Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avartar a kendi ekleyecegimiz resimlerin boyutu bitaz arttırılabilirmi acaba.
    bir resim koyim dedim de 64x64e getirdim hiçbirşey belli olmuyor.
    7 kb yeterli fakat 64x64 te bişey belli olmuyor.
    en az 7kb 90x90 yada 100x100 olamazmı acaba.

ayrıca resim ekleme çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 7 Kasım 2005, 20:22:07 >
  • yeni başlık açamıyorum, yeni konuya tıkladığımda sayfa bekliyorda bekliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion2

Lómion nickim hala açılmadı süresiz banmı aldım?

açılma tarihi 7 Kasım 2005

Bugün 7si değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Akrep

ya bi ara ben modlardan bi istekte bulunmuştum yani bi talebim olmuştu şöle bi olay forum da server donımları ve server yazılımlari için bi grup açılabilirmi diye ama hiç bir gelişme ve hiç bir haber yok ortada acaba kotumu karşılandı aslında guzel bi olay olurdu neyse olmasa bile bi cevap verilseydide olurdu ama bi forum dahada buyumek istiyor ise böle adımlar atılmalı bence...

Bunu cevapladığımızı zannediyordum. Çünkü bu konu yönetimde görüşüldü. 29 Ekim günü bunun için bir mesaj almışım. PM den. Ayrıca toplantı kayıtlarında da konu görüşüldüğü yazıyor.

Şu an bu tip bir konu başlığı daha açmak gibi bir düşüncemiz yok. ancak ilerleyen zamanlarda da açmayız anlamına gelimiyor...

• Benim açtığım "YÖK E HAYIR" başlığı neden kapatıldı? Modlardan bazılarının politik duruşuna mı uymadı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

avartar a kendi ekleyecegimiz resimlerin boyutu bitaz arttırılabilirmi acaba.
    bir resim koyim dedim de 64x64e getirdim hiçbirşey belli olmuyor.
    7 kb yeterli fakat 64x64 te bişey belli olmuyor.
    en az 7kb 90x90 yada 100x100 olamazmı acaba.

ayrıca resim ekleme çalışmıyor

Avatar yükleme ile ilgili problem bilgimiz dahilinde düzeltilecektir. Diğer konu avatarın boyutlarının değişmeside görüşülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

Benim açtığım "YÖK E HAYIR" başlığı neden kapatıldı? Modlardan bazılarının politik duruşuna mı uymadı????

Forum kuralları 2. - 4. ve 9. maddelere aykırıdır. Kişisel düşüncemiz diye bir şey yoktur. Burada görev yapan yönetim, kişisel düşüncelerini görevleri ile birbirine karıştırmamaktadır.
  • Bende sağlık köşesi istiyorum arkidişler.

İyi olmazmı sizce.

Aramızda ne doktorlar ne eczacılar vardır kim bilir?

Bazen ihtiyacımız oluyor işte.

Kesinlikle olması gereken bir forum.

Ayrıyeten mizah köşeside forumlar arasında yer alması gerekir bence.

Teşekkür Ederiz. Eğer ilgilenirseniz tabi.
  • geçici adsl adlı bir konu açmıştım konu dışı bölümünde.ekim ayı sonlarına doğru.şimdi kayıp.profilimde bile yok .sildiniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orson

Bende sağlık köşesi istiyorum arkidişler.

İyi olmazmı sizce.

Aramızda ne doktorlar ne eczacılar vardır kim bilir?

Bazen ihtiyacımız oluyor işte.

Kesinlikle olması gereken bir forum.

Ayrıyeten mizah köşeside forumlar arasında yer alması gerekir bence.

Teşekkür Ederiz. Eğer ilgilenirseniz tabi.

Sağlık konusu ciddi bir konu. İnsanların ilk önce doktora gitmesini öğrenmesi gerekilyor. Zaten diğer konularda yani grip, baş ağrısı vb konularda belirli başlı bilgilerimiz mevcut. Ancak fazlasını yapmak yani burada olur olmaz bir kişinin verebileceği bir tavsiye yüzünden üzücü sonuçlar doğurabilir. Sağlık ile ilgili konunun açılacacağını zannetmiyorum...

Mizah konusu ile ilgili gerçektenm çok talep var. Tekrar gündeme getirelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: virtual memory

geçici adsl adlı bir konu açmıştım konu dışı bölümünde.ekim ayı sonlarına doğru.şimdi kayıp.profilimde bile yok .sildiniz mi?

28 Ekim 2005, 15:32:03 açılan mesajınız silinmiştir.
  • yaw baktım herkes bişeyleri eleştiriyor ve bişiler öneriyor. Bende dedim bari öveyim.

Bu yeni şikayet sistemini ilk defa kullandım gerçekten güzel bir sistem. ellerinize sağlık. hem şikayet etmek bölümü hemde daha sonra şikayetleri takip etme gerçekten çok orjinal olmuş. ama dğerlendirme bölümü modlarla iyi geyik yapılma yeri olabilir .

ama bişi dikkatimi çekti, şikayet ettikten sonra çıkan yazıda şikayet başarı ile yaratılmıştır ibaresi yerine oluşturulmuştur denmesi daha uygun olur bana göre (eh bizde eleştirelim de adet yerini bulsum )

• Site bence çok güzel ve bilgi paylaşımı çok faydalı öncelikle teşekkürler.
    sormak istedğim bişey var.Sitede forum tr yazmak neden yasak.Kötüleme,hakaret yada warez bişey içermedikten sonra neden bu ismi kullanamıyoruz?
  • bir mesajı şikayet ettiğimizde takip için bir link veriyor ,bu çok güzel bi uygulama.Fakat sayfa kendiliğinden kapanıyor bi süre sonra.Bu linke başka ulaşma yolu var mı_?
  • Forum son düzenlemeden sonra Mozilla ile çalışmıyor.
  • Uzun zamandır sizin de bildiğiniz gibi avatar yüklemede sorun var.
    Bugün ayın 10'u oldu,hala yükleyemiyoruz.
    Çözülmesi bu kadar zor bir sorun mu ? (tepki olarak değil, merak ettiğim için soruyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 10 Kasım 2005, 10:17:37 >
  • Avatar olarak bilgisayarımdan resim upload edemiyorum sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor bi sorun var sanırım....
  • ben cici_anne_sevda adlı üyenin topic açmasının yasaklanmasını istiyorum

açtığı topiclerin hepsi saçma, hepsi artniyet dolu ve hepsi tartışma dolu..

inşallah yönetici panelinde öyle birşey vardır.

mesaj yazabilsin ama topic açamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 10 Kasım 2005, 15:28:19 >
  • İkinci el ile ilgili bir önerim var;

ikinci el giriş sayfasında ilanı açanın postunun yanında profilindeki şehir de yer alsın ki şehir dışından malzeme almak istemiyorsak boş yere girmeyelim.

teşekkürler...
  • B.S.S.
    Forumu daha kullanışlı olması için teknik ekip elinden geldiği kadar çok çalışmakta... İlginize teşekkür ederiz.

ensar

Yaşadığımız bazı problemler vardı. O yüzden yasakladık. Yasasklanan kelimeleri lütfen kullanmamaya özen gösteriniz. Bizleride zor durumda bırakmayınız. Eğer bu kelimeleri kötü niyetli olarak sürekli kullanıldığına kanaat getirirsek, gerekli cezaları uygulamaktan çekinmeyeceğimizi bilmenizi isteriz.

Şikayetleri sürekli takip edebilirsiniz. üst kısımda "Şikayetler Listesi" var. Oradan takip edebilirsiniz.

Tsunami41
    Aslında forum için hem opera hemde firefox gibi diğer tarayıcılar içinde ayrı ayrı kodlama yapılıyor. Ancak tekrar bir gözden geçirelim. Sizde tam olarak ne sorun yaşıyorsanız daha açık bilgi verebilirseniz daha net olarak teknik ekip konuya ilgi gösterir...

beckhir ve dejavuu
    Evet sorun hali hazırda devam ediyor. Düzenleme sonrası sizlere bilgi vereceğiz.

beckhir
    Bu konuda ciddi iseniz, diyebileceğim hiç bir şey yok. böyle bir konuyu ciddi olarak gündeme getiririz ancak isteğinizin olumlu bir şekilde sonuçlanacağını zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.