Şimdi Ara

Forumun Çeşitli Bölümlerinde Şimdiye Kadar Açılmış En Yararlı Konular Arşivi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
855
Favori
58.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
523 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün detaylı bir inceleme yaptım gerçekten buram buram emek kokan bir konu, teşekkürler
  • ben mi görmedim yoksa malum amazon konusu mu yok listede?
  • Bu konuyu düzenleyen arkadaşa teşekkürler. Naçizane fikrim benim konumun da bu listede yer alması. Birçok kişinin hayır duasını aldım konum sayesinde.

https://forum.donanimhaber.com/admuncher-bedava-reklamlara-son--98559574#98559574
  • Hepsine aynı anda bakmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Haluk hocanin otomobil incelemeleri konusu da bu listede olmayi hakediyor.

https://forum.donanimhaber.com/test-surusu-izlenimleri-60-arac-test-edildi--49551522#49551522

Konu muhakkak çok çok yararlı ancak şu anda otomobil bölümü bu araştırmaya dahil değil ilerde öyle bir araştırma yapacak olursam kesinlikle eklerim

@hgwxx/7 sizin de aynı şekilde çok yararlı konu ama sıcak fırsatlar bölümüne ait ve o bölüme dair bir çalışma yaparsam ekleyeceğimden emin olabilirsiniz

@selimcu yanlış görmediniz amazon konusu yok çünkü;amazon konusu burdaki kategorilerin hiçbirine girmiyor o da çok güzel bir konu ama maalesef buraya ekleyemeyiz.

@xSwindLer Rica ederim

@Burak-82,@Yenibirmesajvar sağolun

• Favorilere attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç öneri de bulunmak isterim izniniz varsa tabii;

Teknik bilgiler (Pc,telefon tamiratı vs) hakkında da güzel şeyler vardı sanırım şu an forumda onlardan da eklerseniz güzel olabilir bence

Amazon ana konusu Aliexpress ana konusu bunlar da eklenebilir bence oldukça yararlı konular

Birde bölümler de Fotoğraf bölümü de olmalı bence

Konuyu kopmle okudum ama eklediyseniz ve göremediysem kusuruma bakmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 10 Ağustos 2017; 22:31:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak-82

Birkaç öneri de bulunmak isterim izniniz varsa tabii;

Teknik bilgiler (Pc,telefon tamiratı vs) hakkında da güzel şeyler vardı sanırım şu an forumda onlardan da eklerseniz güzel olabilir bence

Amazon ana konusu Aliexpress ana konusu bunlar da eklenebilir bence oldukça yararlı konular

Birde bölümler de Fotoğraf bölümü de olmalı bence

Konuyu kopmle okudum ama eklediyseniz ve göremediysem kusuruma bakmayınız

her türlü öneriye açığım konuyu daha da güzelleştirmek adına teşekkür ederimTeknik bilgiler dediğiniz "Teknik yardım" bölümü sanıyorum öyle olduğunu varsayarsak bence de kesinlikle daha da güzel olur ancak şu an için pek olacak gibi değil teknik yardım bölümüyle birlikte,sağlıklı yaşam,Ygs/lys vs. birçok bölüm daha var aslında eklenebilecek.

• Elinize sağlık
  • Sonunda konu dışında okul, tipim nasıl ve kız harici konular işte böyle be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu, başlık daha kısa olabilir. "Forumda Açılmış En Yararlı Konular Arşivi" gibi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 13:14:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayva

Güzel konu, başlık daha kısa olabilir. "Forumda Açılmış En Yararlı Konular Arşivi" gibi.

Teşekkür ederim,onu yazdığım zaman bütün forumu baz almış oluyorum ne yazıkki inşallah bir gün o da olur tabi

@Umut K.,@Binarywriter Sağolun.

@ordeniz Bu espriyi yapan yanlış saymadıysam 4.kişisiniz
  • yararlı konu favorilere ekledim.
  • Yararlı konu up.
  • Otomobil Genel bölümünde de faydalı sabitlenmelidir denilecek konular var.

• Çok güzel bir konu olmuş ellerinize sağlık :)
  • Off be konuya bak.Ellerinize sağlık hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte konu budur. Favoriye aldım bilgisayara geçince güzelce inceleyelim bakalım

• Güzel konu. Eskiden olsa knight 50 level görevi en başta olurdu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.