Şimdi Ara

Forumu takip etmeye nasıl başladınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl 2. dönem özdebir açıklanmış mı diye girdim, o gün bu gündür buradayım, neden buradayım ben de bilmiyorum.

Sınavlar hakkında konuşacak ortam olduğu için sanırım, ama yine de sanal dünya sonuçta çok dalmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 11 Aralık 2022; 0:59:7 >

• Güzel konu. Ben sınavdan sonra (2022 yazında) acaba insanların netleri nasıl diye bakarken denk geldim. Sonra sardı ve yaklaşık 5 buçuk aydır burdayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abim 2014-15 li yıllar da YGS LYS forumlarında takılıyormuş 2019 da bana forumları önermişti hesap açmıştım 2 sene misafir kullanıcı olarak kullandım şimdi burdayız

• Kuzenimin önerisi ile
    2021 yazında takip etmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 11 Aralık 2022; 1:0:24 >
  • Benimki bayağı alakasız ya:D bilek röntgenimle ilgili bi TIP FAKÜLTESİ öğrencisinden yardım almıştım. ondan birkaç ay sonra da ,sanırım, bir deneme konusuna Google’da denk gelip tekrar girdim hesaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevgilim bahsediyordu merak edip göz atmıştım uzun bir süre sonra da kendimi burada buldum

• Benim bilgisayarda sıkıntı vardı danışmak için buraya girdim sonra uygulamayı sildim birkaç zaman sonra sınava çalışmaya başladım ne yapmam gerek diye googleden aratınca hep burası en üstte çıkıyordu bende girdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    merak ediyorum da
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aöl geçeyim mi diye geldim geöen sene,o zamanlar ara ara girerdim bu aralar aktifim

• Daha öncesinde mi band ve samsung tarafında çok takılıyordum. TYT-AYT kısmına msü sonrası girmeye başladım

• Geçen senenin başı netlerim nasıl gidiyor diye foruma danışmıştım öyle kayıt oldum ortam sarınca aktif üye olmaya karar verdim

• hesabı neden kurdum, ne gibi konularla uğraşıyordum, neden bakmayı bıraktım hiçbirini hatırlamıyorum. 2021 yazı tekrar geldim foruma. tavsiye konusu ararken bulmuş olmalıyım. malcolmxreis'in troll konuları beni çok eğlendirirdi o zamanlar. 2022 sınav dönemine kadar da buralarda kaldım. bağımlılık yapıyor gerçekten forum. Allah'a şükür sınavı stresi atlattık da foruma da ara verdik sonunda.

• 2016 dönemlerinde .koter , UrukHai ve HepLysKasanAdam'ın konularını ve yazdıklarını okuyarak çalışmaya heves etmiştim. Böylece son sene çalışmaya başlamıştım. Yanlış hatırlamıyosam da 2017de sınava girdikten sonra açmıştım hesabımı. Güzel günlerdi :)

• Kaynak tavsiyesi, arama çubuğu, libgen vs vs vs

• 2020de haberler ve gündem forumunda tartışmak için girdim. Öne çıkarılanlarda tesadüfen tyt ayt forumunu gördüm. O zaman misafir takılıyordum tabii. Çok iyiydi o zamanlar şimdi kimse kalmadı. Pandemi olduğu için kimsenin işi gücü yoktu forumda trollük yapıyorlardı

• Karekök2019 kuyruğunda beklerken önümdeki arkadaşın telefonundan gördüm

• up

• Zamanında lise sormak için girmiştim, kim kaldı eskilerden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.