onay kodunu profilinize girmemenizdir.

Cep telf. numaranızı profilinize girerseniz sorun halolur. Onaya takılmadan ileti atabilirsiniz..
  • SÜREKLİ MESAJ ATIYORUM AMA MESAJ SAYIM 221 DE TAKILI KALDI.LÜTFEN DÜZELTİN.SAYGILARIMLA.
  • Kendimizi uzaklaştırmamız durumda uyarı puanlarımız siliniyormu?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.