Şimdi Ara

Forumu toparlayalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kurallar dahilinde şikayet ettim ve yönetici arkadaşlar da konulara gereken müdaheleeri yaptı.

Sadece _Lordi_'ye kırgınım. İkariam'daki maddelerim yüzünden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Ben kurallar dahilinde şikayet ettim ve yönetici arkadaşlar da konulara gereken müdaheleeri yaptı.

Sadece _Lordi_'ye kırgınım. İkariam'daki maddelerim yüzünden.

Ne kurallarıymış senin kurallarınmı yoksa forumun kurallarımı indigo için yeni konu açmak yasakmı hayır değil peki illa senin konudamı açmak gerekir konuyu o hiç değil.Bu arada ank_yer helal olsun ben sizi barıştırmay çalışayım ve yazdıkalrımda tek bi kural dışı birşeyde kullanmadım 7.ci sayfadan anlarsın o yazıalrım silinmiş ya helal olsun tüm modlara ve san diyorum ve başka tek kelime bile söylemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 7 Ağustos 2008; 18:30:23 >
  • Ben Kimseye Kırgın Degilim Bana kırgın cok o Bi gercek

Bu arada Bende dier forumlardada takiliyorum
  • Abi senin olduğun her işin altına gözümü kırpmadan imzamı atarım.Her zaman yanındayım
  • Evet arkadaşlar. Bu başlık altına artık kimse uğramadığına göre sorunlarınızı anlatıp hallettiniz diye umuyorum. Artık daha sağlıklı bir forum olmasını diliyorum. Bakın bizim gibi bir kaç kişiyi sevip sayan kardeşlerim varsa bu isteğimize kulak verin.Gereksiz sebeplerden insanları kırıp ortamı germeyelim olur mu
    bu arada çok sağol yasin kardeşim. Ne yardımım dokunursa her konuda yanındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltadex -- 7 Ağustos 2008; 21:14:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

Evet arkadaşlar. Bu başlık altına artık kimse uğramadığına göre sorunlarınızı anlatıp hallettiniz diye umuyorum. Artık daha sağlıklı bir forum olmasını diliyorum. Bakın bizim gibi bir kaç kişiyi sevip sayan kardeşlerim varsa bu isteğimize kulak verin.Gereksiz sebeplerden insanları kırıp ortamı germeyelim olur mu
    bu arada çok sağol yasin kardeşim. Ne yardımım dokunursa her konuda yanındayım

Allah Razı Olsun abicim
  • Kimseye kırgın değilim, olmuş bitmiş şeylerede bu saatten sonra kafama takamam.

Bu konu bir nevi helalleşme konusuna dönmüş, güzel de olmuş.
  • eyvalah kardeşim. herkes yazsın işte kırgınlığını borcunu alacağını böylece kafalarda kalmasın
  • Benim hakkım bu forumda herkese helaldir.Bana hakkı geçenler illaki oldu.Onlardan da haklarını helal etmelerini rica ediyorum
  • Helal olsunnn (Geçtiyse tabi genelde sen bişeyler gösteriyosun belki geçmiştir )
  • 4EVERULTRASLAN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

4EVERULTRASLAN...

bunun bir devamı var mı?
  • Kavga ettik.Fazla şaka yaptım herhalde ona...O da silecem seni dedi.Ben de dedim silersen sil.Sonra karşılıklı sildik msnlerimizi.Zaten forumda da atışıp duruyorduk.
  • quote:

Kavga ettik.Fazla şaka yaptım herhalde ona...O da silecem seni dedi.Ben de dedim silersen sil.Sonra karşılıklı sildik msnlerimizi.Zaten forumda da atışıp duruyorduk.

Arkadaşlar bir şeyi yapmak yıkmaktan çok daha zor. Bu insanlar arasındaki ilişkilerde ise iyice belirginleşen bir durum. Eski crater döneminde sizlere karşılıksız yardımlar yapmamın sebebi hep buydu. Hiç birinize vefa borcum yok. Hiç biriniz beni tanımıyorsunuz da . Ama forumda konular açılıp adım ortaya atıldığında deltaedx abi demeniz iyi insan demeniz yaptığım tüm iyiliklere değerdi. Şimdi kavga eden hile yapan dolandıran arkadaşlara bakıyorum. Adınızın arkasından adi herifin tekiydi sıfatı gelmesin. Hepimiz uyum içinde geçinelim. forum daha seviyeli olsun. Pişmanlıklarımızdan hatalarımızdan dersler çıkaralım.. Bu forum vakti zamanında nice büyüğünü yitirdi.

• Pekala...Ben Emre'den(4everua) özür diliyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 8 Ağustos 2008; 13:55:02 >
  • quote:

Pekala...Ben Emre'den(4everua) özür diliyorum o zaman.

işte medeni cesaret helal olsun kardeşim. böyle olduğunuz zaman aşılamayacak problem yok arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

quote:

Pekala...Ben Emre'den(4everua) özür diliyorum o zaman.

işte medeni cesaret helal olsun kardeşim. böyle olduğunuz zaman aşılamayacak problem yok arkadaşlar

Ben zaten forumda çoğu kavga ettiğim kişiye pm ile özür dilerim.Ama Emre'ye bayağı sinirlenmiştim.Eskisine göre biraz daha değişik tavırları vardı.Örneğin bana "Sen hala Beyblade mi izliyorsun?" demesi çok sinirlerimi bozdu.O yüzden ondan özür dilememiştim...Küsmemizin Beyblade ile ilgisi yok ama o sözü aklıma geldikçe sinir oluyordum...

• Valla ben hala beyblade izliyorum denk gelirsem yaşa başa bakmaz o iş kafada bitiyor. Çocuk ruhlu insanlar daima daha çok kazanır hayatta. Enerjik ve neşeli olmak çocukluğuna dönmek böyle bir şey
  • ben fazla takılmıyorum burada ama kırgın varsa soylesın bu nıcke kırgın yoksa t_cey_cana kırgın olan soylesın
    @turker abı su nıckındekı dh admın olayını sıl bence
    olay ne hala anlayamadım ama e-mail sayfam acıldı bısı olmaz inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samurai Heart -- 7 Ağustos 2008; 15:44:22 >
  • Sertaç Abi büyük bir forum projem var.Yanımda olurmusun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.