Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son yapılan değişiklikten sonra olsa gerek uyarı maillerim gelmemeye başladı.
    nedense daha önce de aynı sorunu yaşıyordum. ve bişekilde yöneticilerden biri
    çözmüştü. ama sistemden kaynaklanan bişey bunu biliyorum. sorunumun en kısa zamanda
    çözülmesi dileği ile yeni yapılanmanızda başarılar dilerim.

• forumda bazen aynı şeyler tekrar açılıyor.her ne kadar kurallar gereği arama yapmadan konu açmak yasak olsasd bu bazen olabiliyor.mesela ben.

şöyle bişi yapsak.mesela bir forumda BUNDAN SONRA AÇILMASI GEREKMEYEN KONULAR diye bir başlık ve bununda altına zaten var olan ve çok öenmli bazı mesajların linkini versek
    1-cd nasıl yazılır?
    2-rapidde trafik engeline son
    3-windows xp kurulum yardımı
    4-rapid indirme rehberi
    5-vs vs.
    gibi.Böylece en azından site biraz daha rahatlamazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

bir öneri:

gereksiz mesajlardan kurtulmak ve sadece post arttırmak için atılan +1 bunun gibi şeylerden kurtulmak için yazılan cevaplarda bir karakter sınırlaması getirilebilir.
    mesela 5 karakterden daha az yazı kısıtlaması getirilebilir.

bu hem 2 dakika bekletme olayınıda ortadan kaldırır. yada en azından 1 dk ya filan dusurulur.

cunku 2 dakika hızlı yazı yazan biri için çok uzun bir sure.
    gereksiz mesajları önleyelim derken birçok gerekli mesajda arada kaynıyor.
    benim 2 dakika beklemeye tahamulum yok onun için birçok sorulara cevap wermeden okuyup geçiyorum.

haala bir cwp weren olmadı
    olumlu yada olumsuz bir kelime yazılabilirdi.

dikkate alınmayacaksa boşu boşuna burda kafa patlatıp forum nasıl daha iyi olur diye düşünmeyelim

ayrıca hertaraf reklam doldu bukadar reklam alan bir yer kar ediyormu etmiyrmu.
    ediyorsa bu forumu bugünlere taşıyan kullanıcılara bir kıyagı olmazmı.
    mesela ayda bir çekilişle ufak hediyeler dagıtılabilir.

5 Karakter sınırlaması getirsek boşluk koyan ya da .... koyanlar illa çıkıp inadına deleceklerdir. Yani insanların bir şeyi yapmasını önleyecekseniz çok iyi önlemeniz gerekiyor yoksa herkes bu yolla devam edecektir.

Forum kar edemiyor, zira yatırım yapmak zorunda ve kaliteli hizmet vermek için uğraş vermek zorunda. Dolayısıyla benimde düşüncelerimden (farklı şekilde) olan bu düşünceyi gerçekleştirecek bütçemiz ne yazık ki yok. Sponsor olmak isteyen firmalar olabilir ama biz bölüm sponsorluğu ya da benzer şeyleri firmalarla bu konularda anlaşamadığımızdan dolayı yapamıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: khn

Önerilerim ve İsteklerim ;

1-Malum çift nick kullanan arkadaşlar oluyor vede sizlerin bunu hep tespit etmeniz mümkün değil.

Bunun için bir şey düşünüyormusunuz?

2-Site'nin arabirimini biraz daha sadesel olarak değiştirmeyi düşünüyormusunuz? Veya değiştirme hazırlığı aşamasındamısınız yoksa ilelebet böylemi kalacak

3-Ülkemizde her ne kadar Dial-up kullanıcılarıda olsada, adsl'den giren üye sayısı bayağı çok.

Bir aksilik olmaz, 1 Kasımdan sonra minimum hız 512kpbs olursa;

Avatar resmini yanındaki çizgiye kadar genişletmeyi vede boyutunun biraz daha arttırabilmeye izin vermeyi düşünüyormusunuz? Yada öyle düşünüyor gerekli alan için sıkıntınız varda mı bunu yapamayacaK durumdasınız?

4-Donanimhaber.com'u donanimhaber.com yapan en iyi 3 şeyi söyleyebilirmisiniz?

5-PClabs, Darkhardware gibi "ürün incelemesi yapacak seviye gediğinizi düşünüyormusunuz?

6-İmza profilinde, otomatikman eklenecek,AMD,Intel,Ati,Nvidia gibi resimlerinin üzerine kullanıcıların sistemlerini yazabilecekleri özellik eklemeyi düşünürmüydünüz?

7-Bu aralar forum bir çalışıyor bir çalışmıyor? Neden?

8-Bu son soru.Bu sorular çokmu fazla (Aklınca espiri yaptı)

Birde gerçekten en azından "Konu dışı "bölümüne Bir resim köşesi olsa çok çok güzel olur.

Ama resimleri, direk linkten full ekran kaplayacak şekilde değil, küçük önizlemeli linkle koyulursa güzel olur.

Ben Yazılım genel,Microsoft İş.Sis.Kısmında bir arkadaş açmıştı, wallpaper,masasütü fotolar buraya şeklinde, gerçekten çok düzenli oluyor imageshackten....

1. Çift nick kötü niyetle kullanılmadığında çok büyük problem değil ama bu aralar fark ettiklerimizi kitliyoruz diğer fark edilmeyecek şekilde de kullanmak kişi için eziyete dönüşebiliyor. O yüzden çözüm kişinin özel bilgilerini cookie ile çekmeden halletmeye çalışıyoruz. Zira cookie ile karşılaştırırsak tespit artar ama internet üzerinde bu tür sistemler kullanmak hoş değil.

2. Şu an yeterince sade zaten. İlerde AspPlaygorund yeni versiyon çıkardığında yeni arayüzler ve seçilebilir şekiller düşüncelerimiz arasında. Fakat burasının görsel bir site olmadığını sadeliğe önem verdiğini ve önceliğinin bilgi olduğunu unutmayalım. Mesela google'ı düşünün bu soru ona sorulsa ilelebet olmasada yıllarca öyle kaldığı ve kalacağı söylenebilir.

3. Alan sıkıntımız, teknolojik gücümüz ve yatırımlarımız Türkiye'de çok önemli bir noktada. Bir sorunumuz yok ama biz önceliği mesaja vermek istiyoruz ve avatar veya imzadaki resim sınırlamalarımız çok ciddi. Nedenide grafikleri değil özgün bilgileri ön plana çıkarmak.

4. Programlama gücü, teknik alt yapısı ve pazarlama gücü.

5. Türkiye'de bahsi geçen sitelere çok fark atmış durumdayız fakat amacımız onlar gibi olmak değildi zaten. Başka projelerimiz var ve geleceğin o yönde ilerleyeceğini düşünmekteyiz.

6. Bu tür görsel şeylerden ziyade daha başka yapacağımız daha önemli şeyler olduğunu düşünmekteyiz.

7. Sunucu tarlamıza yeni sunucular eklemekte ve ayarlar yapmaktayız. Kısaca yine bir teknolojik geçiş dönemi yaşadığımız için bu aralar kesintiler ve sorunlar olacaktır.

8. Değil ve dışardan bakış açısı ile normal.

Forumun galeri kısmı var orası genelde bu işlevi görmekte. Ama konu dışına resim bölümü yapmak çok getirisi olacak bir şey olduğunu düşünmüyorum zira genelde en iyisi kendi haline bırakıp kullanıcıların içerik kararlarını vermesini izlemek en iyisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: cosef

forumda bazen aynı şeyler tekrar açılıyor.her ne kadar kurallar gereği arama yapmadan konu açmak yasak olsasd bu bazen olabiliyor.mesela ben.

şöyle bişi yapsak.mesela bir forumda BUNDAN SONRA AÇILMASI GEREKMEYEN KONULAR diye bir başlık ve bununda altına zaten var olan ve çok öenmli bazı mesajların linkini versek
    1-cd nasıl yazılır?
    2-rapidde trafik engeline son
    3-windows xp kurulum yardımı
    4-rapid indirme rehberi
    5-vs vs.
    gibi.Böylece en azından site biraz daha rahatlamazmı?

Bu tür şeyleri biz hazırlasak bile kullanıcılar inlemeyip, bakmayıp yine konu açacaklardır. Bu tür şeyleri engellemek için her kullanıcının başına bir kişi vermek gerek o yüzden çok zor. Acemi kullanıcılar eğitimide sevmedikleri için bu tür sorunlar ne yaparsak yapalım forumda olacaktır. Yinede modlarımız şu anda sizin isteklerinize benzer çözüm yolları peşindeler.

• quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

son yapılan değişiklikten sonra olsa gerek uyarı maillerim gelmemeye başladı.
    çözmüştü. ama sistemden kaynaklanan bişey bunu biliyorum. sorunumun en kısa zamanda

Email sorunu yine yaşıyoruz bunu bu sefer bir daha hiç sorun çıkartmayacak şekilde çözeceğiz bu kadar sorun yaşamak bizimde hiç istemediğimiz ve sıkıntı veren bir şey.

• quote:

Orjinalden alıntı: meçhul gazi

topic başlıklarında yazıyor hani daha topice girmeden

Sayfa: << < önceki 1 2 3 4 [5]

die mesela direk en sona giriyorum mesele 9 var donanomdaki resmi sürücülrde 9 a basıyorum burda böyle bir mesaj yok diyor topice giriyorum içerden ilerlemeye çalışıyorum bakıyorum 7 sayfa var

bir kaç topicte daha böyle oluyor

http://forum.donanimhaber.com/m_922771/mpage_9/tm.htm

mesela burda

Bu uzun zamandır olan bir sorun, çözümü ile uğraşacak vaktimiz olmadığı için bu şekilde bıraktık zira acileyeti olanlarla ilgileniyoruz. Ama sanırım yakında bunuda çözmek zorunda kalacağız.

• quote:

Orjinalden alıntı: gun

quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

son yapılan değişiklikten sonra olsa gerek uyarı maillerim gelmemeye başladı.

Email sorunu yine yaşıyoruz bunu bu sefer bir daha hiç sorun çıkartmayacak şekilde çözeceğiz bu kadar sorun yaşamak bizimde hiç istemediğimiz ve sıkıntı veren bir şey.

peki bu sorun esnasında atılan mesajların uyarıları düzelince gelecek mi ? yoksa biz bu kayıp zaman zarfı içindeki mesajları düzelse bile uyarılamadığımız için tek tek takip etmek zorunda mı kalacağız? bu sorun yüzünden mesaj atmaya çekiniyorum, çünkü mesajıma verilen cevapları takip etmek biraz uğraştırıyor :S

• quote:

Orjinalden alıntı: gun

quote:

Orjinalden alıntı: meçhul gazi

topic başlıklarında yazıyor hani daha topice girmeden

Sayfa: << < önceki 1 2 3 4 [5]

die mesela direk en sona giriyorum mesele 9 var donanomdaki resmi sürücülrde 9 a basıyorum burda böyle bir mesaj yok diyor topice giriyorum içerden ilerlemeye çalışıyorum bakıyorum 7 sayfa var

bir kaç topicte daha böyle oluyor

http://forum.donanimhaber.com/m_922771/mpage_9/tm.htm

mesela burda

Bu uzun zamandır olan bir sorun, çözümü ile uğraşacak vaktimiz olmadığı için bu şekilde bıraktık zira acileyeti olanlarla ilgileniyoruz. Ama sanırım yakında bunuda çözmek zorunda kalacağız.

mewluth cevabı iletmişti sağoluns

• yeni şikayet butonu , biraz kötü olmuş, şu açıdan, transparan bir görüntüye sahip olsa, arka fonu beyaz olduğu için mesaj kutucuklarında göze pek iyi gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

/>

yeni şikayet butonu , biraz kötü olmuş, şu açıdan, transparan bir görüntüye sahip olsa, arka fonu beyaz olduğu için mesaj kutucuklarında göze pek iyi gelmiyor.

Düzeltildi, kısa zamanda değiştirilir

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 24 Ekim 2005, 11:26:09 >

• extra bilgi bolumune 3dmark 2005 inde eklenmesini taleb ediyorum

ayrıca yeni şikayet sistemi iyi olmuş fakat bir an önce Türkçeleştirilirse çok daha iyi olur
    şu an yarı ingilizce yarı Türkçe çok abuk bir durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 24 Ekim 2005, 10:38:22 >
  • Sayın admin ve mod arkadaşlar konu dışında yardıma muhtaç insanlara faydası dokunan bir üst konu vardı 2 gün girmedik diye ankaralıların geleneksel buluşması ile yer değiştirilmiş. Sayın yöneticiler bu yanlışlığın en kısa zamanda düzeltileceği umudunu taşımaktayım...

Link aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_4079013/mpage_3/key_//tm.htm#4476010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 24 Ekim 2005, 15:58:20 >
  • Sevgili Gun
    Ben konuların sıralanışı hakkında geçen yıllarda görüş belirtmiştim
    Ama ilgilenen olmamıştı
    Konulara takip etmede geçen seneki büyük değişimden sonra soğudum

Şöyleki eskiden en sün girdiğim tarihten itibaren forumdaki aktif konuları tek sayfada sıralayabiliyordum
    Veya tarih seçerek de aynısını yapabiliyordum
    Ben bu özelliğin tekrar kazandırılmasını istiyorum
    Resmi de fardı bulursam tekrar buraya koyarım

Konu ile ilgili geçmiş topicler aşağıdadır.
    Olumlu yaklaşım umuyorum
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=851676&key=konular
    http://forum.donanimhaber.com/m_909785/mpage_1/key_aktif//tm.htm#912373
    http://forum.donanimhaber.com/m_841458/mpage_2/key_aktif//tm.htm#843269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Ekim 2005, 16:27:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramirez007

Sayın admin ve mod arkadaşlar konu dışında yardıma muhtaç insanlara faydası dokunan bir üst konu vardı 2 gün girmedik diye ankaralıların geleneksel buluşması ile yer değiştirilmiş. Sayın yöneticiler bu yanlışlığın en kısa zamanda düzeltileceği umudunu taşımaktayım...

Link aşağıda

Cevap alacağımı umuyorum
  • şikayet butonunun uymaığını söyleyecektim,bi arkadaş söylemiş zaten,

ayrıca ticket sistemi hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramirez007

Sayın admin ve mod arkadaşlar konu dışında yardıma muhtaç insanlara faydası dokunan bir üst konu vardı 2 gün girmedik diye ankaralıların geleneksel buluşması ile yer değiştirilmiş. Sayın yöneticiler bu yanlışlığın en kısa zamanda düzeltileceği umudunu taşımaktayım...

Link aşağıda

Pakistan ile ilgili konu var gündemde. O topic de şu anda aynı amaca hizmet ediyordu. İkisi birden kalmasın diye birini indirdik.

• http://forum.donanimhaber.com/m_4508808/tm.htm
    şimdi burada olan olayda ben kasıt görüyorum eğer bu olayı yapan arkadaş(mod,yönetici v.b.)kimse nedenini yazarsa sevinirim.Yada şöyle söyleyeyim diğer sitelerin linkleri dururken sadece bir tane sitenin linki silinirse diğerleride silinmeli diye düşünüyorum.Kurallarda şu şekilde bir olay varsa yani istediğimiz sitelerin linklerini sileriz istediklerimizide serbest bırakırız o zaman yaptığınız olayı anlayışla karşılarım.kurallarda bu yoksa o zaman neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pmmor

http://forum.donanimhaber.com/m_4508808/tm.htm
    şimdi burada olan olayda ben kasıt görüyorum eğer bu olayı yapan arkadaş(mod,yönetici v.b.)kimse nedenini yazarsa sevinirim.Yada şöyle söyleyeyim diğer sitelerin linkleri dururken sadece bir tane sitenin linki silinirse diğerleride silinmeli diye düşünüyorum.Kurallarda şu şekilde bir olay varsa yani istediğimiz sitelerin linklerini sileriz istediklerimizide serbest bırakırız o zaman yaptığınız olayı anlayışla karşılarım.kurallarda bu yoksa o zaman neden?

olayda bir kasıt yok. Bu tür linkler göze çarptıkça sisteme kayıt ediliyor ve yazıldıklarında **** şeklinde gözüküyorlar. Ama hepsini tek tek aramamız çok zor ancak göze çarptıkça yada sizler bizi uyardıkça ekliyoruz hemen. İlginize teşekkürler.

• wishne ilgine teşekkür ederim...

1-forum gün içerisinde ve bazı zamanlarda http 500 hatası veriyor.
    2-özel mesajlarda 2 gündür bu kadar kısa zamanda mesaj atamazsın uyarısı alıyorum ve mesaj yollayamıyorum.foruma girdiğimde denediğimde bile...
    3-şu anda forum kuralları(mobil bölümde) tam olarak geçerli olmasına rağmen (yetişemediğinizi biliyorum) hala gereksiz mesajlar bulunuyor.Bunu önlemek için başka ne yapmamız gerekiyor(yönetim ve üyeler) bunu başka sitelerde de yaşadığım için soruyorum çözüm ne olabilir.Bazı sitelerde kuralları okunmadan foruma geçiş yapılmıyor yani kuralları bir kere okumadan foruma geçiş yok bu olay uygulanabilir mi?uygulansa yararlı olur mu? gibi soruları çözmemiz gerekiyor.eğer burası bir aile ve paylaşım merkeziyse..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.