ben chatten çok forum hoşuma gidiyor çünkü bilgi amaçlı
quote:
Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]
Yaklaşık 13 yıldır bilgisayar kullanıyorum (son iki yıldır int. cafe işletiyorum) bu süre içerisinde herhangi bir chat programı başında geçirdiğin süreyi toplarsak eğer, tüm samimiyetimle söylüyorum 24 saati geçmeyecektir.
Bu foruma ekran kartımda bulunan Pixel Shader sorunum yüzünden ekran kartı satıcımın tavsiyesi üzerine üye oldum. (Pixel Shader nedir?, yenirmi, içilirmi?, yutulurmu? diye günlerce kendimi paraladım da kimselerden ses soluk çıkmamıştı.) Üye olurken işlerin, yine böyle bir chat muhabbeti şeklinde döndüğünü sanıyordum. Ancak üye olduktan sonra anladım o şekilde değil.
Önceleri genellikle yazılım ve donanım bölümlerinde dolaşıp post atıyor, sorunum olmadıkça foruma takılmıyordum. Sonra DeepFreeze porgramı ile ilgili olarak xulux hocamdan çok şey öğrendim. Ardından bir sürü şey. İki hafta kadar önce de forumun Konu Dışı kısmını keşfettim. Artık makina başında kaldığım süre boyunca forumdayım. Daha öğrenilecek ve yapılacak çok şey var.
Son olarak şu an, ufku açık bir forum çatısı altında, ufku açık üyeler olarak yazışıyoruz. Ve iddia ediyorum ki, böylesi sıcak bir ortamda her gün yeni şeylerin paylaşılıp öğrenildiği bir forum daha yoktur. Forum üyelerine ve editörlere buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
"Attention please" "DH Forum, bağımlılık yapar."
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
bu forumun bana çok zararı oluyor. hayatımın 3/1 ini burada geçirmeye başladım artık. sacımı sakalımı bile kesemiyorum. bi newi bitkisel hayat yani. nikotin mi wardır nedir burada. resmen bağımlılık yaptı
he he dogru sölemis
quote:
Orjinalden alıntı: Rain
forumun faydasını gördünüzmü
evet gördüm
OVERCLOCK yapmayı buran öğrendim. ekran kartlarının 64 128 bit olduklarını öğrendim kısaca çok şey öğrendim forumdan ve gerçekten de DH forum bağımlılık yapıyor.
Vallah linux bölümden baya seyler ögrendim.Cok yardimci oldular arkadaslar sagolasin. Yani Dh nin kiymetini bilin.
Bilgi paylaştıkça çoğalır , netice itibariyle doğal olarak faydası benim için tartışılmaz ...
anlatamayacağım kadar çook faydasını gördüm eskiden çok soru sorardım ve birçok şeyi bu forumdan öğrendim.Şimdi ise elimden geldiince bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum
forumun konu dışı bölümünü görmeden önce çoook faydasını gördüm ama artık zararını görüyorum artık bilgisayar bilgisi için değil ta.ak için giriyom
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_akin83
forumun konu dışı bölümünü görmeden önce çoook faydasını gördüm ama artık zararını görüyorum artık bilgisayar bilgisi için değil ta.ak için giriyom
ustte de goruldugu gıbı haber edıtorumuz bole geyık bırısı..ama foruma cok katkısı var..en ıyı yanı arkadas gıbı arkadas..hıcbısı kazanamasan bıle arkadaslık ortamı yeter
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
ustte de goruldugu gıbı haber edıtorumuz bole geyık bırısı..ama foruma cok katkısı var..en ıyı yanı arkadas gıbı arkadas..hıcbısı kazanamasan bıle arkadaslık ortamı yeter
Ne istecen olm gene bah paraları harcadım 5 kuruş kalmadı yane para isteyeceksen haberin olsun
cok gördük fakat gaza gelip lüzumsuz alışverişte yaptık
şahsen bana faydası çok oldu arkadaş konusunda:)
Garip bi durum, bilgisayarı açıp nete takılmaya başladığım ilk saniyelerde 1 sayfa forum.donanimhaber.com açılır hale geldi. Belli bi nedeni yok. Çok fazla post atmam, 2-3 yıllık üyeyim ancak %100 işe yaradığını söylemek mümkün. Herkes de bunun bilincinde. Suistimal etmeye çalışanlar doğal seleksiyon geçiriyorlar. Bunu atlatan parazitlerde modlarca pandalara bambu yapılıyolar. Güzel bea.
Valla sabahleyin işe geldiğimde bilgisayarı açıyorum hemen internetten donanımhaber e giriyorum(zaten sıkkullananlarda kayıtlı) he yararı var mı çok saymakla bitmez. zararı varmı fiziksel olarak yok ama işimden alıkoyuuyooooooooorrrr