< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 11 Aralık 2022; 0:59:7 > |
Forumu takip etmeye nasıl başladınız?
-
-
Güzel konu. Ben sınavdan sonra (2022 yazında) acaba insanların netleri nasıl diye bakarken denk geldim. Sonra sardı ve yaklaşık 5 buçuk aydır burdayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abim 2014-15 li yıllar da YGS LYS forumlarında takılıyormuş 2019 da bana forumları önermişti hesap açmıştım 2 sene misafir kullanıcı olarak kullandım şimdi burdayız
Kuzenimin önerisi ile
2021 yazında takip etmeye başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 11 Aralık 2022; 1:0:24 >
Benimki bayağı alakasız ya:D bilek röntgenimle ilgili bi TIP FAKÜLTESİ öğrencisinden yardım almıştım. ondan birkaç ay sonra da ,sanırım, bir deneme konusuna Google’da denk gelip tekrar girdim hesaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevgilim bahsediyordu merak edip göz atmıştım uzun bir süre sonra da kendimi burada buldum
Benim bilgisayarda sıkıntı vardı danışmak için buraya girdim sonra uygulamayı sildim birkaç zaman sonra sınava çalışmaya başladım ne yapmam gerek diye googleden aratınca hep burası en üstte çıkıyordu bende girdim
aöl geçeyim mi diye geldim geöen sene,o zamanlar ara ara girerdim bu aralar aktifim
Daha öncesinde mi band ve samsung tarafında çok takılıyordum. TYT-AYT kısmına msü sonrası girmeye başladım
-
Geçen senenin başı netlerim nasıl gidiyor diye foruma danışmıştım öyle kayıt oldum ortam sarınca aktif üye olmaya karar verdim
-
hesabı neden kurdum, ne gibi konularla uğraşıyordum, neden bakmayı bıraktım hiçbirini hatırlamıyorum. 2021 yazı tekrar geldim foruma. tavsiye konusu ararken bulmuş olmalıyım. malcolmxreis'in troll konuları beni çok eğlendirirdi o zamanlar. 2022 sınav dönemine kadar da buralarda kaldım. bağımlılık yapıyor gerçekten forum. Allah'a şükür sınavı stresi atlattık da foruma da ara verdik sonunda.
-
2016 dönemlerinde .koter , UrukHai ve HepLysKasanAdam'ın konularını ve yazdıklarını okuyarak çalışmaya heves etmiştim. Böylece son sene çalışmaya başlamıştım. Yanlış hatırlamıyosam da 2017de sınava girdikten sonra açmıştım hesabımı. Güzel günlerdi :)
-
Kaynak tavsiyesi, arama çubuğu, libgen vs vs vs
2020de haberler ve gündem forumunda tartışmak için girdim. Öne çıkarılanlarda tesadüfen tyt ayt forumunu gördüm. O zaman misafir takılıyordum tabii. Çok iyiydi o zamanlar şimdi kimse kalmadı. Pandemi olduğu için kimsenin işi gücü yoktu forumda trollük yapıyorlardı
Karekök2019 kuyruğunda beklerken önümdeki arkadaşın telefonundan gördüm
up
-
Zamanında lise sormak için girmiştim, kim kaldı eskilerden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2020de haberler ve gündem forumunda tartışmak için girdim. Öne çıkarılanlarda tesadüfen tyt ayt forumunu gördüm. O zaman misafir takılıyordum tabii. Çok iyiydi o zamanlar şimdi kimse kalmadı. Pandemi olduğu için kimsenin işi gücü yoktu forumda trollük yapıyorlardı
|
Benzer içerikler
- ayt matematik nasıl çalışılır
- matematik mühendisliği maaş
- perifer tıp ne demek
- grammarly türkçe
- beyin cerrahı maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X