|
Bildirim
|
Kardeşim 120 tyt 80 ayt yapıyorum ama beni bile korku aldı.
Şaka bir yana yalan parayla mı güzel kardeşim ? |
Kanka süpersin sen ya :D iki defa kısmi integrasyon alma sorularını da kafandan yapıyorsundur. Ego yapıyorsun kime yapıyorsun dostum?
|
Universite sinavi senelerdir olan bir sinav. Universitelerin taban puanlari ortada.
Yökatlasa gir ank. Hukukun ygs ortalamasi 100 sorusu sayisi azalmiş ygsye gore daha kisa bir zaman var ( 160e 135) adam daha fazla net çikartip kazanabilir miyim diyor? Hadi bunu da geçtim adamlar ayt, lys gibi olacak diye açiklamayapti. Benim oldugum birey gibi yayinlarda gayet kaliteli sorular var. Adam ayt matdan 30 net yaptigini soyleyip kazanabilir miyim diyor? Sinafa daha 3 ay olmasi geçtim. Bu adam netini korusa bile lysde 60soruya denk geliyor. Akla mantiga sigiyor mu sence? Yokmu hiç 30 yapan? Var tabi ki 35 yapan fa var aytde 70 yapacak olan da var. O insanlar şuan ... Fen lisesinde istanbul erkek lisesinde kabataşta galatasaray lisesinde bilmem ne dershanesinde veya evde ders çalişiyor. Dhye girip ben bunu bunu bunu yapiyorum şunu şunu şunu kazanir miyim? Diyecek insanlar değil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreturk4 -- 5 Nisan 2018; 8:25:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|