Şimdi Ara

Forumlar nasıl Kullanılır!. Okusun Herkez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelıkle su Yukarda Ust konu olan Kuralları Okuyun
    Gereksız yere aynı konudan Bınlerce acmayın server sadece son 7 gun ıcınde atılan mesaj deıl son 72 gun ıcınde atılan mesajlardan ıbaret arastırın Ole konu acın!.
    Aynı server ıcın 20-30 tane topic acmayın gereklı olaylar olmadan neden karakterım sıldındı vs gıbı yazıları PM atarak konusun.Burda Ortamı kırletmeye hakkınız yok
    Forum demek bılgı platformu demek tartısarak bılgılerın paylasıldıgı alan demek sohpet alanı demek deıl sohpet alanı olsaydı forum deıl chat kanalı kurardı donanımhaber yetkılılerı.

Başlık yazan yer Forumlarda gozuken ana kısım. Buraya Ne oluyor Neden bole YARDIM gıbı seyler yazmak yerıne 97d Server Files Yardım gıbı yazsanız Goze daha guzel gorunur + arayan aradıgı seyı bulur.Yazmasını ve aramasını bılmeyen Topluma Bu forum fazla bıle!... kullanmasını bılmeyenler Sadece okusun bı zahmet.

• le sen kimsin de insanlara öretiyosun forum kullanmayı yöneticimisin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

le sen kimsin de insanlara öretiyosun forum kullanmayı yöneticimisin sen

AsıL sen kimsinde burda insanLarı iyi yöne itmeye çalışan birini tersleme hakkına sahip oluyosun????
  • quote:

AsıL sen kimsinde burda insanLarı iyi yöne itmeye çalışan birini tersleme hakkına sahip oluyosun????

• qırıq sen neden öretiyosun
  • bence bu konuyu açmanıza hiç gerek yokdu esas msj kirliliği olmuşsa burda olmuş admin yukarda gerekli açıklamaları üst konu olmuş bide detaylı biçimde yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

qırıq sen neden öretiyosun

exSe?Ne saçmaLadın anLıyamadım da??
  • q1q1q ne sana nede ozellikle su sananetr ye katilmiorm.babanizin forumu deil.kimsenin deil arti olarak admin deilsiniz.hawaya girmissiniz.kimse kimseye bise oretemez.isteyen istedigi gibi yazar.yanlis bise warsa topic'inde buna en basta musakka vs adminler mudahele eder.sizin gibiler atlamaz.bende bunu soyleyelim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 23 Nisan 2006; 0:26:50 >
  • evet kendisi msj kirliliği yapmış bize dio sananetr
  • Forumlarda aradıgım seylerı bulamıorum Bu gereksız acılan msglar yuzunden 1 server acılıo o servera aıt 100 tane topic acılmıs Ne aradıgımı unutuyorum hepsını okurken.Madem okuyorsunuz admınler yazdıgı msglerı Neden burayı msn e donusturuosunuz ? Neden sacma sacma topicler acılıo boyuna? Ya hadı bız muonlıne ı bılıoruz ne anlatılmak ıstendıgını oyuna yenı baslayacak bırısı baksa su foruma Ne bu der ? Neyse anlamıorsunuz anlatmama gerek te yok!.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6766107/tm.htm

al sana ornek adam DArklords Mu gelıo dıe topic acıo sql den anlayanlara ıhtıyacım war dıe msg atıo Hayır baslıgını Sqlde Sorun dıe acsa Mesajınıda sorunu yazsa Cevaplayanlar olur ve baskalarındada aynı sorun warsa cozulur ama bunları anlayamıonuz ıste adam foruma gırıp Msn adresını verıo sql de sorun war msne ekleın dıe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

http://forum.donanimhaber.com/m_6766107/tm.htm

al sana ornek adam DArklords Mu gelıo dıe topic acıo sql den anlayanlara ıhtıyacım war dıe msg atıo Hayır baslıgını Sqlde Sorun dıe acsa Mesajınıda sorunu yazsa Cevaplayanlar olur ve baskalarındada aynı sorun warsa cozulur ama bunları anlayamıonuz ıste adam foruma gırıp Msn adresını verıo sql de sorun war msne ekleın dıe.

bak burda haklisiin
  • bu konuyu açtığın baştan hataydı
  • SananeTr kesinlikle sana katılıyorum dostum +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

http://forum.donanimhaber.com/m_6766107/tm.htm

haklisin katiliyorum sana
  • Ya sadece o konu deıl forumu Gezıorum onlarca bole sacma supan msglar atılmış.Mirc gibi kullanıo mıllet burayı.Aradıgı seyı bulamıo ınsan.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.