Şimdi Ara

ForumTicaret (KeTSuGi) Tarafından Dolandırılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamla birkaç gün önce alışveriş yapmıştım, dolandırıldım. Benim gibi başka para kaptıran var mı bilmiyorum ama başkalarının da hesabını almış sanırım. KeTSuGi benim hesabımdır, hesabımı almadan önce bana ikinci el kısmında ilan açacağını ve bana da pay vereceğini söylemişti. Alışveriş yapmak için adama adresimi bile verdim. Benim gibi dolandıranlar savcılığa toplu suç duyurusunda bulunsak?

• önceki konuda suç duyurusunda bulunacağını söyleyenler vardı.para kaptırdım diyorsun hala bilgisayar başında bekliyor musun?
  • Bu adam banada mesaj attı ama ben yemedim şerefsiz herif 30 yaşındayım diyordu forumda 8. sınıf olduğu yazılan mesajlar var digimon falan oynuyor, ben yemedim comiser adlı üyeyede mesajla uyarmıştım !
  • Yerini bulursanız beraber dövmeye gidebiliriz benim de stres atasım var zaten dolandırıcıları hiç sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

önceki konuda suç duyurusunda bulunacağını söyleyenler vardı.para kaptırdım diyorsun hala bilgisayar başında bekliyor musun?

ne yapsın dostum sokakta koşsun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu adam banada mesaj attı ama ben yemedim şerefsiz herif 30 yaşındayım diyordu forumda 8. sınıf olduğu yazılan mesajlar var digimon falan oynuyor, ben yemedim comiser adlı üyeyede mesajla uyarmıştım !

Kardeşim Digimon bölümünde yazan kişi benim zaten. Adam hesabımı birkaç gün önce aldı diyorum. O oyunu oynarken 8'e gidiyordum.
  • quote:

Bu adam banada mesaj attı ama ben yemedim şerefsiz herif 30 yaşındayım diyordu forumda 8. sınıf olduğu yazılan mesajlar var digimon falan oynuyor, ben yemedim comiser adlı üyeyede mesajla uyarmıştım !

5-6 kişiyi hesaplarını alma konusunda ikna edebilmiş, tamamının şifresini değiştirmiş, 2. elde milleti dolandırmış ve digimon oynuyor öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

5-6 kişiyi hesaplarını alma konusunda ikna edebilmiş, tamamının şifresini değiştirmiş, 2. elde milleti dolandırmış ve digimon oynuyor öyle mi?

nerde ne bok yediği umrumda değil 250 gb xbox slimi 350 tl ye satmaya çalıştı tufaya gelmedim tabi hatta camini açtı 25 26 yaşında bi genç, digimon oynayanın oğlu olduğunu söyledi böylelerini gerçekte görsem dayak manyağı yapıcam

• Siz anlamadınız galiba. KeTSuGi benim diyorum. Digimon bölümündeki mesajlar da benim mesajlarım. Hesabım birkaç gün önce çalındı.
  • Bu iş biraz garip gibi
  • bana da mesaj attı. dolandırıcı olduğunu anladığımdan. hemen şikayet mesajı attım. rds ilgilendiğini söyledi.

hesabın çalındığını belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 14 Haziran 2011; 11:47:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.