Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: virtual memory

quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

quote:

geçenlerde the web'in açtığı vista ile ilgili başlığı microsoft işletim sistemleri bölümüne almanızı ve konuda ciddi bir temizlik yapmanızı iştemiştim-şikayet ile-siz yalnışlıkla sildiniz galiba

Konu üst konu idi ve bizde üst konuları incelerken gördüğümüz kadarı ile konu içerisinde özellikle Pm den olamak üzere torrent linkleri ve lisansız içerik paylaşımları söz konusu olmuş. Bu durumda bizde konuyu komple kaldırmaya karar verdik.

İlginize Teşekkürler...

yenisi açılabilirse sevinirim. son zamanlarda pek çok kişi vista ile ilgili srunlarıyla alakalı başlıkar açmaya başladı.bunlaı tek başlıkta toplamış oluruz.(yazım hataları için özür dilerim.malum bayram tatili.misafirlikteyiz kuzenimin bilgisayarından yazıyorum,,,,,,)

cevap bekliyorum saatlerdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

geçenlerde the web'in açtığı vista ile ilgili başlığı microsoft işletim sistemleri bölümüne almanızı ve konuda ciddi bir temizlik yapmanızı iştemiştim-şikayet ile-siz yalnışlıkla sildiniz galiba

Konu üst konu idi ve bizde üst konuları incelerken gördüğümüz kadarı ile konu içerisinde özellikle Pm den olamak üzere torrent linkleri ve lisansız içerik paylaşımları söz konusu olmuş. Bu durumda bizde konuyu komple kaldırmaya karar verdik.

İlginize Teşekkürler...

yenisi açılabilirse sevinirim. son zamanlarda pek çok kişi vista ile ilgili srunlarıyla alakalı başlıkar açmaya başladı.bunlaı tek başlıkta toplamış oluruz.(yazım hataları için özür dilerim.malum bayram tatili.misafirlikteyiz kuzenimin bilgisayarından yazıyorum,,,,,,)

İlk önce belirtemlim burada sorduğunuz yada bildirdiğiniz bir şeyin hemen yanıtını alamayabilirsiniz. Kaldı ki eskisine nazaran daha hızlı cevaplamaya çalışıyoruz.

Bir konunun üst konu olabilmesi için gerekli çalışma yapılır. Yönetimde uygun görürse konuyu üst konu yapar. Ama hali hazırda üst konu olabilecek bir çalışma yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlginize Teşekkürler...

İlk önce belirtemlim burada sorduğunuz yada bildirdiğiniz bir şeyin hemen yanıtını alamayabilirsiniz. Kaldı ki eskisine nazaran daha hızlı cevaplamaya çalışıyoruz.

Bir konunun üst konu olabilmesi için gerekli çalışma yapılır. Yönetimde uygun görürse konuyu üst konu yapar. Ama hali hazırda üst konu olabilecek bir çalışma yok.

OK

• mobil bölümde kurallarda telefonlarla ilgili sorular o telefonun olduğu topiklerde tartışılır ve oraya sorular sorulur diye bir kuralımız var vede çok güzel bir kural ancak mobil bölümdeki telefonlar için olan topikler fazla göze batan yerlerde değil hatta bazıları 2.sayfalarda bizim insanlarımız(bende dahil) yeni konu açarken arama yapmadığımız için bu ana konuların ya sabitlenmesi gerekiyor yada başka bir çözüm...
  • server yazılımları ve server işletim sistemleri hakkında bir bölüm açılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 29 Ekim 2005, 23:18:48 >
  • ben olumlu bi elestiride bulunmak istiyorum... forumda soruma karsilik hakaret iceren bi yaziyi sikayet ettim ve hemen o yazi forumdan kaldirildi.bunun için ve bu ilgi için çok tesekkürler...
  • ABİ FORUMUN TARİHİNDE SORUNMU VAR
    KOLAY GELSİN 31 EKİMDEN MSJ VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: pmmor

mobil bölümde kurallarda telefonlarla ilgili sorular o telefonun olduğu topiklerde tartışılır ve oraya sorular sorulur diye bir kuralımız var vede çok güzel bir kural ancak mobil bölümdeki telefonlar için olan topikler fazla göze batan yerlerde değil hatta bazıları 2.sayfalarda bizim insanlarımız(bende dahil) yeni konu açarken arama yapmadığımız için bu ana konuların ya sabitlenmesi gerekiyor yada başka bir çözüm...

Arama Özelliğimiz için
    http://forum.donanimhaber.com/search.asp
    Yukarıdaki linkten faydalanabilirsiniz...

• quote:

server yazılımları ve server işletim sistemleri hakkında bir bölüm açılabilir mi?

Yönetim olark toplantı gündemine dahil edilmiştir.
    Tekrar bilgi verlecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burcuk

ben olumlu bi elestiride bulunmak istiyorum... forumda soruma karsilik hakaret iceren bi yaziyi sikayet ettim ve hemen o yazi forumdan kaldirildi.bunun için ve bu ilgi için çok tesekkürler...

Biz teşekkür ederiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak

ABİ FORUMUN TARİHİNDE SORUNMU VAR
    KOLAY GELSİN 31 EKİMDEN MSJ VAR

Link verebilirmisiniz ?
  • Selamlar...Siteye söyle radio yada şöyle değişik müzikler çalacak bişiler olamazmı mesela foruma girdiğimiz zaman burada epey vakit geçiriyoruz burda biraz müzik dinleriz hemde ama biri bitcek biri başlıycak bence süper olur bunu bir yerde görmüştüm harikaydı benim tavsiyem bu site zaten çok canlı daha da canlı olur die düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: divxman

Selamlar...Siteye söyle radio yada şöyle değişik müzikler çalacak bişiler olamazmı mesela foruma girdiğimiz zaman burada epey vakit geçiriyoruz burda biraz müzik dinleriz hemde ama biri bitcek biri başlıycak bence süper olur bunu bir yerde görmüştüm harikaydı benim tavsiyem bu site zaten çok canlı daha da canlı olur die düşünüyorum...

zaten 56k ile bağlanıyorum hiç mi giremiyeyim siteye
    müzik dinlemek isteyen kendi bilgisayarındakileri dinlesin
  • 3dmark 2005 in eklenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/tt.asp, line 534

eski sql hatası daha insaflıydı.
    dhyi yavaşlatmıyordu.
    adsl sanki 56k
  • profilde değişiklik yaptığımızda kaydettiğimzde sayfa görüntülemiyor hatası alıyoruz
  • Yazılımsal hataların hepsinden haberimiz var. Yazılımsal hatalar yavaş yavaş çözülmekte.
  • kurallar gaLİBA SIRF BİZİM İÇİN HERHALDE
  • CoNeWaRın eski avatarına dönmesini talep ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: anime

CoNeWaRın eski avatarına dönmesini talep ediyorum

böyle önemli bi topicte espri yapan kişinin ceza almasını talep ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.