quote:Orijinalden alıntı: BursaLegüle güle bende duş alıp gelcem dh beni beklequote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş
quote:Orijinalden alıntı: Me®tquote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş Alıntıları Göster iyi küfür yemeden gitti walla küfür edicekdim
quote:Orijinalden alıntı: Me®tquote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Me®t quote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş
quote:Orijinalden alıntı: Me®tquote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Me®t quote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş
quote:Orijinalden alıntı: BursaLequote:Orjinalden alıntı: Me®t quote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş Alıntıları Göster baş baş
quote:Orijinalden alıntı: BursaLequote:Orjinalden alıntı: Me®t quote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ bende duş alıp gelcem dh beni bekle Demek tüm sorun senin yüzündenmiş Alıntıları Göster FazLa duRdun Sen dh Seni yaSatmaz burda Zaten hade Naşşşş
quote:Orijinalden alıntı: AntiyouFazLa duRdun Sen dh Seni yaSatmaz burda Zaten hade NaşşşşAlıntıları Göster süt annesi sütünü vercek.Dönüşü muhteşem olcak
quote:Orijinalden alıntı: ætillasüt annesi sütünü vercek.Dönüşü muhteşem olcakAlıntıları Göster dönmemek üzere git oke?
quote:Orijinalden alıntı: BLueWoLf_TRdönmemek üzere git oke?Alıntıları Göster garanti yeni profil açıcak adı nası olsa farklı olcak kim anlarki bunuda bırakcak
quote:Orjinalden alıntı: aresKİNG ÇIKIYOM hele şükür be illallah getirttin bize(ama sakın dostum fake nick kullanma)
quote:Orijinalden alıntı: 0mgItsGhosT!quote:Orjinalden alıntı: aresKİNG ÇIKIYOM hele şükür be illallah getirttin bize(ama sakın dostum fake nick kullanma)hele sükür bu kadar cektik kurtulduk demek
quote:Orijinalden alıntı: ISTMELOhele sükür bu kadar cektik kurtulduk demekAlıntıları Göster yok bence pusuda bekliyo bu hala