Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayfalar son zamanlarda baya zor açılmya başladı.bazen açılmıyor.bazen de mesaj attıktan sonra tekrar foruma dönmüyor.
  • forum ile ilgili daha once acilan oneriler, sikayetler, elestiriler topigi neden sifirlandi? ust yonetimden bile cikmadigini tahmin ettigim bu silme isleminin kim tarafindan yapildiginin aciklanmasini istiyoruz..
    forum icin verilen onerilerin icerisinde yerine getirilemeyecekler olmasina ragmen, ayni zamanda yerine getirilebilecek olanlarda yer almaktaydi ve bunlarin hicbirisi yerine getirilmedi. o halde neden bir daha bu baslik altinda bir ust konu olusturuluyor ki? burada onemli olan, takdir edersiniz ki sadece oneri alinmasi degil bilahare onerilerin uygulanmak uzere degerlendirmeye alinmasina gayret gosterilmesidir. simdi bir onceki topicde yer alan onerilerin degerlendirmesini ust yonetim yaptimi, onerilerin % kaci degerlendirilebildi, hangi oneriler elendi, hangi oneriler gerceklestirildi? forum rengini bile degistiremediniz ya..

sayfalar son zamanlarda degil zor acilmasi, microsoft hatalari ile dolmaya basladi. lutfen mewluth'e forum ayarlari ile oynarken haber vermesini iletiniz. yakinda bozacak forumu, demedi demeyiniz.
    o/c'de civil'i tekrar forumlarda gormemizin faydali olacagini dusunuyorum.
    ekran kartlarina yonelik onerilerde is bilen birinin soz almasini ve bu uyenin forum tarafindan patentlensin. uyelermizi bu sekilde essekten inip katira binmekten kurtarmis oluruz.
    gun'i forumda hic goremiyoruz. topiclerini ozledik. artik tatil yaparken de calismasini ve topic acmasini istiyoruz.
    son zamanlarda, mewluth msn'de invisible takilmaya basladi. ceza verilmesini talep ediyorum. citizen'e gorunuyor bize gorunmuyor..
    haftalik olarak msn'de dh albaylarinin liderliginde toplanti talep ediyoruz..
    iski'yi forumdan uzaklastirmaya calismakla cok sey kaybediyoruz. iski ben burada, sen oradasin biliyorum.
    topiclerde yer alan, "kendi konumu sil" ve "mesaja degerlendir" seceneklerinin olmasi ve bunlarin pasif olmasinin bir anlami var ise bu secenekler topicden kaldirilmali. gordukce kil oluyorum.
    forum, yine bir duraklama donemine girdi. vasat topicler aciliyor. topiclerde adsl kelimesi yasaklanmali. arada bir de albaylardan, modlardan, asistantlardan, problem topicleri istiyoruz. hic mi probleminiz yok da foruma mesaj atmiyorsunuz. hadi problemi cozuyorsunuz madem, neyi nasil ne zaman kiminle ve nerede ne icin cozdugunuzu de yazin, yediginiz ictiginiz sizin olsun neler basardiginizi bize de yazin biz de okuyup bilgilenelim.

simdilik bu kadar.. devami gelecek... (citizen gulmeeeee )

• Post sayılarımız neden düştü?
  • al benim postlari senin olsun ya aaaaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eucalyptus

al benim postlari senin olsun ya aaaaa..

Derdim post merakı değil.
  • mewluth hocam bu cocuk temmuz basında ceza almıstır! benim okuldan en yakın arkadasım olur!
    1,5 ay dan fazla geçti ama siz hala cezayı kaldırmadınız hemde bana pm olrak cezanın suresını 1 hafta olrak belirtmenize rağmen!

ilgilerinize...

hersey için tesekkürler!

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz.
  • bi topicte vozer hocanın sözleri :

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

mp3 linki istediğiniz için 1 hafta ceza almışsınız.

link istemek ve 1 hafta ceza ha
    küfür edenlerle ,,hakaret edenlerle veya link verenlerle link isteyen nasıl bir tutulabiliyor

günde 10 saatten fazla bi zamanı nette geçiren biri için 1 haftanın çok uzun bi zaman olduğunu düşünüyorum..
    Şu da var : bence bazıları için 1 hafta az bile ama bu tür olaylar için de fazla.

eskiden 3 gün ceza da vardı 5 gün de 7 gün de, şimdi herşey 7 gün .
    cezalarda çeşitlilik olması gerektiğini düşünüyorum
    saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: 11_O.KaaN

mewluth hocam bu cocuk temmuz basında ceza almıstır! benim okuldan en yakın arkadasım olur!
    1,5 ay dan fazla geçti ama siz hala cezayı kaldırmadınız hemde bana pm olrak cezanın suresını 1 hafta olrak belirtmenize rağmen!

ilgilerinize...

hersey için tesekkürler!

Forumla ilgili önerileriniz, eleştrileriniz, şikayetleriniz.

Ben nuhcinar ile muhacir'i karıştırmışım o yüzden öyle demiştim. muhacir fake nickle forumda küfür etmekten dolayı süresiz banlanmış görünüyor.

• bana uyarı maillerı gelmemeye başladı genel bir sorun mu???????
  • bazı durumlarda yazdığım mesajlarda bazı karakterler düzgün çıkmıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_3947635/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: ángel

sayfa içinden "hızlı cevap" tan yazınca normal oluyo

alıntı vs. gibi açılan pencereden attğım mesajlarda ı dışında başka karakterler de bozuk çıkıyor

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=3971163

• Şu turuncu arayüze bir alternatifimiz olsa bari yaw. Bu ne portakal gibi
  • şu flashla yapılmış reklam açıldıktan sonra eski haline geri gelmiyor

>>>

>>>

• hatayla ilgilenecem

şaka bi yana öyle bi sorun yok bende firefox kullanıyorsan ondan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 5 Eylül 2005, 18:07:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darkordek

bana uyarı maillerı gelmemeye başladı genel bir sorun mu???????

yaw genel bi sorun var ya da yok diyceksiniz
  • Email'lerdeki sorun ciddi bir sorun nedenini araştırmaktayız.

Reklam düzeltildi bu arada ilginiz için ve uğraşınız için teşekkürler.
  • lütfen konu dışı bölümünde siyasetten bahsedilmesin... sıkıldım artık türk-kürt-pkk muhabbetlerinden... başlıklarını bile görmek istemiyorum... stres atmak için konu dışına takılıyorum bi bakıyorum siyaset meydanına dönmüş.... televizyonda haberler yetmiyor bide konu dışında bu muhabbetler çekilmiyor... tabikide insanlar siyasetten bahsedebilirler, fikirler uyuşmayabilir , bunları dile getirmelidirlerde...

AMA LÜTFEN , SİZLERDEN RİCAM BUNUN İÇİN AYRI BİR YER AÇMANIZDIR....

SAYGILARIMLA...
  • iyi günler. oyun bölmüne açtığım quake 3 ile ilgili bir topic açmıştım. online oyunlar bölmündeydi. finaller tatil derken biraz boşladım. ancak şimdi oyunu bilmeyenlere yönelik demolar koyup oyuna quake4den önce biraz daha ilgi çekmek ve online oynarken biraz daha arkadaş kazanmak istiyorum. ama 3sayfalık topic oldukça küçülmüş. koyduğumuz linkler ve oyunun kurulumu hakkındaki bilgiler gitmiş. bu topice ne olduğunu yazabilir misiniz. teşekkürler.

topicin linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_2982349/tm.htm

edit:4 saat oldu hiçbir mod bakmadı mı yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 6 Eylül 2005, 14:15:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

iyi günler. oyun bölmüne açtığım quake 3 ile ilgili bir topic açmıştım. online oyunlar bölmündeydi. finaller tatil derken biraz boşladım. ancak şimdi oyunu bilmeyenlere yönelik demolar koyup oyuna quake4den önce biraz daha ilgi çekmek ve online oynarken biraz daha arkadaş kazanmak istiyorum. ama 3sayfalık topic oldukça küçülmüş. koyduğumuz linkler ve oyunun kurulumu hakkındaki bilgiler gitmiş. bu topice ne olduğunu yazabilir misiniz. teşekkürler.

topicin linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_2982349/tm.htm

edit:4 saat oldu hiçbir mod bakmadı mı yaw.

Sanırım topiğiniz bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_3052682/mpage_1/key_/tm.htm

• bi fikrim var: forumda bir üst konu açılsa da bu BAN yiyen kullanıcıların neden BAN yedikleri oraya yazılsa deşifre edilse birde hangi cümle yüzünden BAN'landıkları oraya "paste" edilse... daha ağır bir ceza olmaz mı?
    Çünkü burda genelde insanlar BAN yiyince fake nick le gelip birde soruyorlar neden BAN'landık diye... Zaten konu da silinmiş oluyor. Bence deşifre edilip utandırılsa aynı zamanda bu sefer insanlar daha çok dikkat eder. Ayrıca mod'lara da devamlı ben şimdi neden BAN yedim gibi sorular da sorulmaz?

NE DERSİNİZ?
  • Ya onu bırakta asıl imzası silinenler için de böye bişey olmalı.. Mesela benim imzam neden silindi anlamadım satır kuralına uyuyordu resim de tam 100*100 çözünürlüündeydi.. boyutuda kurallara uyuyordu..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.