Şimdi Ara

Forumun çözemediği konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefondaki hafıza kartında silinen fotoğraflarım var onları geri getirmek için pc ye r-studio programını yükledim telefonu bilgisayara bağladığımda PROGRAM telefonu görmediği için telefonu bir şekilde bilgisayarda sürücü gibi göstermem lazım yani bilgisayar telefonu görüyor. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :) telefon GM 6
    Konuyu açabilecek mantıklı bir yer bulamadım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 31 Mart 2018; 10:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• USB Portları 3.0 ile veya 3.0 destekleyen bir kablo ile deneyin bir başka değişle hızlı şarj eden bir telefonun kablosunu kullanın sonuç verecek mi
  • rose76 kullanıcısına yanıt
    Evet Normalde okuyup okumadığını söylelememiş.Sürücüsü yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş ise Aygıt olarak görmediği sürece program elbette görmeyecektir, ben soruyu bu şekilde anlayıp yazdım ilgili kişi yazarsa o zaman yorumunuzu konuya odaklı yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Evet Normalde okuyup okumadığını söylelememiş.Sürücüsü yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş ise Aygıt olarak görmediği sürece program elbette görmeyecektir, ben soruyu bu şekilde anlayıp yazdım ilgili kişi yazarsa o zaman yorumunuzu konuya odaklı yaparsınız

Telefonu bilgisayar görüyor fakat program görmüyor

*Düzeltme: sıfırlanma telefonda değil hafıza kartında yanlış yazmışım
    Konu üzerinde düzeltme uyguladım@carso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 31 Mart 2018; 10:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelik le 2 gün önce açtığınız konunun başlığını değiştiriniz.

Daha sonra hafıza kartını telefonunuzdan çıkarıp bir reader ile direk olarak bilgisayarınıza bağlayıp recovery programları ile kurtarmayı deneyiniz.

Kolay gelsin.
  • Bunu yapmanın en sağlam yolu kart okuyucudur.Tabi heycan peşindeysen bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.