Şimdi Ara

Forumun En'leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, forumun en'lerini bu başlık altında toplayalım. Forumla ilgili aklınıza gelen beğendiğiniz her şey olabilir. En çok şundan faydalandım, en iyi şunu öğrendim, en çok şu bilgiye şaşırdım, en çok şu topici beğendim, en çok şuraya katkı yaptım, hatta en beğendiğiniz nick, avatar, imza vb. şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukrut -- 1 Nisan 2006; 20:03:13 >

• Bunun "Otomobil Genel"le ne alakası var?
  • ne alaka anlamadım
  • Prozium ve jeandan Type-R,
    Tabii ki tüm DH forumunu sormuyorum, otomobil forumunu soruyorum. Bu forumda ben en çok şundan faydalandım, en iyi şunu öğrendim, en çok şu bilgiye şaşırdım, en çok şu topici beğendim, en çok şuraya katkı yaptım vb. şeklinde edecek tek bir lafınız yok mu?
  • mesajlarımın %90 ını bu bölümde attım. bazen bişeyler öğrendim bazen öğretmeye çalıştım herkesin bana faydalı olduğunu düşünüyorum inşallah bende başkalarına faydalı olmuşumdur

ben bu forum herkesten faydalandım

herkesin nicklerini ve imzalarını beğeniyorum çünkü herkese saygım var!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ukrut

Prozium ve jeandan Type-R,
    Tabii ki tüm DH forumunu sormuyorum, otomobil forumunu soruyorum. Bu forumda ben en çok şundan faydalandım, en iyi şunu öğrendim, en çok şu bilgiye şaşırdım, en çok şu topici beğendim, en çok şuraya katkı yaptım vb. şeklinde edecek tek bir lafınız yok mu?

Ya tamam ama ilk mesajına bir bakarmısın. Şimdi bahsettiğin şeyleri mi yazmışsın orada?
    En beğendiğim nick
    En beğendiğim imza
    En beğendiğim avartar

Benim ve sanırım @jeandan Type-R arkadaşın tepkisi bunaydı
  • Peki giriş mesajı değiştirildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forumun en fakiri benim
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir muhabbet yakalanıyordu lakin arkadaşlar idrak edemedi ;)
  • yeni giriş mesajı daha iyi oldu.

Prozium +1

Önemli olan Post sayın değil dost sayındır sözü ile yola çıktım hiç de post umrumda olmadı foruma yararım oldu mu bilemem ama herşeyi düşündüğüm gibi söyledim bilmediğim şeylerin üstüne kendi bilgilerimi ekledim.Bazen tartışmalar oldu ama o zaman da üslübumu yeterince bozmamayı tercih ettim eğer bozdusam da özür dilerim
  • klawyesi olan yazıyo...
  • Forum degil , kullanıcıları iyi bence ...
  • Ben bir araç hakkında EN çok bilgiyi Focus topic'inden aldım. 73 sayfanın tümünü okudum. Katkısı olan arkadaşlara sonsuz teşekkür.
  • EN Lpg düşmanı: Cela Soylu
  • Bence Forumdaki en seviyeli topic "Citroen C4 tek kelimeyle mükemmel" topiği. Gerçi Ford Focus aldım ama yine de oradaki düzeyli konuşmaları takip ediyorum. Benim de işime yarayacak birçok bilgileri paylaşıyor arkadaşlar sağolsun. Tavsiye ederim
  • bence forumdaki en kötü tartışmalar doblo-caddy-connect ile açılan topiclerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codelinker

bence forumdaki en kötü tartışmalar doblo-caddy-connect ile açılan topiclerdir.

Valla haklısın yahu kafam allak bullak oldu... Birde kankoo var... Millet kendi kullandığı arabasını övüyo... Yav, tamam, Allah aşkına birde kötü yönlerini yazın be yav...
  • konu daılcak ama söylüyorum neyse söylemym dağılmasın
    en lpg ci: onur
  • En çok beğendiğim forum. "Yeni Focus Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey" Buradan baya şey öğrendim ve çok da zevk alıyorum.Zaten msj larımın %99 unu otomobil bölümüne yazdım.
  • enaydınlatıcı bilgiler lpg topiği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.