Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Forum Kuralları Arasına 9 Maddeye ilaveten YÖK eleştirilemez diye bir madde mi var acaba ki Yök ile alakalı yazılan mesajlar anında siliniyor?

Tekrarlamaktan Nefret ediyorum ama bir cevap almak hakkımdır diye düşünüyorum

Direkt olarak böyle bir şey yok. Ama "Genel" olarak yayın politikamız gereği hiç bir kurum, kuruluş yada kişi hakkında maksadını aşan konuların tartışılması izin vermiyoruz.
    Direkt olarak açıtığıuz konuda sizin yazdığınız mesaj seviyeli olabilir, Ancak 2. maddede ve 9. maddede belirtildiği üzere forumda açılması yasak olan konular mevcut. Hal böyle olunca belirttiğiniz konu silinmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: phatoshwest

Forumrobotu (email üyelik sistemi) linkleri yanlış veriyor. Bilginize.
    Fazladan bir upload kelimesi ekliyor.

http://forum.donanimhaber.com/upload/fb.asp?m=4554032

Gerekli araştırma ve çalışma yapılacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

extra bilgi bolumune 3dmark 2005 inde eklenmesini taleb ediyorum

CONEWAR herkese cewap wermişsinde bir buna bişey dememişsin

olumlu yada olumsuz bir cewap wersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

Actığımmmm forumuuuuu kaybetttimmm!!!!!!

1-) Actıgım forumlar Benim Forumlarım da gorunmuor!!! (su anda hala aktif forumum var.!)
    2-) Kaybolan forumum adminler tarafindan silindiyse neden uyarı almadım..!

HELP me..!

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=105993
    açtığınız konulara ve gönderdiğiniz mesajlara bu linkten bakabilirsiniz.
    Her mesaj yada konu silindiğinde "her defasında" uyarı maalesef yapamıyoruz. Çünkü silinen konuşar ve mesajlar bir hayli fazla.

Peki yanda da gordugun gibi attıgım mesajları sayan sayac neden calismior..?

ve actigim forumun kimseye zararı yoktu. Buraya istediginizi yazabilirsiniz dediginiz yerde

Sadece birini secebilirsiniz hangisi: AT AVRAT SİLAH SİGARA İCKİ SEX

die bi anket acmistim. Bu konu sizce sakıncalı mı??

• quote:

quote:

quote:

Actığımmmm forumuuuuu kaybetttimmm!!!!!!

1-) Actıgım forumlar Benim Forumlarım da gorunmuor!!! (su anda hala aktif forumum var.!)
    2-) Kaybolan forumum adminler tarafindan silindiyse neden uyarı almadım..!

HELP me..!

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=105993
    açtığınız konulara ve gönderdiğiniz mesajlara bu linkten bakabilirsiniz.
    Her mesaj yada konu silindiğinde "her defasında" uyarı maalesef yapamıyoruz. Çünkü silinen konuşar ve mesajlar bir hayli fazla.

Peki yanda da gordugun gibi attıgım mesajları sayan sayac neden calismior..?

ve actigim forumun kimseye zararı yoktu. Buraya istediginizi yazabilirsiniz dediginiz yerde

Sadece birini secebilirsiniz hangisi: AT AVRAT SİLAH SİGARA İCKİ SEX

die bi anket acmistim. Bu konu sizce sakıncalı mı??

İlk önce forum kurallarını bir okumayı deneyin. Sanırım ondan sonra zaten sakıncalı olup olmadığı konusunda kendiniz de bir fikir sahibi olacaksınız.

Konu Dışı bölümünde Motor Sporları bölümü hariç attığınız mesajlar post sayısına eklenmiyor.

• quote:

quote:

extra bilgi bolumune 3dmark 2005 inde eklenmesini taleb ediyorum

CONEWAR herkese cewap wermişsinde bir buna bişey dememişsin

olumlu yada olumsuz bir cewap wersen...

Arada atlamışız sanırım.
    Bu türlü forumdaki kodlama yapılması gereken konuları önce yönetimde ele aldıktan sonra karar verilmektedir. Size buradan tek başıma olumlu yada olumsuz bir cevap vermem mümkün değil.
    Konu görüşülmek üzere not alınmıştır.

• geçenlerde the web'in açtığı vista ile ilgili başlığı microsoft işletim sistemleri bölümüne almanızı ve konuda ciddi bir temizlik yapmanızı iştemiştim-şikayet ile-siz yalnışlıkla sildiniz galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtual memory

geçenlerde the web'in açtığı vista ile ilgili başlığı microsoft işletim sistemleri bölümüne almanızı ve konuda ciddi bir temizlik yapmanızı iştemiştim-şikayet ile-siz yalnışlıkla sildiniz galiba

Konu üst konu idi ve bizde üst konuları incelerken gördüğümüz kadarı ile konu içerisinde özellikle Pm den olamak üzere torrent linkleri ve lisansız içerik paylaşımları söz konusu olmuş. Bu durumda bizde konuyu komple kaldırmaya karar verdik.

İlginize Teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: virtual memory

geçenlerde the web'in açtığı vista ile ilgili başlığı microsoft işletim sistemleri bölümüne almanızı ve konuda ciddi bir temizlik yapmanızı iştemiştim-şikayet ile-siz yalnışlıkla sildiniz galiba

Konu üst konu idi ve bizde üst konuları incelerken gördüğümüz kadarı ile konu içerisinde özellikle Pm den olamak üzere torrent linkleri ve lisansız içerik paylaşımları söz konusu olmuş. Bu durumda bizde konuyu komple kaldırmaya karar verdik.

İlginize Teşekkürler...

yenisi açılabilirse sevinirim. son zamanlarda pek çok kişi vista ile ilgili srunlarıyla alakalı başlıkar açmaya başladı.bunlaı tek başlıkta toplamış oluruz.(yazım hataları için özür dilerim.malum bayram tatili.misafirlikteyiz kuzenimin bilgisayarından yazıyorum,,,,,,)

• quote:

Öneriniz için teşekkürler ama bunu daha önce üst yönetimden bir admin açıklamıştı. Şu an PM yerine Öİ yada başka bir şey kullanılması düşünülmüyor.

nedenkine pm ne bir terim ne de özel ad. sadece ingizlice özel iletinin kısaltılması. pm de ısrar edilmesi çok anlamsız.
  • Bu konuduşındaki üst konular çok fazla değlilmi, yakında sayfanın yarısnı kaplaaycak. bütün konuları 1 başlık altında toplansa olmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

quote:

Öneriniz için teşekkürler ama bunu daha önce üst yönetimden bir admin açıklamıştı. Şu an PM yerine Öİ yada başka bir şey kullanılması düşünülmüyor.

nedenkine pm ne bir terim ne de özel ad. sadece ingizlice özel iletinin kısaltılması. pm de ısrar edilmesi çok anlamsız.

Yönetim tüm görüşlere saygı duymakta, ancak bunların uygulanıp uygulanmaması kararı da yönetime ait bir durum sonuçta.

Sizlerinde bu tip konularda yönetiminin almış olduğu kararlara saygı göstermenizi rica ederiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

Bu konuduşındaki üst konular çok fazla değlilmi, yakında sayfanın yarısnı kaplaaycak. bütün konuları 1 başlık altında toplansa olmaz mı ?

Şu anda geçici olarak duran 5 adet üst konu bulunmaktadır. Kısa süreler sonunda bunların bir çoğu zaten kaldırılacaktır.

İlginize Teşekkür Ederiz...
  • Fethullah Gülen ile ilgili yazıma ne oldu acaba ? Saygılar
  • Yazınız forum kuralları 2. 4. ve 9. maddelerine aykırı olduğundan dolayı silinmiştir. Lütfen bu tip başlıklar açmayınız.

Forum kuralları içinhttp://forum.donanimhaber.com/register.asp linke lütfen göz atınız.
  • çok fazla üst konu var özellikle konu dışı bölümünde
    bence en fazla 3 olsa daha iyi olur
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: morcin.

çok fazla üst konu var özellikle konu dışı bölümünde
    bence en fazla 3 olsa daha iyi olur
    saygılar

iki mesaj üstte gerekli cevap verilmişti.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

Bu konuduşındaki üst konular çok fazla değlilmi, yakında sayfanın yarısnı kaplaaycak. bütün konuları 1 başlık altında toplansa olmaz mı ?

Şu anda geçici olarak duran 5 adet üst konu bulunmaktadır. Kısa süreler sonunda bunların bir çoğu zaten kaldırılacaktır.

İlginize Teşekkür Ederiz...

• kusura bakmayın burda yazılmıs ben gormedım lutfen silin :(

http://forum.donanimhaber.com/m_45651xx/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 28 Ekim 2005, 20:52:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BesTCooL

kusura bakmayın burda yazılmıs ben gormedım lutfen silin :(

http://forum.donanimhaber.com/m_45651xx/tm.htm

Belirrtiğiniz mesaj silindi
  • tesekkurler ıyı calısmalar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.