Şimdi Ara

FORUMUN %70 İ KOLPACI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yunanlı ne lan :D Yunanistanlı ya da Yunan denir ona
  • Peşimi bırak Yamalı Porsche

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam kime sorsak hep yüksek netler bazen soruyorlar hangi denemede bu netleri yaptın diye adam cevap vermiyor
  • Bu konuyu görünce arkadaşım aklıma geldi. . Hedef 50k diyordu 250k da mı neydi

Ben sınava hiç çalışmıyorum çalışmaya alışamadım bir türlü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene forumdan cok fazla tip ve dis cikti yanliz. Yarisi kolpaysa yarisi da degildi hatirlatirim

• forumda ilk 10k hedeflemeyeni dövüyolar zaten normal bu netler.

• ben de geçen sene böyle diyodum ama sene sonunda çok iyi yer kazanan ve forumda sene içinde aktif olan o kadar çok kişi gördüm ki inanamadım. kolpacılar evet çok onlar zaten belli ediyor kendini ama herkes burada sallıyor diye de kendinizi kandırmayın
  • Bu forumun eskilerindenim netlere suna buna inanmayin kendinize isinize bakin burda kolpacilar hep vardi hep olacaklar

• aranızda doktor olacagi kesinlesen olursa yardımcı olurum.

• İşte aradığım konu içimi rahatlıkla dökebilirim.Ben geçen sene girdim sınava ve istediğim bölümü kazandım ama arada sırada foruma bakmaya devam ediyorum ve bazı konular görüyorum.

Konu sahibi şöyle yazıyor:"TYT denemesinde 100 net yapıyorum bunu arttırmak için ne yapmalıyım?" Gelde bu insanı dövme gerizekalı sen o kadar net yapabiliyorsan konuları biliyorsundur,çalışma stilini oturtmuşsundur ve nerede eksiklerin var bunu tespit edebilecek seviyedesindir.Kalkıpta böyle kendinizi tatmin etmeye egonuzu kasmaya çalışmayın.Sınav sonucunuz geldiğinde o zaman o egonuz bir tarafınıza kaçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynel13 -- 6 Nisan 2018; 20:42:27 >
  • 2005 de öss ye girmiştim, dersaneye gidiyorduk deneme falan yapıyorlardı, bizim bütün sınıf aynştayn sanki. hep full sınav oldu hepsi döküldü. liseli kardeşlerime tavsiyem kafanıza takmayın.
  • Herkes 80 günde edebiyatı bitiriyor lti bitiriyor forumun zeka seviyesi bambaşka bir boyutta

• Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.