Şimdi Ara

Sahte Jack Daniels?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
20.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üründe bandrol yok fakat jelatini açılmamış.

Ürün orjinal mi?İnternette baktığımda pek sahte viski göremedim.Sahte olma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_a_student -- 27 Şubat 2014; 18:24:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahte Jack Daniels'ı Orjinalinden Ayırt Etme

Gerçek bir Jack Daniels tutkunuysan, sahtesine kanmamak için dikkatli olman gerekir. Sahte Jack Daniels, orijinaline çok benzeyebilir, bu nedenle farkı nasıl ayırt edeceğini bilmek önemlidir.

Jack Daniels Bilyesiz Olur mu?

Hayır, orijinal Jack Daniels bilyelidir. Sahte şişelerde ise genellikle bilye bulunmaz. Bu nedenle, bilyesiz bir şişe görürseniz, şüphelenmelisiniz.

Jack Daniels Orjinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Birkaç ipucu ile Jack Daniels'ın orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz:

• Şişe Tasarımı: Orijinal Jack Daniels şişelerinde, düz bir üst ve hafif çıkıntılı bir alt kısım bulunur. Sahte şişelerde bu tasarım farklılık gösterebilir.
    • Etiket: Orijinal Jack Daniels etiketleri yüksek kaliteli kağıda basılır ve net metinlere sahiptir. Sahte etiketlerde yazım hataları veya bulanık baskılar olabilir.
    • Damlatma Testi: Şişeyi sallayın ve ardından ters çevirin. Orijinal Jack Daniels, damlamadan önce bir damla oluşturur ve yavaşça akar. Sahte viski daha hızlı akar ve daha az damla oluşturur.

Jack Daniels Sahteleri Nasıl Anlaşılır?

Sahte Jack Daniels'ı orijinalinden ayırt etmenin diğer yolları şunlardır:

• Fiyat: Sahte viskiler genellikle orijinallerinden önemli ölçüde daha ucuzdur.
    • Alışveriş Yeri: Jack Daniels'ı sadece saygın perakendecilerden veya lisanslı distribütörlerden satın alın.
    • Koklama: Orijinal Jack Daniels, meşe, karamel ve baharat karışımından oluşan belirgin bir aromaya sahiptir. Sahte viskiler ekşi veya kimyasal kokabilir.

Jack Daniels Orjinal Sorgulama

Ürününüzün orijinal olup olmadığından emin değilseniz, Jack Daniels'ın web sitesinden orijinallik sorgulaması yapabilirsiniz. Bunun için şişenin barkodunu veya seri numarasını girmeniz gerekir.

Sahte Jack Daniels'a karşı dikkatli olun ve yalnızca güvenilir kaynaklardan satın alın. Orijinal viskinin tadını çıkarın, sağlığınızı riske atan taklit ürünlerden kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bandrol yoksa sahtedir içme kardeş kaç kişi sahte alkol'den öldü haberin varmı?
  • bandrol yoksa içme iade et nerden aldıysan.

edit:Viskinin sahtesini ilk defa duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 27 Şubat 2014; 17:57:51 >
  • Haci cok dikkatli ol icme iade et alkol bandrol yoksa sahtedir jack daniels sahteleri de coktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler olay aslında şu şekilde

Yaklaşık 5 yıl önce bana jack geldi ama ben alkol kullanmıyorum.Arkadaş benden satın almak istedi ben de 80 tlye sattım.Şimdi araştırma yapıyorum sahtesi fakan var mu diye.Ayrıca ürün free shoplardan da alınmış olabilir.Free shoplardan alınankarda bandrol oluyor mu?

• Başına bela alabilirsin.Emin olmadan satma sakın.
  • Freeshopta bandrol olmaz diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bandrolsuz rakı içmiştim ben çok. fiyatı arttığı için eski rakıların bandrolünü söküyorlar. ayrıa ss de yok.

birde gelmişken bir öneride bulunayım. tanıdık tekel bayiiniz varsa beklemiş rakıları tercih edin
  • dikkatli iç
  • Up

• Çok acil beyler up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_a_student -- 27 Şubat 2014; 18:20:43 >
  • ss nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

ss nerde

Mobilde sıkıntı var galiba

Atamadım,başlığı da düzenledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: just_a_student

quote:

ss nerde

şimdilik satma iyice kontrol et 3-5 lira için daha büyük bi mebla kaybetme bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: just_a_student

quote:

ss nerde

şimdilik satma iyice kontrol et 3-5 lira için daha büyük bi mebla kaybetme bence

Hocam ben arkadaşa dedim zaten sahtedir falan sana bir şey olur vicdan yaparım çok pişman olurum dedim.Arkadaş bir şey olmaz takma kafana falan dedi.Ben de sattım arkadaşa 80 tlye.Arkadaşım benden almak istemesinin nedeni de maddi sıkıntıda olmasıydı.Az önce mesaj attım yarın sana 100 tl veriyim diye sen hallet diye.Az önce beni aradı tekelin birine vermiş adama anlatmış durumu adam ben sıkıntı olursa anlarım demiş.Yarın ona göre haberleşeceğiz.

• Bizim Bi Arkadaş Sahte Jack Daniels içti iki gün sonra helvasını yedik ama fındıgı cok azdı
  • Gümrüksüz maldır o.

Thy da verilen tüm alkollerde bandrol bulunmaz hepsi gümrüklü maldır.
  • Asıl bunların sahtesini yapıyorlar artık. Dünya para bırakıyor. Aroma sektörüde çok gelişti. Aromalarla istedikleri tadı verebiliyorlar. Çok dikkat edin.
  • Beyler sahtesi tadından anlaşılır mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.