Şimdi Ara

FORUMUN %70 İ KOLPACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi Ben Anlamıyorum Millet 100 nete yakın tyt yapıp 70 net ayt yapıyor Yok hukuk yok bunu kazanırmıyım diye soruyor Yalanlarda sınırlarınız yok O net ile sende biliyorsun giremiyeceğin yer sayısı yok denecek kadar az üstelik tm sin Neyin Bencilliği Egosu Birader Bu Forumda 3 5 insan dışında kimseye güvenmeyeceğim bundan sonra.

• Universite sinavi senelerdir olan bir sinav. Universitelerin taban puanlari ortada.

Yökatlasa gir ank. Hukukun ygs ortalamasi 100 sorusu sayisi azalmiş ygsye gore daha kisa bir zaman var ( 160e 135) adam daha fazla net çikartip kazanabilir miyim diyor? Hadi bunu da geçtim adamlar ayt, lys gibi olacak diye açiklamayapti. Benim oldugum birey gibi yayinlarda gayet kaliteli sorular var. Adam ayt matdan 30 net yaptigini soyleyip kazanabilir miyim diyor? Sinafa daha 3 ay olmasi geçtim. Bu adam netini korusa bile lysde 60soruya denk geliyor. Akla mantiga sigiyor mu sence?

Yokmu hiç 30 yapan? Var tabi ki 35 yapan fa var aytde 70 yapacak olan da var. O insanlar şuan ... Fen lisesinde istanbul erkek lisesinde kabataşta galatasaray lisesinde bilmem ne dershanesinde veya evde ders çalişiyor. Dhye girip ben bunu bunu bunu yapiyorum şunu şunu şunu kazanir miyim? Diyecek insanlar değil.
  • Kardeşim 120 tyt 80 ayt yapıyorum ama beni bile korku aldı.

Şaka bir yana yalan parayla mı güzel kardeşim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan atınca ellerine ne geçecek ki? Yalan atıyor demeyelim de kolay denemelerden çözüp kendilerini avutuyorlar diyelim.
  • geçen sene de bunlara benzer kişiler vardı çoğu sınavdan sonra foruma girmedi girenlerde beyler 100k geldi napsam :S:S diye ağlıyordu

• Zaten belliler kimlerin fake olduğu. Fake olmayanlar burada değiller vesellam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etme. tercih döneminde hepsi "150k geldi, yazsam mı acaba?, işsiz kalırmıyım" diye ağlayacaklar. biz çalışmamıza bakalım. yalancılar burada yazmaya devam etsinler. kendilerini kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
  • Aslında mevzu şu adamlar yazarken şöyle düşünüyoru lan a denemesinde matematikte 37 yapmıştım b denemesinde türkçe 39 gelmişti hepsini kafasında derleyip gelip burda 110 net diyorlar geçen sene ygsde forum üyeleri +150 yapıyorlardı 150 net yapan zaten ilk 1k idi geçen sene mesela...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız kolpacılara bi taktik vereyim 95 tyt 70-75 ayt deyince çok belli oluyor. Ayt ye 65+ diyecekseniz tyt ye 105+ deyin de inanalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytde değil 70 60 yapan gene hukuka girer asıl sen milleti kekliyorsun hukuk 400 puan adam 75 net yapsa tytde 100 net yapsa okuldan 80 puan gelse adamın puanı zaten 480 felan olur
  • Okuyorsunuz ama boşuna okuyorsunuz formüllerle ezberlerle okuyorsunuz sizin 10 dakkada çözdüğünüz fizik matematik sorusunu ben kalem kullanmadan kafamdan 2 dakkada çözüyorum
  • Kanka süpersin sen ya :D iki defa kısmi integrasyon alma sorularını da kafandan yapıyorsundur. Ego yapıyorsun kime yapıyorsun dostum?

• he he burda kim niye yalan soylesin ki. yapiyosa yapiyodur siz de anca boyle kendinizi kandirin

• cccliseliumutccc C kullanıcısına yanıt
    Universite sinavi senelerdir olan bir sinav. Universitelerin taban puanlari ortada.

Yökatlasa gir ank. Hukukun ygs ortalamasi 100 sorusu sayisi azalmiş ygsye gore daha kisa bir zaman var ( 160e 135) adam daha fazla net çikartip kazanabilir miyim diyor? Hadi bunu da geçtim adamlar ayt, lys gibi olacak diye açiklamayapti. Benim oldugum birey gibi yayinlarda gayet kaliteli sorular var. Adam ayt matdan 30 net yaptigini soyleyip kazanabilir miyim diyor? Sinafa daha 3 ay olmasi geçtim. Bu adam netini korusa bile lysde 60soruya denk geliyor. Akla mantiga sigiyor mu sence?

Yokmu hiç 30 yapan? Var tabi ki 35 yapan fa var aytde 70 yapacak olan da var. O insanlar şuan ... Fen lisesinde istanbul erkek lisesinde kabataşta galatasaray lisesinde bilmem ne dershanesinde veya evde ders çalişiyor. Dhye girip ben bunu bunu bunu yapiyorum şunu şunu şunu kazanir miyim? Diyecek insanlar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreturk4 -- 5 Nisan 2018; 8:25:19 >
  • Hocam geçen sene tercih döneminde bir konu açılmıştı: yaptığınız trollükler diye. O konuyu bulamadım. Şuraya ekleseydim iyiydi ama

Netler yüksek obp 100+ Şunu anlatamadım bi türlü buradaki 50 100 kişi hatta 1k olsun hiçbir şey değişmez. Kelebek etkisi filmlerde olur gençler

• özdebir netleriniz konusuna bir girin bakın tyt 100+ ayt 65+ herkes.
  • Troll var ama yapan da çok var çekemediğinizden her boka troll demeyin

• Sallamak bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN HARİÇ HERKESİN KOLPALADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

• benim hakkımda ne düşünüyorsun aşkım
  • Uzak dur benden Yunanlı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.