Şimdi Ara

Forumun çözemediği konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 tane harddisk var bilgisayarımda 1. Düzgün çalışıyor (windows yüklü olan) 2 harddisk e normal yönetici hesabından erişemiyordum ama admin hesabından kolayca erişebiliyordum. Bilgisayarıma dün format attım (sadece windows yüklü olana) bugün 2. harddisk içindeki dosyalarımı alıcaktım fakat açılmıyor içindekiler önemli sıfırlayamam ne yapabilirim
    ***Bu arada D ve E diskleri 1 harddiskin 2 bölümü

Forumun çözemediği konu

Forumun çözemediği konu

Forumun çözemediği konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 23 Mart 2018; 18:52:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Disk yönetiminden E bölümüne sağ tıklayıp özelliklerden güvenlik sekmesine gelin. Burada izinleri kontrol edin. Yani güvenlik protokolündne dolayı erişim engellenmiş olabilir. Kendi kullanıcınız ve yönetici hesabı için tam denetim izni verip deneyin. Sonucu yazırsınız zaten. İnşallah olur yoksa farklı seçeneklere bakarız. Birde daha öncesinde disk şifreleme programları gibi herhangi bir program kullandıysanız ondan da kaynaklı olabilir. Yeniden kurup ilk ayarlarınızı yaparak çözebilirsiniz.
  • Sorunumu hallettim yönet sekmesinden kullanıcı hesaplarına geldim buradan admin hesabını açıp E diskine ulaştım sonra E diskinin özelliklerinden erişim kısmına users ı ekledim ve sorunum çözüldü

Dün bu çözüm bi anda aklıma geldi bloglarda çözümü paylaşabilirsiniz herkes faydalansın

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    Sizin söylediğinizi önceden yaptım fakat olmadı admin hesabını açmak aklıma geldi ve ordan yaptım yinede teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 24 Mart 2018; 10:29:7 >
  • Mantıksal sürücüyü birincil hale getirmeye çalışın. Youtube'da bir sürü yolu mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Başarı Hikayeleri Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.