Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şu forumdaki üste vestel reklamından gına geldiBide açılıyor 15 cm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Sanırım topiğiniz bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_3052682/mpage_1/key_/tm.htm

teşekkürler. iyi çalışmalar.

bu arada kusra bakmayın. altta online oyunları ayırdığınızı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 7 Eylül 2005, 10:59:18 >
  • Arama motoru ne zaman tekrar sorunsuz bir şekilde hizmete girecek?
  • malborolayt nickli arkadaşımız neden engellendi hesabı?
    edit:modlardan bilgi almak için açtım
  • [Deleted by Admins]
  • ya bende ne şikayet var ne istek sadece bana profilime nasıl resim koycamı ve imzama nasıl resim koycamı anlıcağım sekilde anlatan birini istiorumn.lütfen
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz.

Cici Anne Sevda kişisi diğer forum üyeleri için çok kötü örnek oluyor. Arkadaşı mewlüth hodja uyardı ama aynen devam ediyor ayrıca bir sürü fake nicki mevcut sanırım.
  • Moderatörler bir sorunum var. Artık özel mesajım geldiğinde, "Yeni" şeklinde bir uyarı görünmüyor orda ve ben sürekli mesaj kutumu kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gelen mesajı öbür gün farkettiğim oluyor.

En kısa zamanda yardım eder misiniz? Yoksa bu durum diğer üyeler için de geçerli mi? Öyle ise eski hale dönse daha iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayattakiler

Moderatörler bir sorunum var. Artık özel mesajım geldiğinde, "Yeni" şeklinde bir uyarı görünmüyor orda ve ben sürekli mesaj kutumu kontrol etmek zorunda kalıyorum. Gelen mesajı öbür gün farkettiğim oluyor.

En kısa zamanda yardım eder misiniz? Yoksa bu durum diğer üyeler için de geçerli mi? Öyle ise eski hale dönse daha iyi olacak.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz.

• Teşekkür ederim şimdi oldu. Anlamadım ya daha önce herşey normaldi kim kaldırdı o zaman bu işareti...

Neyse Sağol...
  • yardımcı olabildiğime sevindim
  • Bende Şu Yukardaki Vestele sinir oldum onu büyültmüyorum ama konu dışı yazısına tıklamıyo Onun yüzünden Adblock indirdim yine Yapıyo Bunun bir çözümü yok mu ?
  • silinen mesajların neden silindiği pm ile belirtilsin

birde şu reklam
  • ya benim su anlamsiz nickim hala degismedi... saat 17:30 ciwarinda talepte bulunmustum degissin diye ama bu saat oldu hala degismedi yoksa aceleci mi dawraniyorum, nekadar sürer yeni nickimin olusturulmasi?
  • foruma yeni katıldım
    ve yöneticileri tanımak istiyorum
    kim kimdir ne görev yapar

bir sorunum olunca onlarla irtibata geçeyim

ama kimse görünürde yok
    gizlenmişler

ayrıca forumda banlanmış üyeler kimdir ne ceza aldılar
    bunları üyeler bilmiyor görmüyor

ve bir duyum banlanmış üyelere e-mail yolu ile bilgi verilmeden ban yapılıyor

bu adaletlimi acaba vicdanen bence yanlış...

sebep belirtmeden nereden bileceklerki?

bunlara açıklama getirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuyfe

ya bende ne şikayet var ne istek sadece bana profilime nasıl resim koycamı ve imzama nasıl resim koycamı anlıcağım sekilde anlatan birini istiorumn.lütfen

en az 1 mesaj yazman gerekli ondan sonra profiline resim ekleyebilirsin, tabi kurallar dahilinde; sanirim 64x64 olmasi gerek....

imzana resim koymak içinse su dediklerimi yapman gerek;

www.imageshack.us adresine gir, gözattan en fazla 100x100 degerinde fotoyu seç ve host de... açilan yeni sayfada link 1 deki yaziyi kopyala ve imza kismina yapistir... daha sonra basta ve sonda [simage] kalcak sekilde diger yazilanlari sil ve sonra [simage] leri [simage] seklinde degistir.. artik imzanda resmin görüntülenebilir

• yeni başlık açanda yada cevapa tıkladığımda bu bölümler zor açılıyor,site yenilendikten sonra bu sorun çıkmaya başladı,bu sorunun giderilmesini talep ediyorum
  • havuz hesabı istiyoruz artııııkkk
  • Benim topic kayboldu arkadaşlar. Teknik yardımda açtığım konuyu bulamıyorum!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ____mortel_____

havuz hesabı istiyoruz artııııkkk

yaw 10 günde heryerde pda nedir pda nasıl kullanılır ıvır zıvır topiklerinle mobilin içine ettin
    4 gündür 2.ci el kısmına her marka pda yı bulurum diye topik açıyorsun
    biliğin bir asus var ötesi yok
    birde utanmadan foruma akıl veriyorsun ukalalık ediyorsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.