Şimdi Ara

Forumu toparlayalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Th€King

Ben açıkcası Dark_Flame'yi ve loodyeyes'i hiç sevmiyorum Ama bi hatam varsa affola

Konunu bende görmüştüm.2 arkadaş da haklıydı.Haksız kalınca nefret edersin tabi.

Haklı olduğunu iddia ediyorsan niye kapattın konunu?Şimdi biri daha eklendi nefret listene muhtemelen.

. yı koyuyorum bu alıntıda.Kavga edeceksen pm ile.Konuyu kirletmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokeberk

quote:

Ben açıkcası Dark_Flame'yi ve loodyeyes'i hiç sevmiyorum Ama bi hatam varsa affola

Konunu bende görmüştüm.2 arkadaş da haklıydı.Haksız kalınca nefret edersin tabi.

Haklı olduğunu iddia ediyorsan niye kapattın konunu?Şimdi biri daha eklendi nefret listene muhtemelen.

Bu mesajı kavga etmemek için mi atıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 2 Ekim 2008; 13:27:48 >

• quote:

quote:

Haksız olabilirim, doğrudur.Senden nefret etmeme de gerek yok, tek mesajla fikrini, görüşlerini belirttin.Ben o konuda sadece (haksız olsam bile) kendimi savundum.Olay bu.Konuyu kapatmamın sebebi de, Tuugberk arkadaşımın beni uyarmasıydı.Tuugberk kavganın buyumemesi için konuyu kapatmamı istedi.Ben de kapattım.

Neden haksız olduğumu da ben hala anlamadım o konuda.Ben Platinium ile uğraşırken o resimleri ve kısa tanıtımı buldum.Altına da kalın kalın ALINTIDIR! yazdım.Yani serebii'den kendi kendime abuk subuk şeyler alıp, altlarına saçma sapan şeyler yazıp, buraya koymadım.Artık kim ne düşünüyorsa düşünsün.Beni ilgilendirmez.

• quote:

quote:

quote:

Haksız olabilirim, doğrudur.Senden nefret etmeme de gerek yok, tek mesajla fikrini, görüşlerini belirttin.Ben o konuda sadece (haksız olsam bile) kendimi savundum.Olay bu.Konuyu kapatmamın sebebi de, Tuugberk arkadaşımın beni uyarmasıydı.Tuugberk kavganın buyumemesi için konuyu kapatmamı istedi.Ben de kapattım.

Neden haksız olduğumu da ben hala anlamadım o konuda.Ben Platinium ile uğraşırken o resimleri ve kısa tanıtımı buldum.Altına da kalın kalın ALINTIDIR! yazdım.Yani serebii'den kendi kendime abuk subuk şeyler alıp, altlarına saçma sapan şeyler yazıp, buraya koymadım.Artık kim ne düşünüyorsa düşünsün.Beni ilgilendirmez.

Beyler küs olsanız bile Sertaç'ın hatrına barışın

• Yasin N70 mi var sende?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Yasin N70 mi var sende?

Hayır.5310 :)
  • Deltadex beni hatırladınmı crater zamanından grk-brk olarak hatırlıyo olabilirsin neyse ben seni hatırladım

Ben kimseyle kavgalı değilim galiba
  • Deltadex sen eskilerdensin beni tanırsın , biz tt'ye girmiştik EnteiBlaziken olsun tek hesabım olsun tt'deydim ve sana yakındık hatta seni geçtiğimiz bile oluyordu , ben deviL_forcE yani Nobody_ , doğruyu söylemek gerekirse eskiden dolandırdığım arkadaşlar olmuştur , geridönüş vb. , Geridönüş ve chakaL_ ile biraz kavgalıyızdır , kusura bakmasınlar

Kırdığım herkesten özür dilerim , barışalım derim

• quote:

Orjinalden alıntı: Yasin Köse

quote:

Yasin N70 mi var sende?

Hayır.5310 :)

İmzandaki resim N70 ile çekilmiş de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Deltadex sen eskilerdensin beni tanırsın , biz tt'ye girmiştik EnteiBlaziken olsun tek hesabım olsun tt'deydim ve sana yakındık hatta seni geçtiğimiz bile oluyordu , ben deviL_forcE yani Nobody_ , doğruyu söylemek gerekirse eskiden dolandırdığım arkadaşlar olmuştur , geridönüş vb. , Geridönüş ve chakaL_ ile biraz kavgalıyızdır , kusura bakmasınlar

Banlamışlar ya Mertcan'ı.

• Theking: Gerçekleri söylemiştim.Ama kırıldın sanırım.Özür dilyorum.Sende barıştıysan bırakalım tartışmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Deltadex sen eskilerdensin beni tanırsın , biz tt'ye girmiştik EnteiBlaziken olsun tek hesabım olsun tt'deydim ve sana yakındık hatta seni geçtiğimiz bile oluyordu , ben deviL_forcE yani Nobody_ , doğruyu söylemek gerekirse eskiden dolandırdığım arkadaşlar olmuştur , geridönüş vb. , Geridönüş ve chakaL_ ile biraz kavgalıyızdır , kusura bakmasınlar

7 günden bişi olmaz hacu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Türkçe'yi katlediyorsun.Allah'ından bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngerekli -- 7 Ekim 2008; 19:55:26 >

• Ben düzgün kullanmaya çalışıyorum ama imla kurallarına da uyacağım diye birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 7 Ekim 2008; 20:10:03 >
  • Bu arada "Türkçe'yi" kelimesini yanlış yazmışsın. Yapım eklerinden sonra gelen ekler asla ayrılmaz.
  • quote:

Bu arada "Türkçe'yi" kelimesini yanlış yazmışsın. Yapım eklerinden sonra gelen ekler asla ayrılmaz.

O özel isimlere gelen yapım ekleri ayrılmaz olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Bu arada "Türkçe'yi" kelimesini yanlış yazmışsın. Yapım eklerinden sonra gelen ekler asla ayrılmaz.

Türkçe gibi dil adları da özel isimdir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Türkçe gibi dil adları da özel isimdir.

Tamam işte.Türkçe özel isim."-çe" yapım ekini almış.Hâlâ özel isim ve benim bildiğime göre kesme işareti ile ayrılmaması lazım.Yani özel isimlere gelen çekim ekleri ayrılmaz.Onun dışında yapım ekinden sonra gelse bile ayrılır diye biliyorum.

• Özenti Font
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.